במקום די נחמד

אופיררר../images/Emo96.gif

"מתי נתנשק? אני שלך לנצחחח":] אממ כן, אני בטוחה שאת בטח מבינה את זה אבל קודם חשוב שיהיה אדם לאהוב ואח"כ הנשיקה. עכשיו, מה שבאמת הפריע לי שכתבת שאת רוצה מישהו שיעזור לך להרגיש טוב עם עצמך ועם החיים שלך. את זה את צריכה לעשות! לא מישהו אחר. זה כמו לומר "אני רוצה את החצי השני שלי", את לא חצי בן-אדם.. את צריכה להיות בן אדם שלם ואז להיות עם בן אדם שלם אחר. את צריכה להיות שלה עם עצמך ועם החיים שלך ולא שהוא יתן לך להרגיש ככה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifלא הבנת אותי נכון><

אני מרגישה טוב עם עצמי...אממ, איבדתי תצמיX: מה רציתי להגיד><? כשיהיה לי מישו שיאהב אותי אני ארגיש באמת נאהבת.
אניווי, אני יודעת שקודם האהבה ואז הנשיקה. אבל האהבה לא באה>_> אניוואי, תודה

yaeloolik

New member
יואו...../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

בדיוק שמעתי את זה באופרה ווינפרי לפני יומיים
. תמי? >_>

אנבלייי

New member
:)

אני מכירה את זה, ואני גם מכירה את ההרגשה שרוצים כבר להתנשק, וזה לא לחץ חברתי אומשהו
זה פשוט שאתה רוצה להתנסות במשהו שהרבה מתחילי להתעסק בו בגיל הזה
אבל דוגרי לא צריך למהר. כאילו, זה יבוא מתישזה יבוא. זה הרבה יותר כיף עם מישהו שבאמת אוהבים. וגמאני רוצה חבר
מה שלא הבנתי זה- "לפחות אני לא זונה..." סתם זה מעצבן אותי שמדביקים תוויות :\ כאילו, מה זה זונה? את מתכוונת למישהי 'נותנת'? וכאלה? מה רע במישהי כזאת, אם זה מה שהיא רוצה לעשות? אולי אני סתם מגזימה, אבל בתור מישהי שכבר הודבקו עליה תוויות כאלה, זה פשוט מעליב ומגעיל בעיני. וגם מי אמר שבנים אוהבים כאלה? ממש לאו דווקא. בכלמקרה, כשזה יגיע זה יגיע :)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאת? זונה../images/Emo12.gif?

אני מדברת על כל האנשים שאמרו לי את זה..ואלו שפשוט מזתמזמזים עם כל אחד[בגיל 13!!!!!!111111111111אחדאחדאחד]
ומי שקורא לך זונה מפגר..כי נו..את לא;;

behind the masc

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gifמשתתפת בצערך...

יהיה טוב
גם סבא של חברה שלי נפטר..מה קורה לעולם
? תהיי חזקה

למעלה