שאלון

יעל12342

New member
הראשון שקראתי עד הסוף,נחמד :)

וגם אני אוהבת מתמטיקה,מקצוע קל , בלי הרבה זיבולי שכל...

yuvalmaoz

New member
קראתי הכל ../images/Emo13.gif

ואת ממש חמודה
סתם שאלה.. מיזה עידודי?? ועשית לי חשק לענות על השאלון..

חח איזו מאמי ../images/Emo9.gif ../images/Emo221.gif../images/Emo57.gif

עידודי זה הבן של בדודה שלי והוא עוד מעט בן 11 חודשים

GiRRRL

New member
../images/Emo41.gifאני...

עבר: שם המורה בכיתה א': כרמל הזיכרון הראשון שלך: סבא שלי ז"ל..בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני? הייתי טומבוי :) אם נהגת לאכול דברים מוזרים? הייתי אוכלת צ'יפס עם ריבת חלב חחח המקצוע הראשון שנכשלת בו: מחשבים המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?) 3 פעמים :( איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: cranberries-animal instinct הדבר האחרון שצחקת בגללו: ידיד הפעם האחרונה שבכית: חברה הייתה בבי"ח האדם האחרון שראית: סדרה בערוץ 3 הדבר האחרון שאמרת: "ביי" לאמא הדבר האחרון שאכלת: קרקר הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוחים הדבר האחרון שקנית: קורנפלקס השיר האחרון ששמעת: cranberries-animal instinct הדיסק האחרון שקנית: sade הפעם האחרונה שעזרת לאמא: כרגע הדבר הכי מטורף שעשית: שחיה לילית בערום הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: טרנינג בית תכשיטים נוכחיים: עכשיו אין עלי אבל בכללי צמיד צמה כזה וטבעת אופל תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה ממסיבת סיום חבר\ה? נואו :( (נושא כאוב) אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן אני צריכה לתלות כביסה חח האם אתה עייף? לא ..בוקר את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו. ממה הכי נמאס לך? מזה שאני לא מצליחה לעשות דיאטה... את מי היית רוצה להרוג? אא..אף אחד. את עצמי לפעמים.... הכי פחות מהנה? מתמטיקה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מהנדסת/מתורגמנית איפה אתה הולך לגור? פריזזזז..סתם בטח ת"א. כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? audi TT איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מצליחה עם משפחה ובעל טוב. חושב הרבה על העתיד? כן יוצא.. מפחד ממנו? לא ממש... וקצת בכללי: להקה אהובה: oasis ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה סופר(ים) אהוב(ים): אאממ....גלילה רון פדר?חח צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: שמלות איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פריז אדם מפורסם שפגשת: יש יותר מידי...נגיד ..הראל מויאל האם יש לך אילו שהם חרטות? כןןןןןןן המון קפה אהוב: לא שותה ריח אהוב: אמפוריו ארמני של גברים מה מכעיס אותך: אדישות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: סובלנית האדם שעושה לך הכי טוב: הוא היה עושה...עכשיו חברות סגנון מוזיקה אהוב: רוק,ראפ,האוס... הכל הולך חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: ים (בלילה) מקצוע שנוא: מתמטיקה(!!!) מורה אהוב: הייתה מורה באנגלית אוהב את בצפר? אהבתי את ההפסקות נרדם בשיעורים? כן קרה... מעשן? לא..ניסיתי להתחיל לא הלך XD נפגע (רגשית) בקלות? כןן נותן מעצמך? די סגורה...תלוי למי לועס דברים? כן חח אוהב להתקלח? כן בחורף פחות.. אוהב להתעטש? לא :\ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן..צריך לדרוך על הרגל כמה פעמים וזה עובר. אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?פחות או יותר.. קונה צרובים/צורב?צורבת (כמו רובנו) אוהב לנסוע או הולך ברגל? הולכת ברגל ישן הרבה? לא כ"כ.. קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? של בצפר חח אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם? שמש! קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? קצת.... חולם בהקיץ? כןכן.. תודה היה כיף

