במקום די נחמד

גם אני לפעמים מרגישה שאני פשוט

חייבת חבר....ואני גם עוד לא התנשקתי,אבל סה"כ אני לא ממהרת לשום דבר ואני פשוט אחכה שזה יגיע. אם אני לא טועה את עולה לתיכון,שם תכירי ילדים חדשים ואולי גם את החבר שלך..וגם אם את לא עולה לתיכון שנה הבאה,את תעלי עוד שנתיים(נו..אין אצלי חטיבה אני לא יודעת באיזה כיתה עולים לחטיבה__T) ובאמת..אל תדאגי..יהיה לך חבר..בסוף לכולם יש. את לא צריכה לשים לב לילדים שיורדים עלייך,הם רק רוצים להיות "מאאאאגניבים" שזה הכי מעצבן,הם יעשו הכל כדי להרשים ילדים אחרים ולהיות מקובלים.מה זה עוזר להם לדעת שהם התנשקו?! יופי..טוב להם. זה שהם התנשקו זה לא אומר שהם נהינו מזה באמת,כמו שעושים עם זה עם מי שבאמת אוהבים.. בקיצור על תשימי על הסנובים האלה.. וכמובן אל תדאגי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני עולה לכיתה ח'=.=

אבל נחמד לדעת שאנשים חושבים שאני גדולה יותר=] והאנשים האלה, הםחברים שלי..אנשים שפגשתי, והם אומרים את זה בשיא התמימות, לא כדי להיות רעים. אני לא רוצה לחכות שזה יגיע, אני יודעת אני רק בת 13 וחצי..אז מה? אני הרבה יותר בוגרת לגיל שלי..אולי אנשים לא רואים את זה
אבל צריכים להכיר אותי טוב..אני לא כזאת גרועה, באמת
. אני רוצה חבר עכשיו, כי אני בוכה פשוט כל לילה..אפילו בלי סיבה..אני פשוט בוכה ואני לא יכולה יותר. הו ההודעות שלי כל כך צומיות בזמן האחרון..
. תסלחו לי נכון=[? וכמובן, תודה לך

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo23.gifהמ.

גם אני לא התנשקתי, והאמת שעד לפני שנה זה ממש הפריע לי..היום לא. בסה"כ אני רק בת 14, ובכלל אני רק בתחילת ההתבגרות וכל החיים עוד לפני ככה שלא חסר זמן לזה
התרגלתי לעבודה שאני רוצה שזה יהיה משהו טוב שאני אזכור לתמיד בתור חוויה טובה ולא סתם כי 'היי! הנה מישהו חמוד- רוצה להתנשק?
'- כי זה פשוט לא אני. מתי שזה יבוא זה יבוא, ובמילא שכשהכי נרצה את זה זה לא יבוא.. זה כמו שמחפשים משהו מלא זמן ולא מוצאים ואז כשמפסיקים לחפש זה פתאום צץ מאמצע שום מקום.. כשהאדם הנכון יופיע ברגע הנכון- זה יקרה. ואם היה אפשר- שזו תהיה הצרה היחידה שלך, שלי ושל כל האנשים המוטרדים מזה שהם עדיין לא התנשקו. [אלא אם כן הם בני 40, כן?
] ...'בסוף יהיה טוב, ואם לא טוב אז זה לא הסוף'

broken winges

New member
וואו. צודקת לגמרי../images/Emo24.gif XDD אלא אם

הוא בן 40 חחחח. :] רוית את חמודה. וכון אני לוקחת את זה אישי כי אני מרגישה בידיוק כמו אופיר וההודעה שלך הייתה מעודדת באופן מיוחד. :]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאת צודקת=]../images/Emo23.gif

אני מקווה שעד גיל 40 אני אתנשק. אבל, אני לא רוצה את זה בשביל הנשיקה, אני פשוט רוצה מישהו שיאהב אותי, ושיהיה איתי... X:חפרתי הו רוית סליחה שגררתי אותך למפגש..ובסוף היה...;;

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifשמחה שהצלחתי לעודד אתכן../images/Emo23.gif

מעיין- אף פעם לא אמרו לי שאני מעודדת באופן מיוחד..אני מתרגשת, זו מחמאה רצינית
X: תודה ^^; ואופיר- אם את צריכה מישהו שיאהב אותך ויחבק אותך והיה שם בשבילך- לא תמיד צריך ת המין הזכרי. את יכולה להתנחם גם אצל המפשחה, חברות טובות, וכמובן- בפורום! [כי כולנו כאן מעריצות אותך ואוהבות אותך
] [ולא חפרת :)] ולא נורא, לפחות ראיתי אותך

