שאלון

Painted Fairy

New member
אני! תקראו ../images/Emo3.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רינה הזיכרון הראשון שלך: אין לי האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חח מעולם לא... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי :0 המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך, אני כמעט בטוחה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת וטוב שכך! טפו טפו טפו P: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שמחה השיר האחרון ששרת: וואי היה אחד כזה. חח שכחתי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "גם רחלי אוכלת מזה" הדבר האחרון שאכלת: חטיף אנרגיה הדבר האחרון ששתית: קפוצ'ינו של ארומה הדבר האחרון שקנית: ג'קט וסריג מזזארה השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: פיי זה היה מזמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חח אין לי שמץ הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: אסוף בגולגול שכבר צנח וקצת התפרק בגדים נוכחיים: ג'ינס טרו רליג'ן בהיר וסווטשירט אפור מזארה משנה שעברה תכשיטים נוכחיים: עגילי פנינה תמונת דסקטופ נוכחית: דגים מאילת חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: איי דונט קאר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? נופ האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? מי שבא ברוך הבא ממה הכי נמאס לך? מהחיים. סתם, חלילה. אממ.. אף אחד לא עולה לי בראש את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? להוריד את הזבל עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיצוב פנים מייבי איפה אתה הולך לגור? ארה"ב/אירופה כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? אממ לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: גאנס אנד רוזס ספר אהוב: חכמת הבייגלה, נכון לעכשיו.. סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אצל גברים? לא יכולה לבחור אחד אתה שמח כש: מישהו חתיך עושה עיניים האם אתה חושב יותר מדי? לא, אני דיי קלילה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק איי גאס אדם מפורסם שפגשת: המון!! אבל את מי זה מעניין חח. אני לא מתרגשת ממפורסמים תוצרת הארץ בכלל
. אבל נמנה כמה סתם ככה לכיף? שיהיה: נינט ויהודה, צביקה פיק, אגם רודברג, בר רפאלי [!!!1 אוקיי זה כבר כן מרגש], אסתי גינזבורג, שלמה ארצי [מלא פעמים, אנחנו שותים כל בוקר קפה בקופי בין ביחד. חח משו כזה, נשבעת..]... טוב נמאס לי. האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור קפה אהוב: קפוצ'ינו ונס ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: ניו יורק מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? אממ אם פוגעים בנקודות חלשות אז כן נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ? נמאס :| קראת?

amit641

New member
כן, קראתי :) ../images/Emo129.gif

גם המקום האהוב עליי זה ניו יורק :]

עעווונננההה :))

