במקום די נחמד

אנבלייי

New member
וואי.

אני לא יודעת מה נסגר. פשוט היה ריב ענק וכולם צרחו על כולם ואמרו שהם נפרדים וכל מיני כאלה ופשוט יצאתי מהבית בריצה ואף אחד לא ענה לי ולא היה לי לאן ללכת וסתם בכיתי ורעדתי בגן. ואז הוא התקשר וצרח עליי שאני חייבת להגיד לה שאם היא מעיפה אותו מהדירה אני נשארת איתו, ואז הוא התחיל לאיים עליי שאם אני נשארת איתה... ולא יודעת. נראלי שחטפתי התמוטטות עצבים. ולא היה אף אחד שיהיה איתי. אולי אני צריכה להפסיק לרחם על עצמי, אני לא היחידה שזה קורה לה. אבל כואב לי.

../images/Emo214.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה נוראאייי!!!!! אני לא יודעת מה להגיד לך. קודם כל תרגעי, תתקשרי אלזיה קרוב משפחחה. תשתפי אותו במה שקורה! יהיה טוב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gifזה בערך מה שקרה אצלי../images/Emo4.gif

קודם כל, זה אבא שלך או אבא חורג? אל תהיי עם מי שמאיים עלייך, תהיי אם מי שאת מרגישה הכי בנוח איתו, ומי שנותן לך להרגיש טוב, סמכי עלי
ואו, פשוט הכל חוזר אלי, זה באמת נורא
.. מה שיש לי להגיד לך, זה שתהיי הכי חזקה שאת יכולה, אל תשברי..אמנם זה משו ממש נורא, אבל זה לא סוף העולם. באמת ..ואולי זה אפילו לטובה, נגיד אצלי כשהורים שלי נפרדו, אני מאמינה שזה היה צריך לקרות, ואם יהיה להורים שלך יותר טוב בנפרד אז תאמיני לי שגם לך יהיה יותר טוב בנפרד. תהיי חזקה, אם את רוצה לדבר את תמיד יכולה.

broken winges

New member
../images/Emo45.gif כל מילה של אופיר.

זה קשה אבל את צריכה להגיד להם שאם הם רוצים להפרד זו החלטה שלהם אבל שלא יתקעו אותך בין שניהם.את לא אשמה בריבים שלהם. את הבעיות שלהם שיפתרו אחד עם השני. תמיד פה אם את צריכה משהו ואני יודעת מזה שההורים גרושים\פרודים ומלכלכים על ההורה השני או אומרים דברים בסגנון.:\.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifגם אני יודעת מה זה../images/Emo4.gif../images/Emo45.gif

אל תתני לזה לקרות..שהם משתמשים בך.

8ar8ie

New member
../images/Emo201.gif

אני אפילו לא יודעת את הפלאפון שלך, אז אני לא יכולה להתקשר, או את הטלפון אם יש כזה... אבל את יכולה להתקשר אלי אם את צריכה משו
תרחמי על עצמך אם זה עוזר...
ואל תרגישי שאת חייבת לאף אחד מהם שומדבר דבר... אני לא באמת יודעת מה להגיד לך. אז סליחה אם אני לא עוזרת. אני כאן בשבילך
וזה לא צריך לקרות...!!! אל תתני להם לתקוע אותך בין שניהם.

InvisibleTouch

New member
אוף. אין לי מה להגיד לך בכלל.

זה יעזור אם אני אגיד שאני אוהבת? בואי למפגש. אני רוצה לדבר איתך. אני צריכה לדבר איתך. אני חייבת.