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

באמת עודדת אותי, כולכן. אוהבת
איך אתן תמיד מעודדות אותי? חמודות..אוהבת אתכן המון

broken winges

New member
את בטוחה

שאני לא כתבתי את ההודעה הזו?!? בידיוק מה שאני מרגישה ולקחת לי את המילים מהפה.:[

נׁעה

New member
יקירה

בסוף יהיה טוב, ואם לא טוב, אז זה פשוט עוד לא הסוף
טוב, עכשיו ברצינות. נשיקות.. הממ. זה מאוד אובר-רייטד, את יודעת. בכל מקרה, את לא תהני מסתם נשיקה עם מישהו. היופי שבנשיקה זו הקרבה, הרגש, ולא העובדה שהלשון שלך נמצאת בפה של מישהו אחר
. (מנסיון. באמת) כל אחד מרגיש את ההרגשה הזאת. לפעמים או תמיד. את הצורך במישהו שיהיה שם בשבילך, שיחבק, שיאהב. אבל מה אפשר לעשות....? זה עניין של רגש. ואת לא יכולה להכריח את עצמך או אף אחד אחר להרגיש משהו. אל תחשבי על זה ככה, אל תאיצי בזה, זה יכול רק לעשות רע. יש לך עוד זמן. הרבה זמן. יש לך את כל החיים שלך לפניך. תמיד לחשוב חיובי
אז את עוברת עכשיו תקופה קשה, אני מבינה. אבל זה יעבור. זה תמיד עובר. באמת. אה, וממתי לא להתנשק = להיות תמימה? לאנשים האלה יש בלבול רציני במושגים. (גם לא הבנתי מה כ"כ רע בלהיות תמימה. אבל שיהיה :) )

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתודה לך=]../images/Emo23.gif

אני יודעת אני לא רוצה סתם נשיקה, אני אמרתי בעצמי שאני רוצה משהו משמעותי. והם התמימים פה, שהם חושבים שלשתות, לעשן ולהצתרפת עם כל אחד זה "בוגר"
להיות תמימה זה רע;;
.

Blue Pencil

New member
רוצה להתנשק איתי?D:

אני מסכימה עם כל מה שאמרו פה, זה יגיע, ולכי תדעי, אולי בגלל שאצלך זה מגיע "באיחור"[13 וחצי זה לא מאוחר
] זה יהיה טוב יותר מכל הנשיקות של כל האנשים ההם ביחד.

../images/Emo221.gif ../images/Emo10.gif

תתעודדי לי לא היה חבר עד לגיל 16, ואז הוא נמעס עליי -.-'' אז אני באמת מעדיפה עכשיו להיות לבד. ואת רק בת 13, אל תדאגי עוד הכל לפנייך

Stinki Winki

New member
אז לא התנשקת, סו?Oo

אני התנשקתי פעם ראשונה בגיל קרוב ל-16. ואת בת 13!!! פאקינג 13!! תאמיני לי שאין לך לאן למהר

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאר, זה לא קשור לזה..

13 וחצי..=.= נממ...זה לא קשור לנשיקה, הם סתם טיפשים. אני פשוט רוצה חבר
ואני לא רוצה חבר כדי להגיד "היי יש לי חבר איימ סוו מאגניבה" אם זה מה שאתן חושבות

Little Chiwawa

New member
אופיר תקשיבי

אז בתור אחת שהתנשקה>< אני לא באמת חושבת שזה כייף כזה גדול P: אבל באמת אופיר...הרגע שלך עוד יגיע. ואל תתייחסי לכל הילדים המציקים האלה סביבך וכן..אני מודעת למידת הקושי של זה..אבל תביני..לילדים יש נטייה להציק,לעצבן,לרדת על אנשים אחרים,לדחוף ת'אף שלהם לכל מקום..וכו'. אל תתייחסי. וחבר? עוד יהיה לך..מה כשאני הייתי בכיתה ז' גם רציתי חבר וזה..בכיתה ח' זה הגיע..והוא היה הנשיקה הראשונה=] וחוצמזה אופיר..את ילדה יפה. מוכשרת. וגם האופי שלך כזה מדהימה...את בעצמך כזאת מ=ד=ה=י=מ=ה! ומה שצריך לקרות..יקרה...והכל יבוא בזמן שלו =]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהוו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איזה מקסימה את, כולכן
תודה רבה
=] זה יגיע|דובקתבאופטימיות|

למעלה