עבר: שם המורה בכיתה א': לילך .. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת :)) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ווואאאוו כ"כ כן ! הייתי כ"כ טום בוי :)) אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: מודה באשמה :)) המקצוע הראשון שנכשלת בו: התקלת אותי ;) המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה :(( האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4 פעמים ! לכל מיני מקומות .. חח איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה !!! השיר האחרון ששרת: " צל כבד " כי זה כתוב לך בחתימה אז נזכרתי בו חח :)) & % הדבר האחרון שצחקת בגללו: מחברה שללי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת .. אני לא מכאלה שבוכים הרבה .. האדם האחרון שראית: דברים במחשב הדבר האחרון שאמרת: " נננוו אבא " חחחחחח הדבר האחרון שאכלת: מעדן פצוצים עם יוגורט
הדבר האחרון ששתית: נסססטי
הדבר האחרון שקנית: אוכל כמובן ! כן, אני שמננה השיר האחרון ששמעת: איזשהו שיר של ריטטה .. הדיסק האחרון שקנית: וואאי אני לא קונה דיסקים .. משלפני שנה של קלי קלארקסון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנייהה הדבר הכי מטורף שעשית: מה לא עשיתתי ? עשיתי באנג'י עשיתי מה זאתם לא רוצות !! ואני מתכוננת לעשות צניחה חופפשששית ! הווה: שיער נוכחי: בגולגול :)) בגדים נוכחיים: מכועררים ! תכשיטים נוכחיים: אממ .. צמיד ברגגל תמונת דסקטופ נוכחית: מה זזהה ? :)) חבר\ה? ללא :(( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברותת שללי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אני כל הזמן עושה את זהה :)) האם אתה עייף? אאוי, ככן .. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הכלבה שללי ! ממה הכי נמאס לך? מהביצפר : \ את מי היית רוצה להרוג? ילד מהכיתה ששליי ! הכי פחות מהנה? לעששות שיעוררים .. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? וואאי לא יודעת זה עוד הרבה זזמן.. אבל יש מחשבוות :)) איפה אתה הולך לגור? וואאיי מה זה השאללות האאללה ?! כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? יפפה ! :)) % איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה ומאוששרת חושב הרבה על העתיד? קצצת .. מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בלאאאאאאאק אייד פפפפפפפפפפפיז ! ספר אהוב: הארי פוטר ! :) סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רוליינג ! % צבע אהוב: תכלת, אפור, לבן, וכתוםם ! הכי לא קשוררים ! פריט לבוש אהוב: הכככול ! איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: שמממח ! האם אתה חושב יותר מדי? חח ללא יודעת : \ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו זילנד
אדם מפורסם שפגשת: יהודדדדההה לויי אהההההההההובבבבבבבבבי ! האם יש לך אילו שהם חרטות? כן, אבל מה אפשרר לעשות ? : \ קפה אהוב: אייככסס לא אוההב קפפה ! ריח אהוב: אאיזה בושם שהרחתי פעםם, אאמממא איזה ריח טובב ! מה מכעיס אותך: שאנשים משקרים !! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני עקששנית ! וזה טובב ! האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה שללי ! סגנון מוזיקה אהוב: היפ הופ, רוק, פופ לא יודדעת ! חדר אהוב בבית: החדר ששלי ! מקום אהוב בעולם: תל אאאבבביייבבב ! מקצוע שנוא: מתמטיקה, אנגלית וממממממדעים ! אאאארר מורה אהוב: המורה שליי לקלאססי אוהב את בצפר? ללא ! נרדם בשיעורים? כןן ! :)) % מעשן? מה פתתתתתתאום ! נפגע (רגשית) בקלות? ללא ממשש .. נותן מעצמך? כן ! לועס דברים? כל הזמן ;) אוהב להתקלח? כן בטטח אוהב להתעטש? שהאפצ'י יוצא אז כן :))) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? וווואי כן לא סובלת את ה ! אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד ! קונה צרובים/צורב? מדה :)) אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי .. ישן הרבה? כן :)) קשר לחפצים? כן ! אוהב חולצות גזורות? כן ! אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? אחח, כן ! # $ לובש בוקסר? ככןן ! אייזהה כייףף ! רק בקיץץ אבלל .. באסה ! שמש או גשם? שממממממשש ! קר לך או חם לך? קקר ! ילדותי? כן חולם בהקיץ? כן :))

גוטשה

New member
ג'.ב ):

