|היטסוהינה|

1000 עלי

New member
סורי על הכתום...

אני עוזבת....באופן זמני בלבד!!!!!!!.המחשב שלנו התפגר והאינטרנט נדפק לנו ז"א אני לא יהיה פו חודש חודשיים ואולי שלוש אני רציתי להגיד שלום" (באופן זמני!!) ואני יחזור בהקדם... גלי...

Lust chan

New member
:(((((( ../images/Emo135.gif

;; ביי.. תחזרי מהר!!! ;--; מחשבים זה דבר מעצבן.. ;;

Hell Dragon

New member
בה ביי! ;[[

לפעמים אני פשוט מודה לאלוהים על זה שאבא שלי טכנאי מחשבים וכל המחשבים בבית שלנו מתפקדים מצוין תודות לו. בכל מקרה, להתראות, מקווה שהמחשב שלכם יחזור למצב נורמלי.^^

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

הערב ב-18:00 נטע קשת, אמנית בעוגות תענה על שאלות הגולשים בנושא עוגות יום הולדת ותיתן טיפים ומתכונים לגולשים. אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום ימי הולדת ומתנות
הערב בשעה 21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב ADHD, גיא פינקלשטיין, מנכ"ל עמותת "לשם" לקידום סטודנטים עם לקויות למידה ויענה על שאלות הנוגעות להתמודדות של מבוגרים לקויי למידה בתחום ההשכלה הגבוהה והתעסוקה. אתם מוזמנים לצרף את שאלותיכם לשרשור השאלות שנפתח בפורום
מצילים את קטר 101 חברי פורום תחבורה ציבורית מעונינים למנוע את פירוק קטר הדיזל הראשון בארץ ע"י רכבת ישראל, אתם מוזמנים לסייע. חותמים ומשפיעים
לעצומה: http://users.tapuz.co.il/ygjtool/394/

PENELO

New member
איזה יפה *.*

זה ממש מדהים ! איך את מציירת ככה ועוד במחשב (זה במחשב נכון ..?X_X) יאאא *______* זה יאפה! אני סוגדת לך ^__^

SANGO 1

New member
XPPPPPPPPPPPPPתודה לכולם על

התגובות.. עשיתם לי חשק לעוד ציור *מוחעחע*

למעלה