Trouble Girl

New member
אני^^../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת.. הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ כן עד כיתה ד'... אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמ... לא זכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת^^" המקצוע האחרון שנכשלת בו: לשון
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים: 1. מרוסיה לבני ברק.... 2. מבני ברק לפ"ת ^^ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חביבה השיר האחרון ששרת: loca-thalia הדבר האחרון שצחקת בגללו: ההצגה שהייתה היום בבוקרXDD הפעם האחרונה שבכית: אממ לפני כמה ימים... האדם האחרון שראית: את סבתא שלי לפני כמה שניות
הדבר האחרון שאמרת: כל מיני שטויות^^" הדבר האחרון שאכלת: חביתה עם חומוס בפיתה. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה השיר האחרון ששמעת: loca-thalia הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: היו כמה....
הווה: שיער נוכחי: אמור היה להיות אנגלית בגדים נוכחיים: גי'נס וקפוצו'ן אדום תכשיטים נוכחיים: שעון ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: שחקנים מאיזשהו משחק שאח שלי משחק בו... חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה שלי P: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ אני אומרת עוד מעט אני אבוא.. ואני לא באה... האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את האחיין שלי
ממה הכי נמאס לך? מלקום מוקדם בבוקר את מי היית רוצה להרוג? יש הרבה אנשים.. הכי פחות מהנה? לא יודעת... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו שקשור לאופנה, ליתר דיוק מעצבת
איפה אתה הולך לגור? לא חשבתי על זה... אבל אין לי בעיה בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה? 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בבית חם עם ילדים ובעל, וכמובן עבודה טובה. חושב הרבה על העתיד? ככה ככה מפחד ממנו? כן, מי לא? וקצת בכללי: להקה אהובה:אממ ל יודעת ספר אהוב: אין- אני לא בן אדם של ספרים.^^ סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: ורוד ושחור פריט לבוש אהוב: גי'נס איבר שהכי מושך אותך: עיניים. אתה שמח כש: כששמח לי וכיף לי..??^^" האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אוסטרליה><! אדם מפורסם שפגשת: לא זוכרת תשם... היו כמה באיזשהו טקס חברה לקחה אותי אתה ועמדתי כמו לא יודעת מה על הגדר.
האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: ריח מתוק מה מכעיס אותך: כשמנסים לעצבן אותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יודעת להקשיב, וחושבת חיובי האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: פופ-רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי- במיוחד אחרי השיפוצים. מקום אהוב בעולם: לא שהייתי בעולם... אז לא יודעת.. מקצוע שנוא: יש הרבה... מורה אהוב: מיכל- המחנכת והמורה להיסטוריה שלי בחטיבה. היא הייתה מפחידה עם כולם אבל איתנו היא הייתה ממש חומד. מכירים את המורות האלה שמבקשים שהכיתה תעמוד כשהיא נכנסת לכיתה טעד שהיא לא אומרת לשבת אף אחד לא יושב??? זאת מיכלXD אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? מדי פעם מעשן? חס וכרפס לא><!! נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? ככה ככה- אבל חייבים. אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוו כן אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? לא כל כך... קונה צרובים/צורב?צורבת לבד. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? עכשיו?? קר ילדותי? כן חולם בהקיץ?| אה-הא

