|היטסוהינה|

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

micheal1232

New member
אאאאאא... לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז ככה... אלו 2 אתרים 1 של פלוריסיינטה וה 2 של השמיניה!!!!!!!!!! אתרים ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טטטטטווווווובבבבבבביייםםםםםםםםם כנסו ותדרגו ותירשמו לרשימת החברים של האתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה! http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=178171202380 http://www.tipo.co.il/zone/index.asp?zone=26527912159357

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אאאאאאאאאהההההההההההההההההההה

לא.
בואו נהפוך את זה לשרשור ענייני יותר. מה חדש, אנשות?
מה מעיק עליכן?

מית צאן

New member
מעיק עליי../images/Emo29.gif../images/Emo11.gif

שאני רוצה להיות צמחונית ואני-לא-ממש-אבל-ממש-לא-אבל-ממש-לא-אבל-ממש-לא-מ-צ-ל-י-ח-ה וגם ההורים שלי לא ירשו לי...

cRitiCaL KitTy

New member
מציעה עזרה../images/Emo76.gif

לא עד כדי כך קשה... אם מתגברים על להריח ולראות פעם או פעמיים ראשונות כל דבר שאהבתן ואתן כבר לא יכולות לאכול אז זה לא קשה... אני עכשיו כבר צמחונית שנתיים(נראה לי...) וזה לא עד כדי כך קשה... הבעיה היא שעכשיו אמא שלי מכינה את הדבר הכי אהוב עלי(מרק בשר) והריח מתפשט בכל הבית... ויש כמובן את העניין של האנמיות...(מטרנה זה דבר מקולל...) אבל זה באמת לא עד כדי כך נורא... והתחליפים מאוד דומים כבר לטעם האמיתי...

PENELO

New member
נמ...

החום מעיק עליי ;; חם לי אני שונאת קיץ... נמ.. כע זה משמעיק עליי >.>

karyn

New member
מעיק עליי../images/Emo28.gif

שאני גורעה בכתיבה יוצרת ופיקים ושאני מפסידתני אני לא יודעת לצייר טוב וסתם שטויות

Lust chan

New member
X_X שקט את! ../images/Emo135.gif

קודם תראי ציורים שלך, אח"כ תוכלי להגיד שאת לא מציירת טוב :]

karyn

New member
../images/Emo28.gif

ואני מתגעגת לחבורה הקטנה שהייתה לי בשנה שעברה כולנו חוץ ממני ואנגיי התפצלנו ויש אצלינו בנים מושגעים שצועקים כול רגע בס''ד! ואנחנו הכיתה הכי מופרעת בשיכבה והם צוחקים על הקול שלי (כן כן על המפתא האמריקאי הכבד שלי)

Lust chan

New member
הם טיפשות X.X ../images/Emo135.gif

ואני בכוונה אומרת טיפשות, כי לא מגיע להם להקרא בנים.. בעצם, גם לא בנות........ אולי יותר בכיוון של חראות :] יש לך מבטא יפה, הם סתם מפגרים >_<" ובנים זה עם טיפששששששששששששששששששש (רובם, לפחות)

MichelleLev

New member
מי צוחק לך על הקול?!

הו, זונות. אני ארד עליהם חזרה.. אפחד לא ירד על קאמאוי! בואהאהאההאאההאהאהאהא

karyn

New member
אני רגילה ../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

וזה לא שמהו מעליב ומעצבן שאח שלי כול הזמן שר אינופלצה אינוששה אינוחשה אינוקקה וכדומה זה מעצבן

Shale cor

New member
איזה באקות! ><

מבטא אמריקאי זה יפה *.* ואל תשימי אל מי שצוחק עלייך ><

MichelleLev

New member
מעיקים עליי

ההורים שלי. ועוד כל מיני דברים שנצנזר מפה כרגע. הרי אני ילדה שמחה!! ולא דכאונית.. טוב נו בד"כ ^_^ מעיק עליי שההורים שלי לא יאהבו שאנשים מפה יבוא אליי הביתה. טוב נו, הם מעירוני ב'! ^_____^ הם מאולפנה^________^הם מעירוני ג' ^_______^ הם חברים מהפורום -.-

למעלה