עבר: שם המורה בכיתה א': נועה הזיכרון הראשון שלך: אה, אמממ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא X: המקצוע הראשון שנכשלת בו: אף פעם לא נכשלתי! חוץ מבוחן במדעים, אבל היא ביטלה אותו (היא אמרה לי שזה בגללי!
) המקצוע האחרון שנכשלת בו: 0: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן: מת"א לנס ציונה, ובתוך נס ציונה פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא מגדירה עד שהיא לא נגמרת :) השיר האחרון ששרת: I Feel Good
הדבר האחרון שצחקת בגללו: חיים אדגר פוצי הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת, לא מזמן כנראה האדם האחרון שראית: אמוש הדבר האחרון שאמרת: "חיים אדגר חמוד" הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיסיית אוטובוס (אמא שילמה) השיר האחרון ששמעת: I Feel Good הדיסק האחרון שקנית: Kind Of Blue של מיילס דיוויס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בן אדם כזה >< הווה: שיער נוכחי: חום (אומרים שהוא "אדמוני"
), קצת אחרי הכתפיים, גלי (שונאת אותו) בגדים נוכחיים: ג'ינס, טי אפורה של בית ספר, סריג אדום תכשיטים נוכחיים: שרשרת צמודה עם חרוזים שחורים וחרוז עם סמל פיס (
, מאוד חשובה לי), שרשרת עם אבן כחולה ממש יפה תמונת דסקטופ נוכחית: משהו שצילמתי חבר\ה? לא
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממממ, קאל. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא במיוחד. בעצם להתקלח
האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את קאל >< ממה הכי נמאס לך? מורים מפגרים את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה? מורים מפגרים >:[ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מעניינת איפה אתה הולך לגור? לא בארץ, במונטריאול אני מקווה כמה ילדים אתה רוצה? 1 באיזה סוג של מכונית תנהג? קרייזלר
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איפה ששמח לי חושב הרבה על העתיד? המון. יותר מדי מפחד ממנו? חלילה וקצת בכללי: להקה אהובה: בעעע, באמת ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים): קשה מדי, נו צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: אני אוהבת בגדים! >< איבר שהכי מושך אותך: אף (סטייה) אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? נראה לי, אבל על דברים מפגרים (סתם בזבוז אנרגיה) אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מונטריאול אדם מפורסם שפגשת: הכי מפורסם? סיגורני וויבר (שחקנית) האם יש לך אילו שהם חרטות? המון קפה אהוב: לאטה (מסן פרנסיסקו though) ריח אהוב: פתיתים >< מה מכעיס אותך: אי צדק :/ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני רשמית מאוד כשצריך וזה עוזר תמיד האדם שעושה לך הכי טוב: זה משתנה סגנון מוזיקה אהוב: ג'אז, בלוז חדר אהוב בבית: שירותים מקום אהוב בעולם: מונטריאול מקצוע שנוא: ספרות (אבל אני מאוד אוהבת לקרוא) מורה אהוב: מורה לחיים אוהב את בצפר? לעיתים נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי זה מגיע נותן מעצמך? תמיד לועס דברים? לא אוהב להתקלח? לא ): אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ברור אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? כן, מדאיג אותי קונה צרובים/צורב? לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם, אוהבת ללכת ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לפעמים. שרשרת למשל אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? תלוי איפה אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם :) קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לא ממש חולם בהקיץ? כל הזמן

yuvalmaoz

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

ואני חייבת לציין שממש נהנתי... אבל מאוד!! (אני יודעת שהשאלון כבר כמעט יורד לעמ' השלישי.. אבל בקטנה). היה כיף לקרא =]

tamar05

New member
עונה=]

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: יומולדת בגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שאני זוכרת.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול, בצק וכאלה..
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: כימיה=\ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): never איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כייפית
השיר האחרון ששרת:snow (hey ho)- rhcp הדבר האחרון שצחקת בגללו: שדיברתי בטלפון עם חברה. הפעם האחרונה שבכית: שראיתי מלך האריות..
האדם האחרון שראית: שחר
הדבר האחרון שאמרת: ביי. הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב..(תסתדרו בלי פרוט) הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: נעלי בובה מביגטום- אתמול.. השיר האחרון ששמעת: octops's garden- beatles הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת, לפני כמה שנים בטח.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פיניתי מדיח
הדבר הכי מטורף שעשית: סנפלינג, בטיול השנתי. היה שיא הכייף. הווה: שיער נוכחי: אסוף בבונג'ול עם פוני לאמצע. בגדים נוכחיים: מכנסי פיל מהינס שלקחתי לאחותי -בעע- בצבע אפור אכבר, וגופיית גטקעס כזאת. נווו, אני בבית. תכשיטים נוכחיים: עגיל צמוד בחור השלישי, וטבעת כסף. תמונת דסקטופ נוכחית: של הווינדוס. חבר\ה? לא בידיוק אבל בערך.. בים בם בום. סתם, אנחנו עוד לא ממש חברים. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שחר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? יאפ. תיקון מבחן באנגלית. האם אתה עייף? לא, ישנתי בצהריים. את מי אתה הכי רוצה לחבק?אבא- כי יש לו יומולדת והוא בחו"ל.
ממה הכי נמאס לך? מ.ב.ח.נ.י.ם. את מי היית רוצה להרוג? ירדן הכי פחות מהנה? שעור לשון. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? dont know. איפה אתה הולך לגור? בטח בארץ.. כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לאוידעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ביטלס, לד זפלין, ועוד הרבה שאין לי כוח לכתוב. ספר אהוב: הארי פוטר
סופר(ים) אהוב(ים): אני לא מכירה כ"כ סופרים=\ צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני פוגשת מישהו שלא ראיתי הרבה זמן, משהו\מישהו מצחיק אותי, וכמובן- כשאני יוצאת מהקניון עם הרבה שקיות.
האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לונדון אדם מפורסם שפגשת: נינט- בטופ טי [חנות בגדים]בגבעתיים..חח האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: נסקפה רגיל.. של עלית. ריח אהוב: עוגה
מה מכעיס אותך: שמשקרים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות אני חושבת.. האדם שעושה לך הכי טוב: שחר, חברות, או משפחה=] סגנון מוזיקה אהוב: בעיקרון הכל, חוץ מדכאון ומזרחית. חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: כימיה מורה אהוב: רחל- לאנגלית אוהב את בצפר? ככה=| נרדם בשיעורים? כן, היום נרדמתי בשעור.. גאאד הייתי כ"כ עייפה. מעשן? איכ.לא. נפגע (רגשית) בקלות? דיי נותן מעצמך? יאפ לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? שונאת אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? ככה קונה צרובים/צורב? כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני בטטה- בטח שלנסוע ישן הרבה? לא קשר לחפצים? דיי אוהב חולצות גזורות? מסריחות כאלה שמחלקים בנוער, ובסטודיו אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן, של בובספוג שקניתי באילת שמש או גשם? שמש
קר לך או חם לך? קר לי =[ ילדותי? לא. טוב, אולי כשאני במצב כפית חולם בהקיץ? כל הזמן..חיחי