אניייי ../images/Emo42.gif

שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: מממ....מהגן האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לעע אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חחח....לא...אבל פעם ילד אחד שהיה איתי בגן אכל דשא
(סתם רציתי לחלוק את זה עם מישהו
) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: גם מתמטיקה...
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן...פעם אחת...לאיפה שאני היום.. (מן הסתם
) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אהה?אני לא אוהבת לתאר דברים במילה אחת... השיר האחרון ששרת: לא שרתי כבר איזה שבוע...אני צרודה..
הדבר האחרון שצחקת בגללו: בן דוד שלי הקטן
הפעם האחרונה שבכית:אתמול...ראיתי סרט עצוב
האדם האחרון שראית:אח שלי
הדבר האחרון שאמרת: ביי... הדבר האחרון שאכלת:רסק תפוחים...חח..
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: אמממ...ג'ינס יפה כזה מפול אנד בר
השיר האחרון ששמעת: מוכרת לי מפעם של דין דין אביב הדיסק האחרון שקנית:ווייייי לא קניתי דיסקים כבר מלאאאאאאא זמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני חולה....אז מותר לי לא לעזור
אבל בעיקרון זה היה ביום שישי....אני חושבת
הדבר הכי מטורף שעשית: סנפילנג....חיחי.. הווה: שיער נוכחי: מבולגן
בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: כלוםם תמונת דסקטופ נוכחית: משו רגיל כזה...ים עם שני דקלים..
או משו כזה חבר\ה?נייט אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אני חולה....אפחד לא יבוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?חחח...כן האם אתה עייף?כן
את מי אתה הכי רוצה לחבק?את הדובי שלי
ממה הכי נמאס לך?מהשפעת שיש לי עכשיו את מי היית רוצה להרוג?את השפעת
הכי פחות מהנה?להיות חולה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?מעצבת פנים...אני מקווה איפה אתה הולך לגור?עוד לא החלטתי.. כמה ילדים אתה רוצה?מה שיוצא.. באיזה סוג של מכונית תנהג?תלוי כמה כסף יהיה לי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מממ...נשואה...ועם עבודה טובה במקצוע שאני רוצה חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו?לאא וקצת בכללי: להקה אהובה:בלאק אייד פיז ספר אהוב:נשים קטנות סופר(ים) אהוב(ים):אין מישהו ספיצפי צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב:כל מה שאני לובשת איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:אני עם אנשים שאני אוהבת...וגם כשאני עושה שופינג
האם אתה חושב יותר מדי?...על מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?איטליה אדם מפורסם שפגשת:אפחד
האם יש לך אילו שהם חרטות?לא נראה לי קפה אהוב: הפוך ריח אהוב:של שוקו חם מה מכעיס אותך:כשאנשים עושים דברים דווקא
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:מתחשבת...אוףף אני שונאת להעיד על עצמי... האדם שעושה לך הכי טוב:כל מיני סגנון מוזיקה אהוב:גם כל מיני..
חדר אהוב בבית:החדר שלי=] מקום אהוב בעולם:איטליה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב:המורה בכיתה א'
אוהב את בצפר?לא ממש... נרדם בשיעורים?לפעמים... מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?תלוי ממי נותן מעצמך?תלוי למי לועס דברים? ?? אוהב להתקלח?כן אוהב להתעטש?
מזה השאלות האלה...לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב?צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לפעמים ככה ולפעמים ככה ישן הרבה?כן קשר לחפצים?חפצים מסוימים אוהב חולצות גזורות? תלוי לאן אוהב לטייל?כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר?לא שמש או גשם? לפעמים זה ולפעמים זה קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ?לפעמים

Trouble Girl

New member
אנשים איך אתם זוכרים

את השם של המורה בכיתה א'????. אני היחידה פה שיש לה זיכרון קצר???^^"

