|היטסוהינה|

anime4ever

New member
צום קל לכולם!!!! ^______^

אני הולכת לחטואות כ"כ הרבה!!!! לאכול כ"כ הרבה!!!
ולהישתמש בחשמל!!!! כן...אלוהים לא יסלח לי...

Lust chan

New member
צום קל לכולם ^^ ../images/Emo135.gif

הצטיידתי בשלוש מנגות חדשות, המחשב לא ייחסר לי כשיש לי את ליגאל דראג (*__*) הבעיה האמיתית היא אמא שלי. חסר לה שהיא אוכלת מולי X_X

Katsuki

New member
אנ'לא צמה^_^

אני קוקו ^_^ P: משעמם לי^^" אז אני אנסע על אופנים! ואז אראה סרטים מאגניבים!!!! בזמן שאתם תגבעו ברעב, אי אוכל פיצה ופופקורן^_^ ואראה בישים! ואנשים אניסים שהם לא בישים! אבל הם אניסים *_* מועחעח! ואני אטריד את באקי בטלפון! כי אני רוצה לדעת אם אני יכולה לבוא לישון אצלה^0^ [: הפתעה^_^ אני באה למפגש P:

*מתנשפת*

עשיתי זאת שוב!!!!!!!!!! הצלחתי לצום!!!!!!! בפעם הרביעית אבל מי סופר העיקר שהצלחתי לצום!!!! איזה הרגשה טובה... *הולכת לטחון את כל מה שבמקרר*

איזה רעיון טוב !

בראשון בכלל..לא שמים על רוכבי אופנים..עושים מלא פארקים אבל לא טורחים לעשות גם שבילי אופניים...

Envious

New member
האאאאאאאאאאאהם ניצחווווווווווו

יוששששששששששששששששששששששש

chukaa

New member
הההההלללללללוווווווווויייייהההה!!!

סופסוף עושים משהו לגבי זה זה ממש משגע אותי.. לא שאני נוסעת הרבה באופניים (להיפך כבר 3 שני לא עליתי עליהן), אבל זה ממש מרגיז שאין לאופניים איפה לסוע.. הרי מיכיוון שהן נחשבות לכלי רכב אז הם אמוריים לסוע על הכביש אבל זה גם מסוכן וגם מעצבן נורא את הנהגים (תאמינו לי אני מדבר בתור נהגת.. טוב דיי חדשה אבל זה לא לעניין עכשיו..) ואם הם נוסעים על המדרכה אז הם גם מסכנים את הולכי הרגל וגם מעצבני ומתעצבנים..!! אז באמת טוב שסופסוף לפחות מתחילים לעשות משהו בעניין!!!

Vivi Sparrow

New member
ואנבי נמשך ליאוי *.*

וכשאנבי נמשך ליאוי, הפאנגירלז נמשכות אליו *____*

למעלה