אני :)

שם המורה בכיתה א': חנה :| הזיכרון הראשון שלך: גיל 3, שברו לי את האפניים מפלסטיק. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חופשי חח :] אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חול, נמלים המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה, היום אני מקבלת בו 100 המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 10 פעמים, פעמיים לארץ אחרת, פעם למושב, עיר אחרת ושכונות אחרות. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מדהימה. השיר האחרון ששרת: smack that הדבר האחרון שצחקת בגללו: קדתי באמצע העבודה בקניון :) הפעם האחרונה שבכית: היום, כשהייתי רעבה האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "לא נכון ! זו אשליה אופטית !! " הדבר האחרון שאכלת: באגט עם פרגיות משו טוב :] הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: עגילים השיר האחרון ששמעת: smack that הדיסק האחרון שקנית: הנסון, לפני כמה שנים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: סידרתי את החדר ? הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי מהגשר של אילת, ונכנסתי ב5 בבוקר לים בעירום עם חברות:) הווה: שיער נוכחי: פאן, חום בהיר- ג'ינג'י בגדים נוכחיים: טייץ שחור, סריג טוניקה שחור נעלי בובה וסוודר :] תכשיטים נוכחיים: עגילי פרפר חמודים, עגילי פנינה קטנים ושרשרת פיה:] תמונת דסקטופ נוכחית: אני ואבא מתפרעים חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ג'ק :( האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חח כן, להשים פיג'מה :| האם אתה עייף? מאוד. את מי אתה הכי רוצה לחבק? ג'ק :/ ממה הכי נמאס לך? ללמוד ! :( את מי היית רוצה להרוג? נסראללה הכי פחות מהנה? לא לצחוק:| עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שיקנית, זמרת. איפה אתה הולך לגור? קנדה:] כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? הונדה S ורודה/ שחורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? שוחה בכסף חושב הרבה על העתיד? לא.. מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה: אואזיס ספר אהוב: הארי פוטר, השטן לובשת פראדה, הנסיך הקטן ! סופר(ים) אהוב(ים): ג'י קי רולינג :] צבע אהוב: ורוד, שחור (לא ביחד:] ) פריט לבוש אהוב: שחור, והמון. איבר שהכי מושך אותך: שפתים אתה שמח כש: אני צוחקת עד שכואבת הבטן :] האם אתה חושב יותר מדי? כן :/ אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? קנדה אדם מפורסם שפגשת: אני ! חח בחנוכה הייתי עם מיכאל הנגבי האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: שוקו ונס. ריח אהוב: מאסק אויל :] מה מכעיס אותך: צעקות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה ומשחק האדם שעושה לך הכי טוב: סבינהאמאאבא סגנון מוזיקה אהוב: רוק קלאסי. חדר אהוב בבית: שלי:) מקום אהוב בעולם: קנדה (יש עוד מקום להבין שאני רוצה לחזור לקנדה?) מקצוע שנוא: לשון מורה אהוב: פרידה אוהב את בצפר? יאפ :] נרדם בשיעורים? נואופ:] מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? חחחח נסו אותי.. הכי לא נותן מעצמך? ברור:] לועס דברים? מסטיקים, עלים .. יו נואו.. אוהב להתקלח? לא ! :| אוהב להתעטש? חחחח ברור שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה דווקא מדגדג אח"כ אוהב לצחצח שיניים? בכפייתיות .. אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש :/ קונה צרובים/צורב? יאפ.. (קקה תום. ) אוהב לנסוע או הולך ברגל? לסוע! ישן הרבה? חחח משתדלת שלא.. קשר לחפצים? כן חח אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? בערך לובש בוקסר? ברור :] שמש או גשם? שמש שמסנוורת את העיניים וריח של גשם. קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? הכי אחי :] חולם בהקיץ? חח תמיד