true identity

New member
../images/Emo47.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': לינדה אני חושבת. הזיכרון הראשון שלך: אני ובת דודה שלי מכינות כדורי שוקולד[גיל 4 בערך] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לפעמים. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:קרטון עם שוקולד נחשב למוזר? סתם,לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: אף פעם לא נכשלתי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 5. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?סבבה. השיר האחרון ששרת: my immortal. הדבר האחרון שצחקת בגללו: משפט דפוק של חברה. הפעם האחרונה שבכית:יום שישי. האדם האחרון שראית:אמא. הדבר האחרון שאמרת: "ביי דש" הדבר האחרון ששתית: קפה. הדבר האחרון שקנית: גרביונים. השיר האחרון ששמעת: my immortal. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אממ... הדבר הכי מטורף שעשית: שחייה בעירום. הווה: שיער נוכחי: בלונד,אסוף גבוה. בגדים נוכחיים: טייץ אפור,טוניקה בצבע שמנת ואג קאמל-הן נוחות בתור נעלי בית
תכשיטים נוכחיים: שרשרת לב עדינה. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה שלי ושל החבר. חבר\ה?יש. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בת דודה שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא שזכור לי. האם אתה עייף?לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?את בת הדודה שלי. ממה הכי נמאס לך?בצפר. את מי היית רוצה להרוג?- הכי פחות מהנה?שיעור הסטוריה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?ביזנס וומן. איפה אתה הולך לגור?לונדון/פריז/ת"א. כמה ילדים אתה רוצה?2. באיזה סוג של מכונית תנהג?לא מבינה בזה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת,לא משנה היכן. חושב הרבה על העתיד?לא. מפחד ממנו?לא. וקצת בכללי: להקה אהובה:הביטלס,גאנס',טינדרסטיקס. ספר אהוב:"מלחמה ושלום" צבע אהוב: ירוק פיסטוק. פריט לבוש אהוב:ג'ינסים. איבר שהכי מושך אותך:שפתיים. אתה שמח כש:אני נמצאת עם האנשים האהובים עלי :] האם אתה חושב יותר מדי?הכי לא. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?לונדון. אדם מפורסם שפגשת:פגשתי הרבה.אבל בר רפאלי הכי הרשימה אותי. האם יש לך אילו שהם חרטות?דהה. קפה אהוב: שחור. ריח אהוב:קפה. מה מכעיס אותך:ברבריות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:ריקוד,שירה והקשבה. האדם שעושה לך הכי טוב:אמאבא והחבר. סגנון מוזיקה אהוב:רוק קלאסי ומוזיקה קלאסית לפעמים. חדר אהוב בבית:שלי. מקום אהוב בעולם:לונדון. מקצוע שנוא: הסטוריה. מורה אהוב:- אוהב את בצפר?הוא חביב חח. נרדם בשיעורים?לא. מעשן?כן. נפגע (רגשית) בקלות?תלוי מה חשיבות האדם הפוגע בשבילי,אבל בעקרון לא. נותן מעצמך?אה-הא. אוהב להתקלח?דהה. אוהב להתעטש?חח לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה כ"כ מעצבן. אוהב לצחצח שיניים?חח כן :] אכפת לך מאיכות הסביבה?הכי,אני לא סובלת שאנשים מלכלכים. קונה צרובים/צורב?לעיתים רחוקות. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע. ישן הרבה?לא. קשר לחפצים?מסויימים. אוהב חולצות גזורות? תלוי. אוהב לטייל?איפה? אוהב כפכפים? יאפ. לובש בוקסר? דהה. שמש או גשם?גשם
קר לך או חם לך?נעים לי. קראת? :]

toxic babe

New member
לא איחרתי?

