TT אני יודעת את סודך האפל *.* את...את...זקנההההההה O.o;;
K keep smiling New member 14/10/05 #374 אנ'לא! >< ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מחר ;;
י יעל צאן New member 14/10/05 #334 יאאאההה גלעעעע מיצעעעע אני חולה בעעע זה התשלום על זה שהיה לי קל ביום כיפור אבל אני עושה לעצמי מרתון פול מטאל חע חע~> אח שלי לא פה יאייי נראה לי כבר קלקלתי את המחשב -.- אההה אני הולכת למות כשהוא חוזר
יאאאההה גלעעעע מיצעעעע אני חולה בעעע זה התשלום על זה שהיה לי קל ביום כיפור אבל אני עושה לעצמי מרתון פול מטאל חע חע~> אח שלי לא פה יאייי נראה לי כבר קלקלתי את המחשב -.- אההה אני הולכת למות כשהוא חוזר
F Freaky Milky 4 Mizi New member 14/10/05 #336 XDD בוהו~ מסכנה ^^;; אני הייתי כבר חולה ביום כיפור ;; ירד לי דם מהאףףףףף T________T;;
F Freaky Milky 4 Mizi New member 14/10/05 #338 בעעע כע...חרמנות יתר ;; אני ומיקוטע המצאנו סיפורי זימה של האבוק ורוי *..* ~~~~~~~~~~~>> כמה שאני אוהבת את המסן *..*
בעעע כע...חרמנות יתר ;; אני ומיקוטע המצאנו סיפורי זימה של האבוק ורוי *..* ~~~~~~~~~~~>> כמה שאני אוהבת את המסן *..*
י יעל צאן New member 14/10/05 #341 מסןןןן ../images/Emo99.gif אי סי לא בעצם אין לי בעיה עם האיסי אני פשוט מעדיפה מסן...לא יודעת למה -.-
י יעל צאן New member 14/10/05 #349 אני הוספתי אותך.. T_____T מה לא ראית *_* טוב הנה שלי תוסיפי : [email protected]
H Hinamori New member 14/10/05 #351 נצל"ש אני מאוכזבת מעצמי TT__________________TT;;;;;;;;;;;;;;;; למה. נשברתי. בבוקר. TT_______________TT
נצל"ש אני מאוכזבת מעצמי TT__________________TT;;;;;;;;;;;;;;;; למה. נשברתי. בבוקר. TT_______________TT
F Freaky Milky 4 Mizi New member 14/10/05 #355 אני נשברתי שעתיים אחרי שהתחלתי *.* קניידלך זה טווובבב *..*
B Bakura New member 14/10/05 #358 ../images/Emo96.gif הייתי בבית חולים D= ~! ואנבי אמרה לאנשים שאני גוססת XD זונה @_@ הסיפור המלא ברגע שאסיים להקליד אותו ^^~
../images/Emo96.gif הייתי בבית חולים D= ~! ואנבי אמרה לאנשים שאני גוססת XD זונה @_@ הסיפור המלא ברגע שאסיים להקליד אותו ^^~