השבועי

Mooa-Numi

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

ונהרסו לי כבר שתיים משם ואני חייבת ללכת לשם דחוף נורא....

צו צאנג

New member
הייתי שם בסוכות......

ובפר סבא, זה מאחורי קניון ערים (תלוי מאיזה כיוון את באה) זה ליד קפולסקי....

PinkBanana

New member
אז זהו שלא.......אין../images/Emo7.gif

היה דוקא בחיפה....בסיטי סנטר אבל סגרו אותו לטובת החנות המיליון ומשהו של פוקס....יש לי שני מכנסיים משם ואחד זה ג´ינס באגיז שלא קורה לו כלום כבר שנה למרותו שהוא כל כך גדול שאני דורכת עליו....

The Girl Who

New member
המממ... יש "ציפי" בירושלים...

אם מישהו מעוניין, במרכז העיר. אני לא יודעת בדיוק איפה...

totsade

New member
ניצוליישן!../images/Emo80.gif

90 באנגלית!!!!! הממוצע השנתי שלי שנה שעברה היה 68 ועכשיו קיבלתי 90!!! מתמטיקה 100!!! (אני גאון!) ותאטרון 95!!!!!!! הללויה!!!! ועכשיו לדברים הרעים שקרו לי היום.. היו מבחנים בספורט (מבחני בטן) בכפיפות בטן הייתי הכי גרועה בכיתה (17 בדקה) פאאאאאק איט!! קפיצה לרוחק הצלחתי 190
במשחק כדור רשת הועף אלי כדור בדיוק לגשר החדש. (שעתיים לפני זה החליפו לי גומיות) ודיממתי כמו תרנגול הודו בחג ההודיה (
) אח"כ התנפחה לי כל השפה והיה נראה כאילו הוספתי סיליקום בשפתיים. נראיתי כמו מפלצת בשעה של ביולוגיה שהספיקו להעיף אותי מהכיתה.. וזהו..

MismeSHIT

New member
יוווו

איזה מותק!!!!
אוף איזה כיף לכן! אני מתה לנסוע לציפי, אבל כמו שכבר אמרתי- אני גרה רחוק *מיואשת*!

Alexis14

New member
../images/Emo5.gif אוי...

לא נשמע נעים במיוחד... לי לא היה משו מיוחד...

ניצ"וש (או שלא כי זה שירשור ../images/Emo32.gif)

1. עוד חודשיים מורדידם לי את הריבועים יש
יש
יש
2. עוד חודשיים שמים לי פלטה אוף
(איזה ביאוס)
3. קיבלתי את הציון הכי גבוה בכיתה באנגלית
95
4. קניתי מכנסיים עם פסים בצד
5. קניתי משקפיים חדשות

the sofa city

New member
רק שתדעי

אני מזהירה ומעודדת: בהתחלה פלטה זה כואב... אבל אם את שמה כול יום ולא מחפפת אז לא יכאב לך! אם לא תשימי נגיד יומים ואז תשימי זה יהיה מאוד מאוד כואב... מניסיון! אבל הדבר הכי טוב את צריכה ללכת לרופא רק פעם בחצי שנה!!! איזה כיף... ודברים טובים שקראו לי: 1. בהתרמה אני וחברה שלי "הבאנו" 146.60 ש"ח משכונת עוני!!! 2. קיבלתי 55 במבחן אחד בפיזיקה אבל בשני 90.... טוב מה אתם רוצות זה מופת.... 3. בהיסטוריה קיבלתי 87 4.בבוחן בערבית בראשון 100 בשני 90 וזהו (עד מחר)

the sofa city

New member
מהיום החיים שלי הולכים לשתנות!

אני והחברה הכי טובה שלי רבנו ואני לא מדברת איתה בחיים! אבל אני צריכה למצא חברים חדשים! ובכיתי איזה שעה אבל די אני לא מדברת איתה יותר, ולא צריך אם היא לא רוצה ואני לא רוצה אז למה שנמשיך???

צו צאנג

New member
גם לי היה היום מבחן בטן היום!!!!!!!

החזירו לי את המחשב!!! והאיש שתקן אותו שמא לי את כל הקבצים שהיו בתקייה שלי!!!! יש לי את כל הדוליז והבייסים בחזרה!!!!!!! ויש לי עכשיו גם מחשב חדש יותר...... (למרות שאני שונאת אותו) אבל אני מאושרת כל הדוליז, והעבודות והשטיויות שהיו לי חזרו אליי!!!1

טוב, רציתי להודיע כבר מזמן....

מי שלא ראתה (ולמה שכן תראו
זה דפוק
)- אני הייתי בערוץ הילדים, בלי להשוויץ, ב"מסע קיץ", זו היתה מין תחרות כזאת והזוכים יצאו לטיול בסוכות, וסתם, רציתי מזמן שתאחלו לי בהצלחה, אבל וויתרתי...
וזייהו!
אז יצאתי לטיול בסוכות, והיה ממש ממש ממש כיף!

Solinka

New member
הודעה חשובה!! ../images/Emo6.gif

ב 6 לנובמבר (כולם לסמן ביומן!!
) לסול יש יומולדת!!! happy birthday 2 meeeee!!! *התרגשות*!! מתרגשים איתי?
אם כן אז יופי!! אם לא אז...
חבל וכל המעוניינים הרבים אני אביא לכם את הכתובת שלי במסרים בשביל לשלוח לי
טיהי!!

liloshke

New member
מגניב! מזל"ט! לי יש ב.....

7 לנובמבר! בת כמה תהיי? אני אהיה בת 13 (אני בכיתה ח´)

למעלה