|היטסוהינה|

Lust chan

New member
קרעאן?? ראית כרונו?? ../images/Emo135.gif

ואני לא ידעתי מזה? אהההההההההההההה, כרונו קרוסייד לנצחחחחחח ;-----;

Bakura

New member
../images/Emo96.gif ובגלל זה הפסקתי בפרק 6 ../images/Emo3.gif

כי הרסו לי את זה. @_@~

../images/Emo1.gif אני ^^

אתמול קבעתי עם חברה ורכבנו על אופניים ברחבי יבנה (וכול רגע היינו צריכות להאט כי חצי מהאנשים ביבנה היו בכביש) והיום רכבתי קצת בבוקר וטיפה בצוהריים. לא צמתי (נראה לכם? לא הייתי עומדת בזה P:) וזהו!

Mana Sama

New member
מוזר שלא ראיתי אותך

יו..אני עדיין כזה "מה? יבנה? אה נכון..היא מיבנה" קשה לי לעכל XD

Vivi Sparrow

New member
הו, היאקוזה הגיעו ../images/Emo13.gif

תמסרו ד"ש לפוקע-פוקית ^_^ [ובהצלחה עם העצומה XP]

עשיתי את זה!!!

הייתי בלי טלויזיה,מחשב,חשמל, טלפון ופאלפון..... וצמתי שוב!!! ועכשיו אני אלך לטחון את כל מה שיש במקרר.... *טוחנת*

כהה ועוד אח שלי הקשה עליי....

"גלי רוצה לשתות? לא תקבלי!!!" אני אומרת לכם יבוא יום ואני יהרוג אותו.... -.-

harar8

New member
יופי באמת צריך לעשות עם זה משהו

אני עדיין עצבנית על הדיבוב הנורא שעשו בדרגון בול זי;; ואולי נוכל לעצור אותם לפני שהם יתחילו לדובב את נארוטו ואת טוקיו מיו מיו (מיו מיו פאוור באנגלית)

Nora Shu

New member
סליחה?!

את לא מבינה, כשהיא קונים ומדובבים סדרה הם לא סתם משנים פה ושם הברות וקצת מהניב היפני, אלא הם לוקחים את התסריט ופשוט משחקים איתו. בהרבה אנימות שדובבו פשוט המציאו קטעים עם טקסט שונה לחלוטין מהמקור. אז תגידי לי, את רוצה בעצם לראות אנימה עם הקטסט המקורי או לא? ובכלל, אולי יש כמה מדובבים שהם בסדר, אבל כעיקרון אני פשוט לא מסוגלת לראות אנימות בכל שפה אחרת. הן נוצרו ביפנית, וכל שפה אחרת פשוט הורסת את היופי ואת הייחודיות שיש בשפה ובתרבות שלה. לדובב סדרה זה לקחת את הייחודיות הזו ולרמוס אותה. אהמ. אני צריכה להפסיק לכתוב תגובות כשאני ערה כל כך מאוחר לפני יום לימודים. XDDDD

למעלה