|היטסוהינה|

blck angel1

New member
היה קורע! מרגש וחוויה כמו כל שנה

הכל התחיל בזה שאחנו 3 משפחות בבית אחד שלנו, כלומר 28 אנשים, ישבנו בסלון ושרנו שירים הלכנו לתפילות ושיחקנו מונפול ישן כל כך שיש שם אפילו את רחוב יפו בי-ם וזה בלירות XD בקיצור היה מצחיק!

MichelleLev

New member
אני התעלפתי...

טוב לא בדיוק.. אני וחברות שלי עשינו מתיחות כאלה בסוך הגענו לקטע שהייתי אמורה להתעלף... קיצר "התעלפתי" מול כמה פקצות... וחברות שלי כזה "הדס את בסדר?!??! את בסדר?!?!?!?!?!" ובפתאום מישהו משך אותי עם הרגליים למעלה (זה היה מפחיד חשבתי באים לאנוס אותי XD) ואז אני רואה מלא מלא אנשים.. טוב לא מלא איזה 10 אנשים סביבי חלקם חיילים מוציאים מים ומחזיקים אותי וזה.. יו איך נבהלתי... אני כזה אני בסדר אני בסדר!! והם כמעט הכריחו אותי לשתות מים אפילו שהם ידעו שאני צמה.. אבל בסוף לא שתיתי רק הלכנו לבית שלי.. כדי לתרץ אמרתי להורים ש"אני נפלתי ובטעות חשבו שזה קרה ;^_^

blck angel1

New member
איזה חמודים החיילים

Oo המוזר שאחי סיפר לי שחבר שלו היה במקרה כזה בדיוק מה שסיפרת כאילו חייל, אולי זאת את?!

cRitiCaL KitTy

New member
הממ../images/Emo76.gif

האם צמת? לא אני אף פעם לא ניסיתי אפילו לצום... המשפחה שלי לא בדיוק תתמוך וגם אם הם כן היו תומכים אני עדיין הייתי נשברת... להיפך ביום כיפור אני תמיד משום מה אוכלת יותר... XD אמא שלי סיפרה לי שהיא פעם ניסתה לצום ואמרה לסבא שלי אז הוא הוציא את המנגל... רכבת על אופניים? רולר... ראית סרטים משגעים? ראיתי חצי מסין סיטי... פעם ראשונה שראיתי את הסרט נרדמתי... הפעם ראיתי את הקטע הראשון שבו ישנתי...(היו כמה...) בקיצור לא לראות... לא יפה... וראיתי נארוטו! ומיכרתי חברות לנארוטו!

l i r a n 1 0 1

New member
לא הבנתי אם הרוץ הילדים לא יתרגמו

אז מי כן ואם לא איך נבין (לא כולם דוברי יפנית)

chukaa

New member
לא יתרגמו, ידובבו!!!

יש הבדל- לתרגם-זה עם כתוביות ועם הדיבור המקורי לדובב- זה לעשות שהדמויות ידברו בשפה שלנו

היה אחלה! ^0^

אז ככה: בהתחלה אמרתי לעצמי אולי אני אצום ועוד לפני ששמתי לב שהתחיל הצום אכלתי מסטיק אז כבר...וגם אחר כך אכלתי פרנץ' טוסט ... רכבתי על רולרבליידס עם חברות שלי והיה עלאכפייק|!!| בהתחלה קצת מעדתי וניסיתי להתייצב..אבל בסוף דיי הצלחתי...אפשר להגיד.. התחלקו לשתי קבוצות ואיבדנו את את השניה...באמצע החיפוש אני וירדןירדנו בירידה והיא הלכה ברגל ואני החזקתי אותה ואז היא מחליטה לעלות על מדרכה כדי שתבלום אותנו ואני בום!!! נופלת אחורה! ומתנתקת על הרצפה
/-: אחר כך כעסתי עלייה ממש|!!!!| אבל..בגלל שזה היה יום כיפור סלחתי לה לשם שינוי...חח אמא שלי הביאה הרבה סרטים הביתה בגלל שלא היה מה לראות אז ראיתי היורש של צ'אקי וזה מזה..אין לי אפילו מילים כדי לתאר את זה! זה חסר כל משמעות
אה וגם ראיתי מוצאים את נמו ועוד כל מיני.. וגם היום הלכתי בצהריים קצת ורציתי לשמוע ת'תקיעה ושמעתי רק את הסוף שלה כי הלכתי לשנייה ופתאום היא התחילה..חח אבל בקיצור היה אחלה

kagurush333

New member
אני צמתי... ../images/Emo153.gif

ואני ישנתי כל היום. טוב, נו, עד תפילת נעילה וזהו ~___~

kagurush333

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב! ../images/Emo153.gif

הגיע הזמן לעשות משהו כזה לערוץ הבאקות
באמת...

chukaa

New member
וואי כל הכבוד!!!!

באמת!! גם אותי זה ממש עיצבן שתורגמו כל דבר!!! ובאמת הגיע הזמן שמישהו יעשה משהו בקשר לעניין הזה !!

למעלה