השבועי

Mooa-Numi

New member
אני שונאת מסיבות

כולם מלאות בטראנסים, ואני כל כךךךך שונאת טראנסיםםם
(חות מהטרנאס הדרדסים כי הוא שולט
). אני אוהבת לשמוע מוזיקה. לא לרקוד-לשמוע אותה. וזהו, אין לי מה להגיד על זה יותר.

אוויי אני -אוהבתתתת- לרקוד במסיבותת

גרררר...אני אשכרה מהחולי מסיבות האלה...
לא משנה איזה שיר, אני ארקוד, ובמיוחד טראנסים או כל מוזיקה שמלאאאאההה בבאסים אני פשוט אוהההההבבבבבתתתתתתתתת....
אני לא שומעת את זה סתם ככה, רק במסיבות...זה כייייףףף וזה משחרר בטירוףףףףף

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo26.gif...../images/Emo36.gif../images/Emo117.gif

אני לא חושבת שלמישהי מהמנהלות היה אכפת אם זה היה שומר על פרופורציות ולא מתפתח לחמישים שרשורים ותופס את כל הפורום.
עכשיו אם אתן באמת רוצות אתן יכולות לפתוח שרשור אחד
כל שרשור אחר שיפתח בנושא ימחק אוטומטית.

shloompi

New member
עוף!!!!! טוב , אז ....

בית חדש - לפני 3 שבועות!!!! אני גרה על הגג ונורא נחמד לי. למרות שבהתחלה , נורא פחדתי בלילה , וזה היה די מגביל כי הייתי צריכה לישון שם. מה קרה זה שפשוט היו לנו המון דברים בבית שעדיין אל היו סגורים לחלוטין , ובלילה הם התנפחו , התכווצו , נפלו , ועשו רעשים מוזרים ... בגד חדש - הממממ... השבוע לא קניתי , הלכתי על לקחת מאנשים אחרים ...
אז בת דודה שלי הביאה לי השבוע (מרצונה החופשי ?
) גופיה שחורה חדשה שהיא לא רצתה ... זהו - שבוע חלש .... מבחנים - אוי , קבלתי במבחן בגיאוגרפיה 96 *גאה בעצמי* , אבל אני שונאת גיאוגרפיה- בעעעעע..... וקבלתי במבחן בלשון 98 !!!! אה , ועשו לי ADSL ראיתי השבוע בפעם ה - 98 את נוטינג היל , והנה שיר (מהמם!
) מהסרט : Ain´t no sunshine when she´s gone It´s not warm when she´s away Ain´t no sunshine when she´s gone She´s gone much too long Any time she goes away Ain´t no sunshine when she´s gone Wonder if she´s gone to stay Ain´t no sunshine when she´s gone And this house just ain´t no home Anytime she goes away I know She´s gone to stay It´s breakin´ me up Anytime she goes away Gotta leave the young thing alone There ain´t no sunshine when she´s gone Ain´t no sunshine when she´s gone It´s not warm when she´s away Ain´t no sunshine when she´s gone And she´s gone much too long Any time she goes away Ain´t no sunshine when she´s gone I wonder if she´s gone to stay There ain´t no sunshine when she´s gone And this house just ain´t a home Any time she goes away I know She´s gone to stay It´s breaking me up Any time she goes away Gotta leave the young thing alone There ain´t no sunshine when she´s gone Ain´t no sunshine when she´s gone I wonder if she´s gone to stay Ain´t no sunshine when she´s gone And this house just ain´t no home Any time she goes away Any time she goes away יש עוד שיר יפה, אבל לא מצאתי את המילים שלו

The Girl Who

New member
ייאי! עווווף! ../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif

ראיתי שלכולכן כבר היו מבחנים!! אבל לי לא!
למרות שהייתי צריכה לעשות את המבחן הפסיכומטרי שהיה 4 וחצי שעווווות! *מתפחלצת* נראה לי שלא הכריחו את כל הארץ לעשות אותו, אבל בכל מקרה את הביצפר שלי כן! (בכיתה ט´)
בלההה... זה היה נורא! לא ממש קשה אבל כ"כ מעיייייף!!
וזהו... אהההה...וביום שני שלישי ורביעי אני אולי אהיה בטיול שנתי! אם אני אחליט לצאת.....
זה בגליל.