עבר: שם המורה בכיתה א': דבורה הזיכרון הראשון שלך: סיוט שחלמתי בגיל 3 בערך, כמה כלבים שתקפו אותי ולא היה מוצא האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא, אבל תמיד היה לי שער קצר אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא, הדברים הרגילים של הבית וגם אותם בקושי אכלתי המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין כזה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אין האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי דירה 4 פעמים, מאוזבקיסטן לארץ, ובארץ עברתי בעיר לשכונות שונות ועכשיו בינתיים אצל סבתא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? גועל נפש, היה יכול להיות יותר טוב הווה: שיער נוכחי: חום שוקולד (צבוע) בגדים נוכחיים: חחחח משו הזוי. מכנס מפיג'מה בצבע כתום, חולצה כחולה עם פסים לבנים עדינים ועל כל זה חלוק זברה חחחח... זה נשמע זוועה אני יודעת אבל זה מחמם אותי :) תכשיטים נוכחיים: עגילים באזניים, שעון שמשמש גם כתכשיט תמונת דסקטופ נוכחית: הרגילה של ווינדוס חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דוד שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? כרגע בכלל לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את בת דודה שלי ממה הכי נמאס לך? מהשגרה את מי היית רוצה להרוג? לא הייתי רוצה הכי פחות מהנה? לשבת בבית ולהשתעמם עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? יש כמה אפשרויות: רפואה/הנדסת כימיה/ביולוגיה.. זה הכיוון בכללי.. אבל תמיד יש הפתעות איפה אתה הולך לגור? במרכז הארץ או בחו"ל כמה ילדים אתה רוצה? 3 נשמע לי טוב באיזה סוג של מכונית תנהג? ב.מ.וו/מרצדס/רולס רויס/מוסטנג... אם כבר מכונית אז להשקיע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חיה עם משפחה, קריירה, בית ומאושרת.. אולי כתחביב מעצבת חושב הרבה על העתיד? כן המון אבל לאחרונה הפסקתי... חבל לפנטז מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: צבע אהוב: לבן פריט לבוש אהוב: נעליים איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מצחיקים אותי האם אתה חושב יותר מדי? כן... גולשת יותר מדי למחשבות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ניו יורק, התפוח הגדול.. יה מאן אדם מפורסם שפגשת: יהודה לוי, לחצתי לו יד חחח האם יש לך אילו שהם חרטות? כן תמיד יש אבל מה שהיה היה קפה אהוב: עלית רגיל קלאסי הכי פשוט הכי טוב ריח אהוב: של מסטיק בזוקה מה מכעיס אותך: אנשים שלא יודעים להעריך את עצמם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני טובה בשפות. דוברת 4 שפות (אנגלית, רוסית, עברית וספרדית) האדם שעושה לך הכי טוב: בת דודה סגנון מוזיקה אהוב: סואל רוק בעיקר חדר אהוב בבית: מטבח, המקרר שם אלא מה מקום אהוב בעולם: פריז, הייתי שם פעמיים ואני מתכוונת לחזור, לבקר ולהנות מקצוע שנוא: תנ"ך עם כל הכבוד מקצוע מיותר מורה אהוב: המורה לאנגלית אוהב את בצפר? אממממ.... תלוי מאיזה בחינה אבל תמיד עדיף הבית החמים והנעים נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא ואני ממליצה לכולם לא לעשן נפגע (רגשית) בקלות? נפגעת אבל לא מראה כלפי חוץ בד"כ נותן מעצמך? משתדלת לועס דברים? מסטיק אוהב להתקלח? כן.. מי לא? אוהב להתעטש? לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? הפעולה עצמה די מעצבנת אבל ההרגשה אחרי זה נעימה אכפת לך מאיכות הסביבה? לא בצורה אובססיבית אבל כן אכפת לי קונה צרובים/צורב? אין לי צורב אבל בהחלט מורידה אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל או באוטבוס אז שתהיה מכונית.. ישן הרבה? 7 שעות בערך קשר לחפצים? לא אין אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? בטח אבל לא בהרים וטיולים שנתיים למיניהם... אוהב כפכפים? יאפ לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש+גשם=קשת בענן קר לך או חם לך? כרגע נעים, חם ילדותי? מאווווווד.. אני פיטר פנית חולם בהקיץ? מדי פעם

