אניייי ../images/Emo42.gif
שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: מממ....מהגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לעע אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חחח....לא...אבל פעם ילד אחד שהיה איתי בגן אכל דשא
(סתם רציתי לחלוק את זה עם מישהו
) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: גם מתמטיקה...
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן...פעם אחת...לאיפה שאני היום.. (מן הסתם
) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אהה?אני לא אוהבת לתאר דברים במילה אחת... השיר האחרון ששרת: לא שרתי כבר איזה שבוע...אני צרודה..
הדבר האחרון שצחקת בגללו: בן דוד שלי הקטן
הפעם האחרונה שבכית:אתמול...ראיתי סרט עצוב
האדם האחרון שראית:אח שלי
הדבר האחרון שאמרת: ביי... הדבר האחרון שאכלת:רסק תפוחים...חח..
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמממ...ג'ינס יפה כזה מפול אנד בר
השיר האחרון ששמעת: מוכרת לי מפעם של דין דין אביב הדיסק האחרון שקנית:ווייייי לא קניתי דיסקים כבר מלאאאאאאא זמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני חולה....אז מותר לי לא לעזור
אבל בעיקרון זה היה ביום שישי....אני חושבת
הדבר הכי מטורף שעשית: סנפילנג....חיחי.. הווה: שיער נוכחי: מבולגן
בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: כלוםם תמונת דסקטופ נוכחית: משו רגיל כזה...ים עם שני דקלים..
או משו כזה חבר\ה?נייט אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אני חולה....אפחד לא יבוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?חחח...כן האם אתה עייף?כן
את מי אתה הכי רוצה לחבק?את הדובי שלי
ממה הכי נמאס לך?מהשפעת שיש לי עכשיו את מי היית רוצה להרוג?את השפעת
הכי פחות מהנה?להיות חולה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?מעצבת פנים...אני מקווה איפה אתה הולך לגור?עוד לא החלטתי.. כמה ילדים אתה רוצה?מה שיוצא.. באיזה סוג של מכונית תנהג?תלוי כמה כסף יהיה לי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מממ...נשואה...ועם עבודה טובה במקצוע שאני רוצה חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?לאא וקצת בכללי: להקה אהובה:בלאק אייד פיז ספר אהוב:נשים קטנות סופר(ים) אהוב(ים):אין מישהו ספיצפי צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב:כל מה שאני לובשת איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:אני עם אנשים שאני אוהבת...וגם כשאני עושה שופינג
האם אתה חושב יותר מדי?...על מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?איטליה אדם מפורסם שפגשת:אפחד
האם יש לך אילו שהם חרטות?לא נראה לי קפה אהוב: הפוך ריח אהוב:של שוקו חם מה מכעיס אותך:כשאנשים עושים דברים דווקא
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:מתחשבת...אוףף אני שונאת להעיד על עצמי... האדם שעושה לך הכי טוב:כל מיני סגנון מוזיקה אהוב:גם כל מיני..
חדר אהוב בבית:החדר שלי=] מקום אהוב בעולם:איטליה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:המורה בכיתה א'
אוהב את בצפר?לא ממש... נרדם בשיעורים?לפעמים... מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?תלוי ממי נותן מעצמך?תלוי למי לועס דברים? ?? אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?
מזה השאלות האלה...לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב?צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לפעמים ככה ולפעמים ככה ישן הרבה?כן קשר לחפצים?חפצים מסוימים אוהב חולצות גזורות? תלוי לאן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר?לא שמש או גשם? לפעמים זה ולפעמים זה קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?לפעמים