השבועי

Solinka

New member
יומולדת שמייח!!

אני אהיה בת 16!! ובהזדמנות נפלאה זו אני רוצה למסור מזל טוב לחברה שלי איידה שלא ממש תיכנס לפורום לראות אבל... העיקר הכוונה
מליין נשיקות מזלטובים!! יש לה בשמיני!! אולי נעשה ביחד? ^_^ יהיה מסובך שלושתינו לא?
וגם לך לילושקה!! יומולדת שמייח יומולדת שמייח יומולדת שמייח ללילושקה וסולינקה!!! טה דה!! מתנות מתנות מתנות!! *פרצוף חמדני* טיהי

t a l i 1 6

New member
תודה!! אני רואה ש....

שכמעט כולן פה מזל עקרב!!! (כל מי שעקרבית, נולדה עם כישרון לאומנות!!!...סמכו עליי..
)

Solinka

New member
מזל טוב!! ../images/Emo6.gif

והנה לך זר
וגם מתנה!
ועכשיו שיר!
יומולדת שמייח יומולדת שמייח יומולדת שמיייייח למרי קייט החמודה! יומולדת שמייח!

שמוצה

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo29.gif

ולי יש בת מצווה עוד 10 ימים! (26.10)
מואהאהאהאאהאהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהא

זוהר................./images/Emo141.gif

את מכירה את עדן
כי אם כן... היא הייתה לפני שנתיים בכתה שלי...

דנדוש383

New member
יוווווווווו!../images/Emo151.gif

את מכירה את עדן(מקדימה-זאתי שזכתה בתחרות צילום)???

כן, אני מכירה את עדן../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

היא חולה על תום אבני, זה היה כל כך מעצבן
אבל היא ממש נחמדה
והיא רוקדת ממש יפה
מאיפה אתן מכירות אותה

נדבקה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif את צוחקת עליי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

היא בכתה כל הטיול בגלל שהיא ידעה שהיא תהיה איתו רק שבוע
היתה עוד איזו אחת, קוראים לה קארן, זאתי מהשירה, שתיהן- נדבקו אליו
לא נתנו לו לנשום

Shusho

New member
סיור בארכיון הפורום! ../images/Emo112.gif

טוף, אז היום היה לי ממש משעמם וסיירתי לי בעמודים הישנים של הפורום, שנכנסו לארכיון. אז מה מצאתי? כל מני דברים מעניינים! מצאתי כמה הודעות שבטח יזכירו לכן כל מיני דברים, והודעות שכדאי להתייחס אליהן. 1. הנושא הכי מדובר בפורום (כמעט)-תקופת למידה. בנות ומוטי! קחו לתשומת לבכן שתקופת למידה זה לא שבוע, שבו מסתלבטים על הפיינצ´ופ/פוטושופ ומעצבנים אותנו בהעלאת דוליז לא נחוצות. קחו לכן חודש, חזרו לצייר ותלמדו להצליל פור גוד דאמיט! 2. העלאת קבצים מיותרים - תקראו את ההודעה. תיישמו. הפורום הזה איטי בצורה מחרידה. 3. דולמייקר הפורום! - אתן זוכרות את ההתרגשות הזאת? את הבלאגן שהיה כשציירנו בגדים לדולמייקר? אז לאן הוא נעלם?
השקענו בו הרבה! אין מקום לכתוב עוד לינק, אז הנה הכתובת - http://planet.nana.co.il/make_it

לאן הוא נעלם??

אין איפה להעלות קבצים, אז הוא נעלם. אם המנהלות ירשו, הן יכולות לפתוח שרשור דולמייקר, ולשם ישרשרו חפצים, שאני מבטיחה להעלות. אבל כל עוד המנהלות לא מסכימות להעלות קבצים לדולמייקר שלנו בפורום, אין דולמייקר.

tiptip4u

New member
וחבל... זה יכול להיות טוב.

טוב- הנה הקטע שלי: פעם שנייה בחיים רקדתי מתשע עד 12, במסיבת יוםהולדת לחברה הכי טובה שלי. היה קשה- אבל הצלחתי.

מתשע עד 12?!?!?:-O

איך יכולתתתת??!?!? שתי שאלות: 1.למה אתם מתחילים ת´מסיבות בתשע ומסיימים אותן בשתיים עשרה?? 2.שלוש שעות לרקוד זה מ-מ-ש כלום. אבל ממש.

tiptip4u

New member
הדי.ג´יי היה בכמה מסיבות,

זאת הראשונה. כשרוקדים על 12 ס"מ זה הרבה. וגם לא אכלתי לא שתיתי.

למעלה