Wandering Star

New member
אנבל../images/Emo201.gif

אני יודעת שזה קשה, אבל את פשוט חייבת להבהיר להם שאת לא כלי מיקוח. הם לא יכולים לאיים אחד של השני באמצעותך כי יותר משזה פוגע בהם זה פוגע בך. ואם המצב באמת כ"כ נורא אולי יהיה יותר טוב אם הם יפרדו? כל עוד זה יהיה ברור שלך תינתן האופציה לבחור עם מי להשאר בלי ההתערבות שלהם, כמובן. לא יודעת, לדעתי זה המצב שאת צריכה לשאוף אליו, שלך יהיה שקט מצידם. תני להם להתווכח, הם שניהם אוהבים אותך, זה ברור. בסופו של דבר יקרה מה שצריך לקרות, רק שלא יפגעו בך בדרך
.

GalGul000

New member
אסאמאסים חינם מחר! חח אני מתה על

אורנג'דיי. טוב, אני לא אהיה פה כמעט שבועיים.... מחר מחנ"ק
הולך להיות ארוך, מתיש, מעייף, מעצבן, מעאפן, כיף, מרגש, עצוב, ואני יכולה להמשיך לנצח. מקווה שלא ידפקו אותי שוב. כי אם כן... די. באמת שזה יותר מידי בשבילי. לא התחלתי לארוז [אופס?], לא הורדתי שערות, לא עשיתי כלום. וכבר 7. לארוז זה ממש סיפור.... אבל פשוט אין לי כוח להתחיל. יאללה, נקווה שיהיה כיף. או משהו.

yaeloolik

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo189.gif../images/Emo192.gif

זה היה ממש נוראי:[. בכיתי בהלוויה כ"כ הרבה ושמעתי את סבתא שלי פשוט מתפרקת.. והרגשתי כ"כ חסרת אונים. לא ידעתי מה לעשות פשוט ישבתי ובכיתי ובכיתי ובכיתי. והיו צריכים ללכת איתי ולחבק אותי כל הזמן. וכשהגענו לקבר ראיתי שאחותי נשארה אחרי כולם והיא הייתה שם לבד ובכתה וזה כאב כל כך... וכל לילה אני מסתובבת מצד לצד. זה למה אני ערה עכשיו. איך בכלל אפשר לישון? ואני מרגישה שאסור לבכות כי כשאני בוכה גם סבתא שלי תבכה אז אני פשוט מסתגרת בחדר עד שזה עובר... אני לא יכולה להסביר את זה. כאילו איך יכול להיות שהוא לא כאן יותר? שאני לא אראה אותו...?

Wandering Star

New member
../images/Emo201.gif

אני לא יודעת כל כך מה להגיד, כי שום דבר שאני אומר לא יוכל לעזור לך ממש. אני רק מאחלת לך שתיהיי חזקה, שתצליחי לעבור את המשבר הזה עם כמה שיותר כוחות. אני פה אם את צריכה אותי
.

Little Chiwawa

New member
אני כ"כ מבינה אותך =\

גם סבא שלי נפטר לא מזמן ובאמת שכבר לא ידעתי מה לעשות עם עצמי. אני פשוט יכולה להגיד לך להישאר חזקה. אין כ"כ הרבה לעשות במצב הזה..
אני פה אם את צריכה אותי.

broken winges

New member
:[[ יעליי אין הרבה מה לעשות במצב

כזה..תהיי חזקה..תנסי להתרכז במשהו אחר ואם את ממש לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה אני מציעה שתכתבי על זה..במחברת או אולי תפתחי בלוג אפילו בשם בדוי או משהו רק כדי להוציא. כי אני יודעת שאת לא רוצה להוציא בפני המשפחה כי את יודעת שגם להם זה יעשה רע :[[. ואגב ממה הוא נפטר?מזקנה?ממחלה? כי אם זה ממחלה תחשבי על זה שהיה עדיף לו ללכת מאשר להשאר לסבול. אני כל כך מצטערת :[[ ואני תמיד פה אם את צריכה משהו

../images/Emo201.gif

אני יודעת שזה קשה, לעבור את זה... ואני מקווה שתשארי חזקה ושתתגברי על זה
.

למעלה