Solinka

New member
מדברים על מבחנים...

במבחן בגאוגרפיה קיבלתי 4 ובאנגלית קיבלתי 9.7 טעיתי בשאלה אחת בלבד!! זה לא הולך ב100 בבצפר שלנו... זה 10 זה הכי טוב... טוב נו... אהה... אפשר לציין שאני גרה בספרד :) אז הספרדית שלי לא פרפקט עדיין אז את המחבחן בגאוגרפיה העתקתי מזאת לידי! תאשימו אותה ב4 שדווקא התגאתי בו עד שראיתי את הציונית כאן :- ומה עוד?... זהו ניראה לי
אההה!! נזכרתי!! בלשון היו לי רק איזה 5 טעויות בהכתבה!! משהו כזה
סניליות הורגת אותי...

The Girl Who

New member
אההה כן?! ../images/Emo13.gif

איך הלך?? גם לכם נתנו חיבור מעצבן לכתוב בסוף?

Mooa-Numi

New member
מעאפן לגמרי...

באנגלית עשיתי 39 מתוך 40, והיה עוד משו שעשיתי הכל לא זוכרת מה, ובמתמטיקה נכשלתי לגמרי (5 שאלות?) והקוביות הרג אותי, וגם הדבר הזה של האיזה צורה לא היתה בציור. ובחיבור בסוף חירבשתי משו וכתבתי איזה 60 שורות במקום 6-7, וזהו. היה נורא

BIG wannabe

New member
*נדחפת כהרגלי* גם אני עשיתי אותו!

מתי מקבלים את הציונים כבר? אני מתה לראות את ה-0 העגול שאני הולכת לקבל. מיכל איך הצלחת לעשות כל כך הרבה באנגלית? הספקתי לעשות רק איזה 20.. וזה עם הצורות היה לגמרי סיוט! פאק דה תלת-מימד!

shloompi

New member
גם אני עשיתי את הפסיכוטכני!

אבל אצלנו עשו אותו בכתה ח´ (שנה שעברה) ... היה לכם חלק שהיה צריך לגזור חנוכיה מוזרה כזאת ?

../images/Emo4.gif

אותנו לא הכריחו
אבל יש לנו מבכחן במתמטיקה ביום רביעי
ואני לא מבינה כלום מהמורה הזאת!!
אוווווווו.... הגליל זה יפה
אצלנו זה רק באפריל

The Charmd One

New member
חח אהבתי את הרעיון../images/Emo9.gif

קיבלתי 66 במטמתיקה...אבל זה בגלל שהיו לי 3 טעיות והמורה הזונה נותנת 20-15 לכל דבר....
יש לי גבס...ועכשיו אני בבית ולא בטיול בגללו...לא נורא ממלא לא רציתי כל כך לצאת...
עשיתי מבחן חראא באנגלית...
ומישהו נועץ בי מבטים חודרים כאלה..חח זה עזבו

MaMi liraz

New member
ואני אני אני

המחשב שלי התקלקל והיום סידרו לי אותו יופי!! איזה כייף לי!!!!!!!!!!!!!!!! לא יכולתי בלעדיו!!!!!!

Solinka

New member
../images/Emo49.gif

ואני הגעתי למסקנה!! בלי חשמל... נורא משעמם

שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אוקי דוקי... אז היי, אני כרמל, ואני חדשה
.. לא, סתם
, אני פה קצת אחרי שהפורום הוקם
... לא משנה..
אממ... מש´ו טוב שקרה היום: ירד גשם!
ייאיי! מש´ו רע, רע מאוד שקרה היום, היה לי בוחן בלשון

צו צאנג

New member
לי היה מבחן במתמטיקה ובגיאוומטריה..

המחשב שלי חזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא כותב בעיברית!!!!! והוא לא נתקע בתפוז!!!!!!! אני מאושרת ^.^

היו לי מבחנים

היה בוחן בהבעה קיבלתי 85 מבחן במתמטיקה 57 :( מבחן באנגלית 99 ערבית 93 גאוגרפיה 70 לא כולם גאונים

The Girl Who

New member
כרמללללללללללללללללל../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

וולקאם *טווין* סיס!!!!

למעלה