במקום די נחמד

ילדה שלי.

אני יודעת מה בטח כולם אמרו לך. זה חלק מהחיים, ואל תתני לזה לשבור אותך וכאלה. האמת היא. שהלוואי שיכולתי לעשות דבר כל שהוא שיקל עליך קצת, אבל אני לא יכולה, ואף אחד לא יכול. את צריכה להתחשל, ילדה. להתמודד עם זה לבדך, בעצמך, בעצמאותך. להיעזר במי שאת יכולה, לנסות לעכל את זה, כן, אבל בעיקר לשבת עם עצמך שעות ולפרוק את זה. זה טבעי לגמרי. כל כך הייתי רוצה לרוץ אלייך ולחבק אותך חזק חזק עכשיו. את ילדה מדהימה. ותאמיני לי שדמעות עומדות לי בעיניים עכשיו. אני יודעת שכל ההודעה הזאת יצאה שברירים של מחשבות, אבל אני לא יודעת איך לארגן אותם. אוהבת המון המון.

yaeloolik

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

את פשוט ילדה כ"כ מדהימה. עשית לי ממש טוב על הלב. באמת.. ועכשיו אני הולכת לישון אצל סבתא. גם ככה אני נמצאת שם כל יום כל היום.. אבל כל המצב הזה פשוט כ"כ מוזר. ואני כל הזמן חושבת.. כשזה ייגמר וכולם יילכו ולא יהיה מי שיעסיק את סבתא שלי מהעניין מה היא תעשה? איך היא תתמודד? וזה פשוט נוראי...
.

cute but psycho

New member
אני נוסעת עוד שעהההה לת"א

איזה כיף!! רק אני ואחי שקטן ממני בשנה.. נעשה חיים
ונחזור עוד 5 ימים ככה...

אוף..למישהי יש מיליון מיותר??

למה הכל עולה כסף?? אוף ממה שהרווחתי מהעבודה הלך לאבא שלי בגלל אורנג'.{הם לוקחים נראה לי על זה שאני מדליקה את הפלאפון
} אוףףף בא לי למות.. או שאני לא אדליק את הפלאפון בכלל וזהו.. שונאתתתתת כסף..

Karin917

New member
*מזדהה*

אומנם עוד לא קיבלנו את החשבון.. אבל אני כבר יודעת מה מצפה לי.

אני לא סובלת את התאריכים האלו

במיוחד בגלל אורנג' וגם בגלל מחזור 2 דברים מעצבנים

../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif מה אפשר לעשות?

מה אפשר לעשות נגד מסחטת הכסף הזו {הפלאפון}?

פתחו מעריב לנוער.../images/Emo79.gif לכו לבחן את עצמך. זה שלי^______________^ האהאהאהאהאהD: פירסמו את זה!!! וו-הו!

grobear

New member
עשיתי לחברה שלי ../images/Emo9.gif

אחרי שעשיתי קלטתי שזאת את ואני מתהלבת מזה שאני יודעת מי את (נו מהפורום), והיא רק אמרה לי איזה יופי.. דרך אגב היא יצאה אובססית

אפילו פאק זו לא מילה מספיק מתאימה

שמרתי לחברה על שקית של ציורים משיעור אמנות האחרון שהיה, והיא היתה אמורה לבוא לקחת את זה היום. עכשיו היא בדרך, ואני מחפשת את זה בכל הבית ולא מוצאת, ואז אני מתקשרת להורים כדי לשאול איפה זה, והם כזה אומרים לי "זרקנו את זה, הבנו שהיא לא רצתה את זה" בלי אפילו לשאול אותי!! בלי לשאול או להגיד כלום!!! וזה כל כך..... מה אני אמורה בכלל להגיד לה לעזאזל?!! אמרתי לה סליחה וזה, אבל ברור שאין סליחה לדבר כזה, וזה אפילו לא באשמתי. אני כל כך כועסת! ואין שומדבר שיעזור. זה פשוט.... אפילו אין לזה מילה. היא נשמעה כל כך פגועה ומדוכאת, ואני כל כך יכולה להבין אותה, ואין שומדבר שיכול לפצות על ציורים. וזה אפילו לא באשמתי! >< ;;

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifאויי, איזה סיפור מעצבן ../images/Emo10.gif

ברור שאין דבר שיכול לפצות על ציורים, אבל אל תדאגי תנסי לדבר איתה שוב, ותגידי לה שאת מבינה אותה וזה.. אין לך מה לעשות יותר מה זה, מה שנעשה נעשה
אל תדאגי, היא תסלח לך ^^

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני יודעת איך הא מרגישה וחלקית

+את. בכיתה ד' הייתי מחוננת. בכיתה ד' לא בוחרים קורסים באורנים (המרכז למחוננים-יום בשבוע שם, 3 קורסים ביום.) אז הייתי באמנות. בסוף המחצית קיבלנו את תיקית הציורים כי באמצע מחליפים קורסים...(היינו 2 כיתות מחוננים) אז אחרי כמה זמן חיפשתי את הציורים בכל הבית...ושאלתי את אמא שלי והיא אמרה לי שהיא זרקה אותם. זו הייתה הרגשה זוועתית. היא השאירה רק את הציור שהיא הכי אהבה. זה היה הציור ה2 הכי שנוא עליי.

באמבוק

New member
אני מודה --- אני פחדנית.

ראיתן טיטאניק? יודעות שיש טיטאניק 2? אז זהו. טיטאניק בסדר. זה קרה. זה לא ממש מפחיד. אבל טיטאניק 2? בחייאת. אני לא מפסיקה לחשוב על המוות.ושתבינו, ראיתי רק את התקציר של הסרט. ולמרות שג'ק חוזר לחיים וזה, זה ממש ממש אבל ברמות לא אנושיות - מפחיד. ואני רק בת 11. אני מפחדת. הלפ? משהו? לספר לכן מה היה בתקציר כדי שתנסו להבין אותי? :||

למעלה