emily274

New member
עונהנהנה ../images/Emo13.gif

עבר : שם המורה בכיתה א' : שרה אזולאי הזכרון הראשון שלך : יושבת עם אחי וחברה על הדשא ושתיהם מתעללים בי =] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האמת כן אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חח כשהייתי קטנה קטנה בגן הייתי אוכלת חול,כןן ילדות קשה המקצוע הראשון שנכשלת בו: בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ךס האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשהייתי ממש תינוקת,בת חצי שנה עברנו לבית הנוכחי הזה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מפנקת השיר האחרון ששרת: eveytime we touch-casada הדבר האחרון שצחקת בגללו : ממ איזושהי בדיחה עם החברות הפעם האחרונה שבכית : אתמול האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: "אז אני עולה לראות בחדר שלך.." הדבר האחרון שאכלת : פיצה הדבר האחרון ששתית : מים הדבר האחרון שקנית : בורקסים היום בצהריים השיר האחרון ששמעת : איזה שיר של שון פול הדיסק האחרון שקנית: חחחחח שנים לא קניתי דיסק,בטח של אמינם הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול,שטפתי הדבר הכי מטורף שעשית: איזה דבר מטורף כבר אפשר לעשות בגיל 16 :\ אבל טיפסתי עד סוף הרי האלפים הווה : שיער נוכחי: ממ שטני,גלי ופוני בובה לצד בגדים נוכחיים : טרנינג כחול כהה וחולצה ורודה ארוכה,חח מה קמתי משינה תכשיטים נוכחיים: חישוקים קטנים מזהב תמונת דסקטופ נוכחית: חח תמונה של עצים וזה ונהר באמצע אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ידיד שלי =] האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?: ממ כן עבודה בתקשורת האם אתה עייף? : תמידד את מי אתה הכי רוצה לחבק? : את הכלבה שלי ז"ל ממה הכי נמאס לך? :מזה שאין לי עבודה ! את מי היית רוצה להרוג? : כרגע,את המורה להיסטוריה הכי פחות מהנה? : בשבילי,ללכת בחוץ כשקר לי ! עתיד : מה הקריירה שלך הולכת להיות : אם ה' ירצה,זמרת איפה אתה הולך לגור? : וואי אין לי מושג כמה ילדים אתה רוצה? : 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? : אם המצב הכלכלי יאפשר,גולף..אבל לא בעתיד,עוד בערך שנה שנתיים איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום : נשואה באהבה,מבוססת כלכלית טוב,עם ילדים בית וככללב חושב הרבה על העתיד? : לא,בכלל לא מפחד ממנו? : אולי קצת וקצת בכללי : להקה אהובה: לא מתה על להקות,אבל אם כבר אז אוונסנס ספר אהוב: לע סופר(ים) אהוב(ים) : קליין הזה שכתב את צמרמורת צבע אהוב: שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינס טיטול שלי איבר שהכי מושך אותך: עיניייים אתה שמח כש: כשדברים מסתדרים לי האם אתה חושב יותר מדי? : הרבה יותר מידי,ואוכלת סרטים על זה יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם,איפה ?: צרפת,קשורה למקום! אדם מפורסם שפגשת: טחח,לא לא פגשתי האם יש לך אילו שהם חרטות? אויש כל כך הרבה,אבל נשמור אותם לעצמי קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב : הבושם פאי של גברים מה מכעיס אותך : צבועים מה היא האיכות הכי טובה שלך : השירה שלי האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: אמ אנגלית שקטה כזאת חדר אהוב בבית: שלי כמובן מקום אהוב בעולם: כמו שאמרתי,צרפת מקצוע שנוא: תנך מורה אהוב: המורה לאזרחות אוהב את בצפר? : האמת כן נרדם בשיעורים? : רק אם אני ממש עייפה מעשן? : לא נפגע בקלות : כן מאוד נותן מעצמך? : יותר מידי לועס דברים ? :רק מסטיק אוהב להתקלח : כן ,בחורף פחות אוהב להתעטש ? : אה?...לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל ?: לגמרררי! אוהב לצחצח שיניים ? : חולה על זה אכפת לך מאיכות הסביבה : כן אבל בחפיף קונה צרובים\צורב ? : בוודאי אוהב לנסוע או הולך ברגל ? : אוהבת לנסוע ישן הרבה : ווא ווא מלא קשר לחפצים : לא אוהב חולצות גזורות : רק לשינה בקיץ אוהב לטייל ? : מאוד אוהב כפכפים : לא לובש בוקסר : אני בחורה,אבל לפעמים שמש או גשם ? : גשם ! קר לך או חם לך ? : כרגע ? נחמד לי ילדותי : רק כשצריך חולם בהקיץ: תמיד

