השבועי

../images/Emo12.gif

אממממ...., לא
רציתי לקרוא לעצמי פינקי, אבל אז חברה שךי אמרה לי שכולם יחשבו שאני בן
אז אני פינקילושה

BIG wannabe

New member
נראה לי שאת בביצפר שלנו..

כרמל? את מיס פיגי לשעבר? או שאת כרמל הקטנה מ"דרור"? כי גם לנו ירד גשם היום (עולם קטן
), והיה אמור להיות לנו בוחן בלשון. אבל לא היה כי... מאיפה לי?? פשוט לא היה. אני לא שואלת שאלות מיותרות.

BIG wannabe

New member
היי ../images/Emo13.gif

מצטערת שקראתי לך קטנה, אבל אין דרך יותר טובה לתאר אותך
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pooh שולט

New member
../images/Emo32.gif מעניין

בגלל שזכרתי שהרוב כאן צמחוניות החלטתי לספר לכם משהו מעניין. היום בשיעור ביולוגיה דיברנו על אמבות. ותדעו לכם כולכם שאמבות, גבירותי ורבותי, הן חיות. ובגלל שהאמבות תמצאות במיים ז כל מי שחושבת שביא צמחונית היא בעצם לא! כי כל פעם שהיא שותה מים היא בולעת את האמבות שהן חיות. מקווה שסיפקתי לכן חומר למחשבה שחר

TRaffiC LiGhT

New member
גם צמחים הם יצורים חיים. ../images/Emo117.gif

וגם פטריות. ולא פטריה זה לא צמח. היא לא ירוקה. צמחונים לא אוכלים בעלי חיים לא יצורים חיים! וכן יש הבדל...

*צמחונית*../images/Emo87.gif

נחמד לדעת, אבללל... אם אני לא אשתה מים אני אמות. אם אני לא אוכל בשר לא יקרה לי שום דבר מזיק במיוחד. בגלל זה גם אין לי בעיה עם חיות שאוכלות בשר - הם החיות האלה לא יאכלו בשר הם ימותו, אבל יצורים כמוני (
) יכולים להסתדר בלי.

TRaffiC LiGhT

New member
*דופקת את הראש בקיר* ../images/Emo117.gif

ארררר...!! אמבות -לא- שייכות לממלכת בעלי החיים!!! ז"א שאם אכילת אמבה נחשבת ללא להיות צמחוני אז גם אכילת פטריות וצמחים! קאפיש?!

Mooa-Numi

New member
חי חי ../images/Emo13.gif

דוד של הילה כל הזמן מתחיל עושה לה "מה לגזרא ין רגשות??" ואז אמא שלה צועקת עליו שיפסיק לפני שהילדה לא תאכל כלום

TRaffiC LiGhT

New member
תמיד אפשר לאכול מוצרי חלב... ../images/Emo117.gif

אה לא, מסכנות הפרות ברפת!
שתאכל ביצי חופש.
הילה, מתה עלייך!

BIG wannabe

New member
כן, כן, שמענו עלייך..

את לא ממש מראה את זה
אבל את צודקת במה שאמרת על היצורים החיים, אז אני אוהבת אותך גם
ומיכל- לא מספרים ככה סתם רכילויות על המשפחה שלי בלי לשאול אותי מראש, דברים גרועים יותר עלולים להתפרסם
וחשבתי שבכלל לא הקשת לי שאמרתי לך את זה..

קאפיש../images/Emo11.gif../images/Emo87.gif

האמת היא שאת צודקת, ומשום מה התחלתי להסביר כל מני דברים מוזרים, אפילו שאמבה זה לא ממש בעל חיים (אפילו שאני מעדיפה לא לכול אמבות אם אפשר, אבל אי אפשר
)

Ne§t£A GirL

New member
אמבה!!!!../images/Emo108.gif

הסבר מדויק ביותר על אמבה: אמבה זה חד תאי שמתפתח בצורת התחלקות. כל אמבה מתחלקת ל2 חלקים באיזה שהוא שלב בחייה. האמבות חיות בעיקר במים. לירי אומרת אמבה מלא מלא פעמים.

Solinka

New member
מעניין מאוד... ../images/Emo98.gif

אני אוכלת בשרררר גאה!!!
נהנת מכל רקע!! בשררר זה טוב!

The Charmd One

New member
בקשר לזה שמעו משהו חחששששוווובבבבבב

עשו מחקר קטן וגילו: שכשחותכים חסות מהשורש הם צורחות ורק כלבים ובעלי חיים כאלה שומעים אוזן אדם לא יכולה לשמוע...
היה מחקר קטן : אדם החזיק שני עציצים...יום אחד הוא בא עם סכין גדולה גדולה וחתך אחד ....יום אחר כך הוא שוב בא ועם הסכין ורק התקרב לעציץ השני....העציץ השני גם השמיע קולות וכולו התקפל והצמטק... סתם זה נראה לי קשור

PrinseC

New member
חחחחח...

ענת! נחמד!... מאיפה הוצאת את זה? הן באמת צורחות? כאילו ברצינות?.....

למעלה