Xx Pinki xX

New member
מאסק אויל ../images/Emo99.gif

אני מתה על הדואודורנט והקרם גוף הירוקים שלהם D: קראתי ^^

iheartchad

New member
עווונהD:

עבר: שם המורה בכיתה א': ינאית הזיכרון הראשון שלך: לוזוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הממ לא נראלי חח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא ממש.. פעם אכלתי אוכל של חתולים כי אחותי אמרה לי שזה ביסלי אבל זה לא נחשב XD המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא קרה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, להונג קונג לטריגנטר טואר 1 D: ואחרי שנתיים חזרתי לבית היפה שלי בישראל
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נפלאהP: [רציני נו חח] השיר האחרון ששרת: המממממממממ נראלי איזה שיר מעצבן של נינה.. שמעתי באוטו
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הממ אע מקודם ראיתי משמר המדף חח זה היה מצחיק הפעם האחרונה שבכית: היום בדרך הבייתה נראלי שנכנס לי זבוב לעין אז יצאו לי דמעות חחחחח איכ זה כאב. ועדיין לא הצלחתי להוציא אותו ://// אז תאמת שאנלא בטוחה שהוא נכנס או לא. :/ האדם האחרון שראית: אחותי טל הדבר האחרון שאמרת: מה אני זוכרת הדבר האחרון שאכלת: עוגיייה הדבר האחרון ששתית: מים [אני בדיאטה ^^ ראו להלן שאכלתי עוגייה XD] הדבר האחרון שקנית: המממממממממממממממ *חושבת* נראלי שסקיני השיר האחרון ששמעת: הייתה כבר תשאלה הזאת לא? O: הדיסק האחרון שקנית: וואע אינלי מושג חח אנלא קונה דיסקים, אני מורידה שירים באינטרנט P: ס'קרימנלית אני הא?;] הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ היום עזרתי להוציא כלים מהדיש וושר! הדבר הכי מטורף שעשית: צניחה חופשיייית הווה: שיער נוכחי: מתולתל, ארוך, שטני-בהיר-בלונד וואטאבר. בגדים נוכחיים: פיג'מה של הפנתר הורודדדדD: תכשיטים נוכחיים: צמיד שאחותי הכינה לי, שרשרת כסף עם השם גילי ושרשרת צבעונית עם כוכבים
[שרשרת חברות שלי ושל חברה XD] תמונת דסקטופ נוכחית: פה זה לא ממש נחשב חח כי אנלא ביוזר הרגיל שלי כי שלי התחרפן ופה זה עובד טוב :/ ופה זה סתם תמונה מעפנה שבאה עם המחשב.. אבל ביוזר השני זה היה דמות מצוירת בצבע ורוד עם צהוב בהירבהירבהיר קרם כזה משו חמוד לאללהP: חבר\ה? נופ
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה האם אתה עייף? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותךP: ממה הכי נמאס לך? מביצפררררררררר את מי היית רוצה להרוג? את רבקקה המחנכת שלי :) סתם לא חח את שוש הבתזונה! בגלל שהברזנו לשיעור שלה היא אמרה לרבקה והיא התקשרה אליי הבייתה :///// והיא גם רוצה להוריד לי עכשיו 10 אחוז מהציון בתעודה!@!!!!!!!!!|כועס| הכי פחות מהנה? אע? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לודעת. אני אהיה עשירה. (וכן, להיות נשואה למישו עשיר גם נחשב