with or without

New member
למרות שבטח אף אחד לא יקרא.. ../images/Emo3.gif

שם המורה בכיתה א': מרי הזיכרון הראשון שלך: שהייתי בת 3, אחותי הכניסה צ'יפס לפה, אחרי לעיסה הוציאה אותו מהפה, עשתה ממנו כדור ואמרה לי שזה עוגה והביאה לי את זה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן, קצת. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ראו תשובה 2 הנ"ל
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, משכונה מסוימת לשכונה אחרת בתוך אותו עיר... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? sucks... השיר האחרון ששרת: lonley day הדבר האחרון שצחקת בגללו: לפני דקה שכתבתי את תשובה 2 הפעם האחרונה שבכית: כנ"ל
(מרוב צחוק...) האדם האחרון שראית: את עצמי במראה הדבר האחרון שאמרת: "נמאס" הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם גבינה צהובה ועגבנייה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה מרנואר השיר האחרון ששמעת: i feel good הדיסק האחרון שקנית: קשה לי להיזכר.. אני מורידה שירים לרוב... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: שחייה בעירום בים כשהיה סוער, גשום וחשוך הווה: שיער נוכחי: חלק, מדורג, עם פוני הצידה בצבע חום דבש עם פסים בלונדיניים... בגדים נוכחיים: לובשת כרגע.. סתם טרנינג תכשיטים נוכחיים: אין עלי כרגע.. תמונת דסקטופ נוכחית: של הכלבה שלי חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד... האם אתה עייף? מאוד.. את מי אתה הכי רוצה לחבק? חבר ממה הכי נמאס לך? מהחיים את מי היית רוצה להרוג? מישהי שהייתה פעם החברה הכי קרובה שלי ועכשיו רק מלהיסתכל עליה בא לי להרוג אותה הכי פחות מהנה? להיות בבית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? תיווך נדל"ן ושמאית איפה אתה הולך לגור? חח.. קיסריה כמה ילדים אתה רוצה? 3 שתי בנות ראשונות ובן. באיזה סוג של מכונית תנהג? ב.מ.וו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? קיסריה.. חושב הרבה על העתיד? לצערי... יותר מידי מפחד ממנו? מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: אין לי צפציפית ספר אהוב: "נערה מופרעת" ו.. "קריסטינה פ". סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: אדום.. ושחור פריט לבוש אהוב: הנעליים שלי איבר שהכי מושך אותך: חח.. שאלה שלא נשמעת טוב... אתה שמח כש: יש לי המון חברה סביבי האם אתה חושב יותר מדי? לצערי... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? מעדיפה לגור בארץ.. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי.. האם יש לך אילו שהם חרטות? יותר מידי קפה אהוב: אייס קפה עם אייס וניל ריח אהוב: בושם ג'דור מה מכעיס אותך: בגידה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: חדר השינה שלי מקום אהוב בעולם: קשה להחליט... מקצוע שנוא: מטמתיקה מורה אהוב: אוהב את בצפר? סיימתי לימודים לפני כמה שנים... ולא, לא אהבתי. נרדם בשיעורים? בתקופתי, כן. מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? יותר מידי בקלות נותן מעצמך? יותר מידי לועס דברים? כמו מסטיק? אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? מה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ברור אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיפה לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? רק לבית לובש בוקסר? ללאאאא שמש או גשם? תלוי במצב רוח.. קר לך או חם לך? בדרך כלל חם ילדותי? קצת חולם בהקיץ? יותר מידי

למעלה