|היטסוהינה|

chukaa

New member
me me me me me

אני צמתי אצל סבא וסבתא שלי וישנתי מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זמןואז כשקמתי הרגשתי מזה טוב טהורה ונקייה!!!!!!!!והלכתי לבית הכנסת איתן (אחרי שנים שלא הייתי שם, ולא אני לא דתייה)אה וזאת הפעם הראשונה שהצלחתי עד הסוף.. אז בבקשה, מגיע לי קצת 'מזל טוב' לא?אה וגם שיחקתי עם סבתא שלי שעה טריוויה..

Hell Dragon

New member
הו! לצום היה קל משחשבתי!

עשיתי מרתון בליץ' עם עצמי והיה נחמד והייתי עם חברות והלכנו לבית כנסת ברגל (רק קילומטר אחד) והיה צחוקים! והלכתי מכות עם אח שלי הרבה הרבה! בקיצור היה נורא נחמד ולצום זה ממש ממש קל!

Hell Dragon

New member
אממ.. טוב!

למרות ששלחתי לערוץ העילגים הרבה מכתבים על זה שלא ידובבו עם נארוטו ונתתי להם סיבות מעולות אבל הם נותנים לי תשובות דביליות וסתמיות לחלוטין שלא עונות על השאלות ששאלתי אותם בכלל. הקיצר, גם אני שונאת אותם.

חוויות חח

להציק לילדים נחשב ?
ראינו ילדות שאמרו שהן בכיתה ו' והן נראות בכיתה ב'... אז אמרנו שאננו בכיתה ז' והן האמינו א שעה אנחנו יורדים עליהם ונקרענו ווהיום נשרפתי בשמש...בעעעע וכולם התנחלו אצלי והכלב שלי השתגע מרוב ילדים OO

MichelleLev

New member
בלי לפגוע באף אחד..

אנ'לא מבינה מה הקטע בלצום, אבל לראות TV ומחשב ולהשתמש בטכנולוגיה.. חצי עבודה לא שווה..

karyn

New member
אהם לדעתי...../images/Emo28.gif

אין לנו מה לעשות
ערוץ הילדים הוא באמת די ערוץ לילדים את רוצה אנימות לא מצונזרות? *אהם אהם* (אסור להגיד את המילה אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת נכון?) ואין מה לעשות זה לא שהם באמת ישאירו את האנימות כמו שהן

Fay Wood

New member
כל הכבוד על היוזמה ^-^ ../images/Emo168.gif

מצידי שבכלל לא יביאו לערוץ העילגים אנימות >> אבל בכל מקרה- חתמתי ^^

Fay Wood

New member
צמתי ^-^ שנהשלישית~ *מתלהבת*../images/Emo168.gif

היה די כיף ^_^ עבר ממש מהר.. קראתי רק שתי מאנגות מתוך 7 שהביאו לי לקרוא
ועוד היה לי האריפוטר וצופן דה וינצ'י שלא קראתי.. ._.; ושיחקתי מונופול עם חברה (שכן אוכלת. הרעבתי אותה. שתסבול. בואהאהאהאה D=< ) במשך השעתיים האחרונות של הצום (הייתי טחונה D= ), ואז רצתי הבייתה בדילוגים ובצווחות של "אוכל!! אוכלללל!!!!" ואנשים בהו בי.. ואז הגעתי הבייתה וגיליתי שאבאעילג עוד לא חזר מביתכנסת T-T וביוםרביעי בערב הייתי עם קיפי והזלנו ריר על קטינים *-* (לפחות אני
) היה שם אחד עם שיער ארוךארוך בלונדיני עם בקבוקים כאלה ו..ו..הוא היה כזה מושלםםם *______* והוא היה בן 5 לפחות XD ו..היה משעמם פחד -.-; ועכשיו שבת, הכל חוזר על עצמו, רק עם אוכל.. T-T אינליכוח ><;

האאא *סוגדת לכם* ../images/Emo2.gif~

זה נכון שהם רוצים להביא את פול מטאל? <<;; OMFG אין סיכוי >..< *הולכת לאתר העילגים*

האאא *סוגדת לכם* ../images/Emo2.gif~

זה נכון שהם רוצים להביא את פול מטאל? <<;; OMFG אין סיכוי >..< *הולכת לאתר העילגים*

אני מבריזה?!

מה פתאום?! טוב אולי כהה.... טוב מה משעמם בביצפר ואמא שלי הרשתה לי להישאר בבית אז נשארתי...

keep smiling

New member
אה. כן. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כל האנשים שלא לומדים בשישי/יש להם גשר? XD

keep smiling

New member
לא. ישלי גשר. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

םם; בין יו"כ לסוכות..
גם יומראשון אני בבית. ^^

למעלה