) איפה אתה הולך לגור? בישראל אני מניחה, אבל באלי לגור כמה שנים בחו"ל [כשיהיו לי ילדים], כי זה תורם המון לילדות ולהתפתחות האישית (מניסיון). כמה ילדים אתה רוצה? הממ 3 נראה לי. ושאחת מהן לפחות תהיה בת! אחרת עם מי אני אעשה שופינג?~!!!! באיזה סוג של מכונית תנהג? הכי יקרה שיש P: סתם חחח מאיפה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? הממ עוד 15 שנה אני אהיה בערך בת 30..... אז נשואה לגבר חתיךחתיך באושר עם איזה תינוק חמודדדדד ווזיהו בערך חח חושב הרבה על העתיד? לא ממש על העתיד, יותר על המוות :Q מפחד ממנו? מהמוות כה מהעתיד עצמו לא וקצת בכללי: להקה אהובה: המממממממממ אם מדברים על מוסיקה אז דה אול אמריקן ריג'קטס ו30 סקדנס פרום מארס אבל אם מדברים על מראה אז ברור שמקפליי!!!!!!!!!!!!! דאגייייייייי
ספר אהוב: הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולסון, יומני הנסיכה, CAN YOU KEEP A SECRET ויש עוד אבל אנלא זוכרת חח סופר(ים) אהוב(ים): נו פשוט כל האלה שכתבו את הספרים למעלה חח אע ופעם נורא אהבתי את ג'קלין ווילסון צבע אהוב: שחוווור
פריט לבוש אהוב: הממ לודעת איבר שהכי מושך אותך: תכלס אני הכי אוהבת עיניים.... לפני בערך חצי שנה התאהבתי בעיניים של ילד מהשכבה שלי ^^" אתה שמח כש: אני מקבלת כסף וקונים לי בגדים D: חע האם אתה חושב יותר מדי? כה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? המממ באלי לגור ב . . אנגליה! יואו יש שם כ"כ הרבה כוסוניםםםםם אני מאוהבת בבריטיםם
אדם מפורסם שפגשת: הממממ *חושבת* וול ראיתי בים את הדוגמן הזה שדגמן פעם לרנואר לוזוכרת איך קוראים לו (בלי חולצה
), לפני כמה ימים ראיתי את דוד מנולד לרקוד (בע), ניראל מהדוגמניות בזארה XD, עידן רייכל, נו שכחתי איך קוראים לה חח זאתי ששיחקה בשמינייה וגם הייתה ברוקדים עם כוכבים הממ יש עוד לוזוכרת האם יש לך אילו שהם חרטות? כה :[ קפה אהוב: אייס קפה חח אנלא שותה קפה ריח אהוב: וניללל מה מכעיס אותך: שיר גולדה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הממ אני חכמה :) סתם כאילו אני חכמה אבל לכו לודעת האדם שעושה לך הכי טוב: לודעת :/ כולם עושים לי רע. סתם נו לודעת חח סגנון מוזיקה אהוב: רוק-מטאל משו בסגנון חדר אהוב בבית: החדר של אחותי הגדוללללה מקום אהוב בעולם: תאילנד~! מקצוע שנוא: כולם מורה אהוב: יש דבר כזה? :/ אע בעצם שרי המורה שלי בבר אילן
וגם המורה שלי לג'אז אבל זה לא נחשב חח P: אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כה מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא נותן מעצמך? כה לועס דברים? המון אוהב להתקלח? בערך אוהב להתעטש? לא :/ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כה אוהב לצחצח שיניים? לא:/ אכפת לך מאיכות הסביבה? לא ממש חח קונה צרובים/צורב? כה אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. דע. ישן הרבה? לא קשר לחפצים? יש ויש אוהב חולצות גזורות? לים אוהב לטייל? בקניון
אוהב כפכפים? כה לובש בוקסר? בקיץ לפיג'מה חח שמש או גשם? הממ לודעת קר לך או חם לך? ברגע זה נעים לי :) ילדותי? לא ממש. אולי קצת חולם בהקיץ? כה חחחחחחחחחחח זה תמיד קורה לי בכיתה שמדברים אליי [המורות] ואני שקועה במחשבות וצריך לקרוא לי כמה פעמים עד שאני קולטת שמדברים אליי XD

