|היטסוהינה|

Hikaru

New member
אמ.

למה את צריכה להפסיק? זה משעשע. מסכנה, היא רק אמרה שזה לא כזה נורא, ולא התייחסה בכלל לתוכן, וככה התפרצת עליה. XDDD (אין פה שום עוקצנות, את יודעת, אני מסכים עם כל מילה שלך בקשר לזה
) אממ...כן. לילה טוב >.>

Adi Chan

New member
את רוצה לראות אנימה ביפנית?

תורידי אותה
כולנו התחלנו לראות אנימות מדובבות ולדעתי זה רק יגדיל את אוהבי האנימה הרציניים בארץ.

Nora Shu

New member
כן!

קודם כל, אסור לדבר על הורדות בפורום. שנית, אני רוצה לתת בחזרה משהו ליוצרים במקום לגנוב מהם. ואם יש את האפשרות, ברור שאני אעדיף לראות בטלויזיה שלי אנימה מאשר במחשב. "אוהבי אנימה רציניים בארץ"... איך את יכולה להגדיל קהילה שכל האנימות שיש לה הם עם תסריט משוכתב?! לא כולנו התחלנו מאנימות מדובבות. לא כולנו, וחבל שיהרסו אנימות כשאפשר להימנע מכך.

בJדJה

New member
../images/Emo45.gif

אבל תלוי! יש סדרות שממש ממש מגעילות שמדדבים אותם למשל אינו זה לא יהיה יפה שידבבו, אבל סאקורה למשל יותר טוב בעברית מאשר יפנית הקולות בעברית יותר יפים משל היפנים. אז זה ממש תלוי איזה סדרה זאת ואיך הקולות נשמעים. לגבי הצינזור אני חותמת כי אני נגד צינזור זה הורס הכל

The Snow fox

New member
XD../images/Emo63.gif

(טוב שלא לקחתם את זה ברצינות.) אה, אני צמתי! לא נגעתי באוכל, שתייה ו*מחשב*. אההההההההההההההההההההההההההההה.

../images/Emo15.gif דו"ח צום רפורמי../images/Emo15.gif

ארוחה מפסקת- דוחסים ככול יכולתך עד כדי בחילה. קוראים ספר (בשורוטו- פעם 3) משחקים סטרטגו נגד אחגדול- והוא מכסח אותך בניצחון מוחץ. הולכים לישון וחורפים עד הבוקר. אני אישית התעוררתי ראשונה- בשבע! הפקרות! ניסיתי להירדם ולא הלך לי, אז קראתי את בשורוטו (שוב- פעם 4) ישנים עד 10. רואים קצת אנימה, כי כולם עדיין ישנים. חוזרים לשיון. מתעוררים ב12- רעבים וצמאים. הולכים לשחק עם נעמי. ב1 וחצי קוראים שוב את בשורוטו (פעם5) ב3 מסיימים את בשורוטו ויוצאים לסייר עם נעמי בעגלה. ב3 וחצי חוזרים לישון. ב4 מתעוררים, והולכים לברבר בסלון. ב5 ועשרים הולכים לראות פרק של טוסאסה כדי להעביר את הזמן לתום הצום. בתום הצום דוחסים עוגה, ושותים כוס קפה, מחכים רבע שעה ואוכלים מרק וסלטים- ואז עוד הפסקה לפני המנה העיקרית בשביל מי שצריך אותה (לא אני)

Katsuki

New member
חיחיחי

האם צמת? לא ם: חצי: ממש XD רק אני XD רכבת על אופניים: טיפה P: ראית סרטים משגעים : ראיתי העורב 4 *_* בישיייייי

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gifכרגיל..

צמתי ועכשיו יש לי בחילה.. וכמובן שהקאתי ברגע שיצאנו מבית כנסת.. כמו כל שנה.. שלא כמוכם חוטאים שכמותכם לי לא היה כלום חוץ מספרים ולישון.. ולי גם יש שני אחים קטנים שלא צמים אלא אוכלים לי מול הפרצוף.. מגעילים..

Hinamori

New member
נשברתי בבוקר ;;

*מאוכזבת מחנ* היה כ"כ משעמם קראתי 3 ספרים, משעממים משו T__T; קראתי גם פיק מפורסם בפאנדום הארי פוטר - הקונדסאים מוצאים את הספר הראשון ^^ אח"כ הגעתי לרמה של לדבר עם האפי T_________T; בעעע כמעט מתתי מהשעמום ;;

Vivi Sparrow

New member
האאאאאא אדוווווו ../images/Emo99.gif

איזה חומד
אני ניסיתי לצום, אבל לא הצליח לי כל כך XP

אוקא ^-^

אז צמתי כל הצום~ לא ראיתי טלוויזיה, לא נגעתי במחשב ואפילו לא הדלקתי אור~ האח! ^_^ כל הצום רק קראתי רומנים~ OO; קראתי שני רומנים יפהפיים~ הראשון הוא לא בדיוק רומן, כאילו.. הוא פסיכולוגי כזה ויש בו רצח~ השני הוא רומן רומנטי לכל דבר שכשקראתי בו הייתה לי הרגשה שכבר קראתי אותו כבר, דבר שהוא מאוד הגיוני בהתחשב בעובדה שצמתי כבר כמה וכמה שנים טובות וממש משעמם לצום בלי לעשות שומדבר. בסה"כ הצום עבר לי נורא מהר~ לא הרגשתי בכלל-בכלל ^__^

lover girl rox

New member
אני גאה בעצמי!

סרדתי כל היום לא רק ללא אוכל שתיה טלויזיה אופניים וכו' אלא גם ללא תלונות!!! סרדתי את זה בגבורה! ברביעי טיילתי עם חברות עד השעות הקטנות של הלילה... ובחמישי ביליתי בשינה עד 1 בצהריים ובקריאת צופן דה וינצ'י...

PENELO

New member
בלה מנסה לצום - הסיפור המלא

אז הנה הסיפור שלי אתמול שכחתי לאכול את הארוחה לפני הצום (כן תתפלאו כמה הזיכרון שלי חלש) אז התחלתי לאכול כל מה שהיה לי במקרר ואחר כך היה לי כאב בטן .. X_X ובערב שראיתי תכבישים ריקים ממכוניות יצאתי החוצה עם חברות שלי וחזרנו בערך רק בסביבות 1 והייתי צמאה מאוד צמאה .. הסתכלתי על המקרר הרבה מאוד זמן ולבסוף נשברתי ושתיתי מים וגם אכלתי את כל מה שלא הספקתי לאכול לפני הצום נמ... אז כן נשברתי ;;

למעלה