חבל היה חביב הנייק שלך מי שעוד לא יודע אני דפנע
H Hell Dragon New member 14/10/05 #305 יש לך ניק יפה! ואני מתכוונת אלייך, דפנע. בדיוק יצא לראות את איצ'ימארו גין הזה והוא קאוואיייייייייי!
א אלונית 2006 New member 14/10/05 #307 יותר מאוחר הוא הופך לחתיכת קריפי והעיניים האלו..... בררררררררר הוא אף פעם לא פותח אותן?!
I Ichimaru Gin New member 14/10/05 #323 ../images/Emo58.gif לבליץ' פרק לא ידוע הוא כן פותח אותן עיניים אדומות ובישיות
H Hinamori New member 14/10/05 #352 בשיר סיום שלו ובפרק 48 הוא פותח אות ן. [זה לא ספויילר כי הראו את העיניים שלו בשיר סיום שלו >.>]
T Takashi Tomoko New member 14/10/05 #308 ../images/Emo34.gif גין? קאוואי? או-קיי מהשתגידי.. אני חושבת שהוא די מעצבן
H Hell Dragon New member 14/10/05 #312 מעצבן? אולי בגלל שיצא לי לראות אותו רק פעמיים כשהוא דיבר עם אח של רוקיה ולא נתן לאיצ'יגו לעבור בשער. אבל יש לו פרצוץ כזה מצחיק!!!!! עם העיניים האלה שאף פעם לא נפתחות (זה מזכיר לי את ברוק) והפה הגדול מדי הזה.. זה פשוט מצחיק!
מעצבן? אולי בגלל שיצא לי לראות אותו רק פעמיים כשהוא דיבר עם אח של רוקיה ולא נתן לאיצ'יגו לעבור בשער. אבל יש לו פרצוץ כזה מצחיק!!!!! עם העיניים האלה שאף פעם לא נפתחות (זה מזכיר לי את ברוק) והפה הגדול מדי הזה.. זה פשוט מצחיק!
R RaVeN IYI New member 14/10/05 #314 האאאאא גין שלי הכי מושלםםםם ;_; לא לדבר עליו רעעעעעעעעעעעעעע ~בוכה בצד~ די ;.; דפנע תגידי להםםםםםםםםםםםםםםםם
האאאאא גין שלי הכי מושלםםםם ;_; לא לדבר עליו רעעעעעעעעעעעעעע ~בוכה בצד~ די ;.; דפנע תגידי להםםםםםםםםםםםםםםםם
F Fay Wood New member 14/10/05 #324 אני בהתחלה שנאתי את גין ../images/Emo168.gif אבלבל גיליתי שהוא בעצם בישי חאמוד עם עיניים מדהימות לייק שיואו *___* ולמה שנאתי אותו? כי הייתי בטוחה שהוא רצח את אייזן. אבלבל... T____________T
אני בהתחלה שנאתי את גין ../images/Emo168.gif אבלבל גיליתי שהוא בעצם בישי חאמוד עם עיניים מדהימות לייק שיואו *___* ולמה שנאתי אותו? כי הייתי בטוחה שהוא רצח את אייזן. אבלבל... T____________T
H Hinamori New member 14/10/05 #348 אבל בעצם הוא[../images/Emo58.gifענק] שיתף איתו פעולה, ואז אייזן תקע חרב בהינאמורי הכוסע, ומאז אני שונאת את שניהם.
אבל בעצם הוא[../images/Emo58.gifענק] שיתף איתו פעולה, ואז אייזן תקע חרב בהינאמורי הכוסע, ומאז אני שונאת את שניהם.