../images/Emo12.gif ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

הדוגמן שדיגמן לרנואר.. את מדברת על טל אלון ????? גמאני רוצההההההה

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo68.gif

כאילו שמישהו יקרא OO" שם המורה בכיתה א': לימור.[
לא סבלתי אותה.] הזיכרון הראשון שלך: אני זוכרת בערך הכול מגיל 3.מה לבשתי ליום הולדת בגן,איך הבית הישן נראה,איך הבית אחריו נראה,שהיה לנו עכבר במבטבח ובאו ב1 בלילה השכנים לתפוס אותו D: אני זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי את הבית הזה,בגיל 5 כבר אני חושבת.לא חסר דברים ^^ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נהגתי לאכול כלום,ליתר דיוק.הייתי מהילדים שמקיאים הכול..עד כיתה א' בערך. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מבחן?מי זוכר.בתדועה-בטבע.באיזה כיתה ג'.היא כתבה עליי מלא מלא דברים רעים טח ><" המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מאוקראינה לארץ.פעם שניה מכרמיאל לצפת.ושלוש פעמים בתוך העיר. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה ^^ השיר האחרון ששרת: המילים הכי יפות P: הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי :),התקשרה אלייה חברה והן דיברו שעה בטלפון כמו איזה בנות 16 D:,והיא בכיתה א'. הפעם האחרונה שבכית: שבת. האדם האחרון שראית: חברה ^^ הדבר האחרון שאמרת: אין לי מושג. הדבר האחרון שאכלת: ביגלה. הדבר האחרון ששתית: נס קפה. הדבר האחרון שקנית: מסטיק? השיר האחרון ששמעת: funeral for a friend - red is the new black |קאשוח| הדיסק האחרון שקנית: לודעת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום,מתישו. הדבר הכי מטורף שעשית: לא חסר ^^" הווה: שיער נוכחי: עד הציצי מתולתל. בגדים נוכחיים: טיטס שחור וחולצה של מיקימאוס לבנה וגרביים של פוקה ^^ תכשיטים נוכחיים: טבעת. תמונת דסקטופ נוכחית: שלי
חבר\ה? כן בטח ;[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמא שלי.יש לי דיבור איתה והיא הלכה לישון י_י האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.לישון. האם אתה עייף? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? את הדובי שלי ><" ממה הכי נמאס לך? מבחנים ;( את מי היית רוצה להרוג? ערבים D: סתםסתם.לודעת. הכי פחות מהנה? שיעור מת'? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שאלה טובה. איפה אתה הולך לגור? בארץ P: כמה ילדים אתה רוצה? 3 או 4 ^^ באיזה סוג של מכונית תנהג? בסוג יקר
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בדירה משלי וכאלה. חושב הרבה על העתיד? לא. מפחד ממנו? לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: MCR ספר אהוב: בסימן ונוס. סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: ירוק? פריט לבוש אהוב: אולסטאר. איבר שהכי מושך אותך: גובה ^^ אתה שמח כש: קיץ האם אתה חושב יותר מדי? דה. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? תל אביב. אדם מפורסם שפגשת: הדוגמנית הזאת.אגם. האם יש לך אילו שהם חרטות? יש מצב. קפה אהוב: פלטינום. ריח אהוב: של כביסה
מה מכעיס אותך: אנשים קולניים מידי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ><" האדם שעושה לך הכי טוב: הבסטפרנד. סגנון מוזיקה אהוב: אינ אוהבת כמעט הכול. חדר אהוב בבית: שלי ואמבטיה. מקום אהוב בעולם: בית ^^ מקצוע שנוא: גאומטריה. מורה אהוב: המחנכת
,שהיא גם המורה לביו' ופיסיקה. אוהב את בצפר? כה ^^ נרדם בשיעורים? לא. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לא. נותן מעצמך? כן? לועס דברים? עיפרונות וזה? לא. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא,אני מתה על זה
אוהב לצחצח שיניים? לא אז לא י_י אכפת לך מאיכות הסביבה? לא. קונה צרובים/צורב? בטח. אוהב לנסוע או הולך ברגל? בקיץ ברגל ובחורף אוטו עם חימום P: ישן הרבה? לא. קשר לחפצים? כן. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא. לובש בוקסר? בקיץ. שמש או גשם? שמש. קר לך או חם לך? באמצע. ילדותי? באמצע. חולם בהקיץ? לא.

