השבועי

Mooa-Numi

New member
../images/Emo32.gif השבועי ../images/Emo9.gif

אני לא הולכת לוותר על זה. שתפו אותנו- כלב חדש? בית חדש? בגד חדש? גופה חדשה? כל דבר שלא קשור לדוליז. ואויה לכם אם זה יורד. בלי לנצל.

Ne§t£A GirL

New member
ניצול!!!!../images/Emo108.gif

או ש...לא
91 בצרפתית! היפי! [מנסה לטשטש את העובדה שלא הצלחתי במבחן באנגלית, ובמדעים קיבלתי 75]

Mooa-Numi

New member
לי יש קולדרוי אדום.. (בלי כפתור../images/Emo6.gif)

אני באמת צריכה לחזור לציפי מתישהו...

totsade

New member
אני נוסעת לציפי שבוע הבא!../images/Emo80.gif

*מוציאה לשון*

totsade

New member
פאק איט..../images/Emo80.gif

איפה ציפי נמצאת?
כאילו החנות.. ואל תגידו לי כפר סבא ויפו- תנו כתובת בקשה

totsade

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

רק בשביל הצומי
כנסו להודעה שכתבתי בנוזא "פאק איט.." למעלה..

Mooa-Numi

New member
בכפר סבא ליד קפולסקי ../images/Emo3.gif

לכי לפורום שאלה קטנה, יתנו לך כתובת מדוייקת

Shusho

New member
ומי תתנדב להסביר לי מי זאת ציפי?...

הבנתי שזאת חנות בגדים, אבל מה כל כך מיוחד בה?

ציפי מכונה "האמא של הסנטרופז"...../images/Emo8.gif

השם המלא של החנוץ זה ציפי סיקסטיז, והיא מוכרת שם מכנסיים מתרחבים, ואפילו כמה חצאיות, במחירים ממש ממש זולים (60-80 ש"ח בממוצע), הבגדים עשויים בגזרות שוות ובבדים מיוחדים. החנות עצמה היא מיוחדת, היא מחזיקה שם דפים צבעוניים, וכל מי שקונה שם כותב לה משהו, ומדביק את זה על הקיר, ככה שכ-------ללללל הקירות בחנות מצופים בניירות צבעוניים, אפילו בתאי מדידה!...זה ממש מגניב! ו...אהמ...זהו!

Solinka

New member
אוי וי לי!!

בלי להעליב את האלילה שלכם האיכות של המכנסיים היא חרא ממש חרא יש לי הרבה מכנסיים שלה כי לצערי בישראל פעם לא היה איפה לקנות פדלפון... עכשיו אין לי מושג כי אני לא גרה בישראל אבל איפה שאני גרה עכשיו יש את זה בכל חור שזה כבר מחליא ^_^ אבל לפחות זה איכותי!! כל המכנסיים שיש לי של ציפי נקרעו, עף להם כפתור, התקווצו בכביסה ועוד איכות על הפנייים וחוצמזה מאז שכל הפרחות התחילו ללכת לשם זה סתם נהייה מעפן

כל אחת והטעם שלה...

ואני אגיד לך את האמת? יש לי שני זוגות מכנסיים שלה שאני חולה עליהם במיוחד, ואני פשוט ח-ו-ר-ש-ת עליהם, וקניתי אותן לפני איזה חצי שנה, ועד עכשיו לא קרה להן כלום, ככה שתגידי מה שתגידי, זו לא איכות כזו גרועה, ובקשר לשאר מה שאמרת, זה כבר עניין של טעם.

Solinka

New member
אבל יקירתי!

לא דיברתי על טעם... אמרתי שהאיכות היא על הפנים... ובדיוק היום מצאתי מכנסי קורדרוי שחורות פדלפון שיש לי משם שדרך אגב נדפק להם הריצ´רץ´ והכפתור נעלם...

Mooa-Numi

New member
איפה את גרה?

הם באמת נקרעות מהר כי זה בד יד שניה (למה נראה לכם שזה כזה זול?) אבל אזמה, זה שווה את זה.

Solinka

New member
שאלת אותי? ../images/Emo4.gif

אם כן... ואני מקווה שכן אם לא אני סתם ארגיש מפגרת
אני מספרד אני לא ספרדייה אני עברתי לפני שנה בגלל המצב ו... זהו

tiptip4u

New member
60-80, בשבילי יקר.

וגרמת לזה שיקלו אותך בצורה מגעילה, זאת בעיה שלך. הפורום הזה אולי לא מושלם אלב יש כאן שתי מנהלות נהדרות וקהילה אוהבת. נכון- יש לנו מה להשתפר אבל קטנטנות? מה´כפת לנו שהפורום הדפוק הזה מושלם. לכי תכתבי שם שהפורום שלנו דפוק. לא כאן. ימית, ש-ו-נ-א-ת קטנטנות.

TRaffiC LiGhT

New member
המכנסיים.../images/Emo99.gif ../images/Emo117.gif

ויש גם בחיפה ד"א....
אבל אלוהים יודע איפה.

למעלה