|היטסוהינה|

The Light Angel

New member
זו לא אני!!!!

אני לקחתי את שלי!!!! *קולטת שלא דיברו אליי* אופס... בכל מקרה... זה פורום אינויאשה!!! א-י-נ-ו-י-א-ש-ה-! אנחנו-יודעים-מה-זה-אנימה-!-!-!!!!!!!!!!!!!! על מה עוד אנחנו מדברים >.>

nadav1232

New member
מחר "פרוטס באסקט"../images/Emo70.gif - שאלות

מישהו יודע על מה זה מסופר?, כמה פרקים יש לזה ואם יהיה לזה פורום בתפוז?

inuyasha girl

New member
תשובות ../images/Emo84.gif (אימצתי סמל חדש חח)

אני לא יודעת עם יהיה לזה פורום אבל יש לזה 26 פרקים וזה מספר על נערה נחמדה שגילתה סוד נוראי של משפחת הסומה

המשך תשובות ../images/Emo15.gif

שמה של הנערה הוא טוהארו הונדה, היא יתומה שחיה לבד באוהל, מאז שאמא שלה מתה. כשיוקי ושיגורו הסומה מגלים את זה הם מזמינים אותה להישאר אצלם. הם נראים חשודים כי שיגורו "מבין" את הנסביחות של הזאבים ויוקי יוצא לחלץ את החפצים של יוקי "מדבר" עם העכברים. בבוקר, כשטוהארו מתעוררת, היא מגלה שכול החפצים שלה ארוזים, ויוקי מזמין אותה להישאר איתם לתמיד. אבל אז, קיו הסומה חוזר הבייתה בדרכו היחודית, שהיא להתפרץ דרך קיר הנייר הקרוב ביותר, וללכת מכות עם יוקי. כשטוהארו מנסה להפריד ביניהם היא מחליקה ותופסת את קיו, והופ! קיו הופך לחתול! קרש נופל על טוהארו היא תופסת ביוקי ושיגורו והם הופכים לכלב ועכבר. שיגורו מספר לה שהמשפחה מקוללת וכי כל פעם שמיהו מהמין השני מחבק אותם הם הופכים לחיות, ושבמשך שנים אפחד לא גילה את זה, ושאסור לה לגלות בשום אופן. הוא גם מביר שהם חוזרים אחרי כמה זמן אבל... (והם חוזרים בנקודה הזו) הם עירומים לחלוטין *טוהארו דופקת ת'ראש בקיר בקטע הזה*. עכשיו היא צריכה להגן על הסוד הזה בכול מחיר. וזה מצחיק.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo58.gifלפרק הראשון-שני מעליי.

וזה לא מצחיק, זה עצוב :X~

cRitiCaL KitTy

New member
פורובה!!!../images/Emo76.gif

אוף אני לא בטוחה אם אני רוצה שיגיע לערוץ הבאקות או לא... שלא יצנזרו את פורובה!!!! הטסוהארו ויוקי לנצח! נמנמ זה טוהרו ושיגורה... ואני חוזרת שוב... קיו שלי!!!! לא חשוב מה אנשים מסוימים אומרים... קיו
*___________________*-->

Bakura

New member
../images/Emo96.gif *חצי חיוך* מה, יש אנשים שלא

יודעים מה זה? ... חור חמור בהשכלה

MichelleLev

New member
כנסי רגע ג'ינג

אני יו דעת שאת חדשה וכל זה. אבל להבא אל תפתחי כתום חדש על כל דבר קטן שאי אפשר לפתח עליו דיון או שלא קשור לכל הפורום.. את יכולה לנצל"ש שרשורים שמתו או שהנושא כבר הובהר בהם.. למישהו יש את אמנות השרשור להביא לה?

MichelleLev

New member
יש מצב שאני לא מגיעה למפגששששששששש

ואם אני אגיע אני בטח אאחר! ;-; למה?!?!!?

Lust chan

New member
למה באמת??? ;; ../images/Emo135.gif

ואם את לא באה למפגש אחד- את באה לשני??

למעלה