תקראו ../images/Emo13.gif../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רפית [
] הזיכרון הראשון שלך: אוכלת בגן [פיתה עם טחינה..לרעבות
] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא חח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כןןן חחח המקצוע הראשון שנכשלת בו: במבחן ? לוזכור לי..בתעודה אפעם לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: של"ח[מבחן] כוסעממק %$@@$ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן , לדירה הנוכחית..משכונת סירקין לפה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית
השיר האחרון ששרת: כוס קפה - שייגעצ הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא שלי הפעם האחרונה שבכית: אתמול אולי? לודעת האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: 'אבי סתום' הדבר האחרון שאכלת: טוסט
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קולה אני חושבת ? השיר האחרון ששמעת: אני אוהב - שייגצ הדיסק האחרון שקנית: הראל סקעת - הראל סקעת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: עניתי לשאלון הזה
הווה: שיער נוכחי: חום חלק בגדים נוכחיים: כרגע ? קפוצ'ון של פוקס לבןשמנת וג'ינס בהיר של פוקס תכשיטים נוכחיים: עגילי פנינה,קשת[אבל זה לא תכשיט P:] תמונת דסקטופ נוכחית: עידודיי :] חבר\ה? אין , נו די
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עידודי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? חחחח כן האם אתה עייף? כןןן את מי אתה הכי רוצה לחבק? עידודייי P: ממה הכי נמאס לך? מאח שלייי את מי היית רוצה להרוג? נסראללה הכי פחות מהנה? לשתות מוקסיפן XD עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משחק / רפואה ! איפה אתה הולך לגור? ת"א/ארה"ב ! כמה ילדים אתה רוצה? 2/3 באיזה סוג של מכונית תנהג? פרארי P: חח סתם לוידעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם בעל,2 ילדים בערך,בעיצומה של קריירה. חושב הרבה על העתיד? מאוד מפחד ממנו? לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה סקס / שייגעצ ספר אהוב: ממ לוידעת .. ניראלי 'אני כריסטיאנה פ' ' סופר(ים) אהוב(ים): נו זאתי..אסתר שטרייט וורצל קוראים לה ניראלי.. צבע אהוב: ורוד,בננה פריט לבוש אהוב: מכנס אחד .. איבר שהכי מושך אותך: תחת
אתה שמח כש: ציון גבוה,אוכל טעים מאוד,חחחחח האם אתה חושב יותר מדי? לא חחחח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארה"ב !! אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרייי !
הוא כזה חתיך .. האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח קפה אהוב: לא אוהבת קפה :-{ ריח אהוב: של לחם טרי ..
מה מכעיס אותך: אחשלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד ניראלי ? האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי
סגנון מוזיקה אהוב: רוק [לא כבד],פופ.. חדר אהוב בבית: שלי חח מקום אהוב בעולם: ת"א מקצוע שנוא: מתמטיקה #%#&Y^^&^$%$#^YU מורה אהוב: נמנממנמ המחנכת ! אוהב את בצפר? לאאא חח נרדם בשיעורים? כמעט מעשן? חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן XD אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא XDD שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן אוהב לצחצח שיניים? לא חחח אבל מצחצחת מן הסתם אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד ! קונה צרובים/צורב? בדר"כ לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ברור ישן הרבה? אמן קשר לחפצים? ךא אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? נעים ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? המוןןן הודגש באמצעות מדגישומטיק
קראת ?
קבלי חיבוק מוחחץ

Trouble Girl

New member
קראתי^^

לא יודעת למה אבל אני דווקא אוהבת מתמטיקה ואני לא מבינה למה...

למעלה