O______________O גומנסאי על ההטרדה הנפשית ;_; ואני כבר לא שיכורה.. נראה לי X_X
י יוקי צאן New member 12/10/05 #178 O______________O גומנסאי על ההטרדה הנפשית ;_; ואני כבר לא שיכורה.. נראה לי X_X
H Hinamori New member 12/10/05 #187 ס.ס" לא קראתי את ההודעה כי היא די מרחה את זה ואי אפשר לקרוא ככה ._. גומן ס.ס""""""""""""
N nadav1232 New member 10/10/05 #95 שאלה שקשורה ל"פוקימון" מישהו יודע למה היום בפוקימון לא שמעו שום פוקימון?
ב בJדJה New member 10/10/05 #96 זה לא פורום פוקימון אבל שמעו דווקא במקרה יצא לי לראות אני לא רואה את זה... ואתה יכול לשאול בפורום סדרות מצויירות
זה לא פורום פוקימון אבל שמעו דווקא במקרה יצא לי לראות אני לא רואה את זה... ואתה יכול לשאול בפורום סדרות מצויירות
D DarkBrownLynx New member 10/10/05 #100 ../images/Emo57.gif הנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=60&pass=1
א אלונית 2006 New member 11/10/05 #117 זה פשוט עוף פוקימון? הענתיקה הזו? ראיתי בכיתה ג. זה הפסיק לעניין כבר מזמן. אין אקשן ממשי, אין עלילה, ואין רומנטיקה! רק כל הזמן פיקה פיקה.
זה פשוט עוף פוקימון? הענתיקה הזו? ראיתי בכיתה ג. זה הפסיק לעניין כבר מזמן. אין אקשן ממשי, אין עלילה, ואין רומנטיקה! רק כל הזמן פיקה פיקה.
K karyn New member 11/10/05 #121 כול אחד יכול לאהוב את מה שבא לו כמו שאנחנו כועסים שמישהו אומר שאינויאשה זה תינוקי אז אל תעשו לרעך מה שלא היית רוצה שיעשו לך +
כול אחד יכול לאהוב את מה שבא לו כמו שאנחנו כועסים שמישהו אומר שאינויאשה זה תינוקי אז אל תעשו לרעך מה שלא היית רוצה שיעשו לך +
H harar8 New member 11/10/05 #122 ../images/Emo45.gif את צודקת בהתחלה בעונות הראשונות של פוקימון אהבתי מאוד את הסדרה בכיתה ד בערך אבל אחר כך זה התחיל לעצבן זה נמשך יותר מדי זמן שום דבר לא משתנה וזה התחיל לשעמם כבר הפסקתי לראות.
../images/Emo45.gif את צודקת בהתחלה בעונות הראשונות של פוקימון אהבתי מאוד את הסדרה בכיתה ד בערך אבל אחר כך זה התחיל לעצבן זה נמשך יותר מדי זמן שום דבר לא משתנה וזה התחיל לשעמם כבר הפסקתי לראות.
H Hell Dragon New member 11/10/05 #123 ../images/Emo45.gifזה היה נחמד, פעם, כשהיינו קטנים וטיפשים ונאיבים. עכשיו זה כבר לא מעניין. אבל עשו עבודה מאוד טובה עם השיר פתיחה.
../images/Emo45.gifזה היה נחמד, פעם, כשהיינו קטנים וטיפשים ונאיבים. עכשיו זה כבר לא מעניין. אבל עשו עבודה מאוד טובה עם השיר פתיחה.