צום קל לכולם 3:
F Freaky Milky 4 Mizi New member 12/10/05 #209 האאאאאאאא *..* לאסט, אנבי, אל, רוי ובחור בלתי מזוהה O.O;;
א אלונית 2006 New member 12/10/05 #200 תאחלו לנו בהצלחה.../images/Emo15.gif כי אני אצום! ואני אצליח! כי הכנתי לי מלאאא מה לעשות! יש לי פיר לכתוב, חמישה ספרים לקרוא ועוד כמה וכמה פרקים של כלמיני אנימות לראות!
תאחלו לנו בהצלחה.../images/Emo15.gif כי אני אצום! ואני אצליח! כי הכנתי לי מלאאא מה לעשות! יש לי פיר לכתוב, חמישה ספרים לקרוא ועוד כמה וכמה פרקים של כלמיני אנימות לראות!
S skater girl 4 ever New member 12/10/05 #202 ואסור לראות אנימות../images/Emo33.gif../images/Emo181.gif אסור ליהנות בכלל.
T Takashi Tomoko New member 12/10/05 #204 ../images/Emo34.gif כע הא? אבל אפשר לקרוא!! טומו יכולה לקרוא שעות על גבי שעות.. (שזה בערך מה שאני אעשה מחר כל היום)
../images/Emo34.gif כע הא? אבל אפשר לקרוא!! טומו יכולה לקרוא שעות על גבי שעות.. (שזה בערך מה שאני אעשה מחר כל היום)
P PENELO New member 12/10/05 #205 אני נראה לי יישן כל היום ^^" ובזמן שאני לא יישן אני יקרא אומשו כזה ..>.>
א אלונית 2006 New member 12/10/05 #215 מי כותב? אני מדמיינת. בונה אאוטליינס ודמויות. בלי לכתוב מילה- ככה זה אצלי. ולגבי האנימה- אני עושה מרתון-טרום-חג ומעסיקה את עצמי בשחזור קטעים בראש/ זה עובד נהדר- במיוחד כשמתמצתים את הפרקים וקוראים שוב ושוב.
מי כותב? אני מדמיינת. בונה אאוטליינס ודמויות. בלי לכתוב מילה- ככה זה אצלי. ולגבי האנימה- אני עושה מרתון-טרום-חג ומעסיקה את עצמי בשחזור קטעים בראש/ זה עובד נהדר- במיוחד כשמתמצתים את הפרקים וקוראים שוב ושוב.
S Shale cor New member 12/10/05 #203 צום קל -.^ אני אצום X_X ואני לא יודעת אם זה באמת יהיה כל כך קל אני תמיד יכולה להעביר את זה בצפייה בתמונות שקסיות של באם וסנופקין XD
צום קל -.^ אני אצום X_X ואני לא יודעת אם זה באמת יהיה כל כך קל אני תמיד יכולה להעביר את זה בצפייה בתמונות שקסיות של באם וסנופקין XD
F Freaky Milky 4 Mizi New member 12/10/05 #218 כי .. כי... הוא מוגל!~ בעעע השפעת יתר של MTV... need...TV..cant...breath... |מת|
F Fay Wood New member 12/10/05 #212 גמר חתימה טובה ^__^ ../images/Emo168.gif וצום קל למי שצם ^-^ גאד, יש לי כל כך הרבה מאנגות לקרוא ועוד הארי פוטר XDD יש סיכוי שאני אצליח לשרוד את זה ^_^;
גמר חתימה טובה ^__^ ../images/Emo168.gif וצום קל למי שצם ^-^ גאד, יש לי כל כך הרבה מאנגות לקרוא ועוד הארי פוטר XDD יש סיכוי שאני אצליח לשרוד את זה ^_^;