|היטסוהינה|

מית צאן

New member
אני../images/Emo29.gif../images/Emo11.gif

אני לא צמתי... זה לא מסתדר ביחד... לא הספקתי לראות סרטים.. אולי אני אראה היום או מחר... רכבתי בערב ובבוקר ואחר הצהריים... היה הכי כיף היום ולא אתמול
אמתול היה חרא בחארות- אני לא רוצה לדבר על זה... היום מוקדם בבוקר נסעתי שעה עם חברה אחת, בצהריים חברה שלי באה אליי ואז נסענו לילדה אחרת ונסענו שלושתינו, הילדה הראשונה שבאה אליי(גל) פרשה מוקדם ואני ומור (השניה) המשכנו להסתובב עד 5 וחצי... עכשיו אתם

יעל צאן

New member
יוווששש סוף סוף נגמר D:

אני הצלחתי לשרוד את זה בלי מחשב וטלוויזיה ....יווו ~> גאה בעצמי בערב של היום הראשון יצאתי עם חברות וטיילנו בעיר .....היה מצחיק והרחוב היה מלא ערבים סוטים ומתלהבים עם מכוניות מצועצעות ומוזיקה רועשת...בלע בלע היום ביליתי את היום בעיקר בקריאת ספר (ארמדין חלק שני
) וראש אחד ועשיתי סודוקו (ארררגגגג מעצבן ><) וישנתי לא היה לי קשה כל כך השנה ^__^ מ-2 בצהריים התחיל להיות קשה אבל התמודדתי ^__^ מחר שעת אפעסססס....בעעע

Adi Chan

New member
גם אני קראתי את ארמדין חלק שני../images/Emo3.gif

וגם כן ביום כיפורXD את יודעת שלא כותבים ביום כיפור?

anime4ever

New member
אממממ...

בואו נגיד שאני... חטאתי!!!!!! @________________@ אני מיקוטע וכל החברים שלי!!! אפאחד לא צם! אכלנו מול כול העולם! ושמענו מוזיקה וכו' כן, יצא לי לראות סרטים... ו...כן רכבתי על אופניים עם כמה חברים אבל אחר כך נמאסנו אחד על השני אז הלכנו הביצה ושתי חברות באו אלי לראות בליץ' ופול מאטל... זהו!! X___X

Envious

New member
../images/Emo3.gif

אמממ.. נסענו באופניים לסבתא שלי שהכינה ארוחת ערב, כן כן ביום כיפור זה היום הכי כיפי לאכול כמו בהמות T_T חעחע :X וניסיתי לצום כי התערבתי עם אח שלי על 50 שקל, אבל הפסדתי לו ..>> אני חלשת אופי, האולכ דיבר אליי ניחעחחע ;; והיום הלכתי עם חברים שלי לראות סיינפלד P:

Lust chan

New member
צמתי. וסיימתי כרונו ;---; ../images/Emo135.gif

צמתי גם מטלווזיה ומחשב, אבל היום ב12 כבר נמאס לי כי היה לי את הDVD השני של כרונו, ומי אני שאוותר על לראות את הסוף? ראיתי... בכיתי בהסטריה... אני ממשיכה לבכות בהסטריה..... זה.. זה...... זה כ"כ לא פר!!!!!! ;_______________________________;
למה איון נשאר בחיים כשכרונו ורוזט מתווווווווווווווו?!?!?! ;------; וגם סטלה מתה!!!!!!1 אהההההההההההההההההההה!!!!!!!! ;-------;

Lust chan

New member
אבל... ../images/Emo135.gif../images/Emo58.gif

לפחות רוזט חיבקה אותו... זה היה כ"כ מושלם........ ;-----; ואיון אנס סדרתי, שיפסיק לנשק ולאנוס את כולן!! ארררררררררררררררררררררררררג!!!!!!!!!!! אני כ"F שונאת אותו!!!!!!! >_____< וגם את החתולה המפגרת הזו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם את האחות המטומטמת של סטלה!!!!!!!!!!!!! אררררררררררררררררררררררג!!!!!!! ;-; כרונו......רוזט........אהההההההההההההההההה ;------;

למעלה