במקום די נחמד

lady blak

New member
../images/Emo199.gif|דיסק../images/Emo99.gifהוו,כן../images/Emo70.gif

אז אממ..אממ.. יכול להיות שאני נוסעת ללאס ווגאס בחופש
,אבא שלי צריך להביא לשמה משהו מהעבודה שלחו ונותנים לו להשאר שם גם עוד שבוע או משהו כזה..... ואימא שלי באה איתו כנראה ויכול להיות שגמאניי,ואולי ננצל את זה לטיול בתמצווה שלי
,אני רוצה לטוס ללאס ווגאס כולכך............. מישהי
,בא לך לאחל לי
הא כך,יש לי חבר.. וימהולדת ביום האשון ללימודים[1.9] זהו>.<

GalGul000

New member
אנחנו דור מזוייייייייייייייין.

חח מה נזכרת בשיר הזה עכשיו. לחץלחץלחץלחץלחץ. אבל בכל זאת אני לא עושה כלום. אוף אין לי כוח למחנ"ק.

Blue Pencil

New member
למישהי יש קישור לאימ'גשיקמשהו?

[אתר להעלאת קבצים, זה עם הצפרדע^^]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifארגגג;;

אני רוצה חבר
מישהו שיאהב אותי. בקשה כל כך גדולה? נמאס יל להיות "אופיר הקטנה והחמודה" וכמובן כולם חושבים שאני תמימה. אוקיי, אז לא התנשקתי עדיין..בגלל שאני רוצה שזה יהיה משמעותי. זה עושה אותי פחות טובה? לפחות אני לא זונה. למרות שעדיף להיות זונה ברגע זה, לפחות את זה זכרים אוהבים. ארגגגגגגגג!@#$%^&*)!@#$%^&!@#%&^*)&^%$# כל דבר שאני נכנסת אליו ונראה טוב, תמיד נגמר ברע..פשוט תמיד. איך אני אוכל שוב לסמוך ככה על מישו? אוקיי...יש לי עוד הרבה מה להגידX: אני פשוט לא מצליחה לכתוב יותר..אני חייבת לישון. [הו, הודעה מוזרה. כבר לא אכפת לי]

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifאני כלכך מבינה אותך. ../images/Emo23.gif

את תראי שיהיה טוב...ושתמיד בסוף תמצאי את המישו שלך. גם אם זה בעוד 5 שנים. אני תמיד אומרת....שלכל אחד יהיה את המזל שלו- האחד שלו. ובנתיים יש לך פורום מלא בבנות שאוהבות אותך...ויחכו איתך עד שזה יקרה...ועם ילדה כמוך-זה צריך לקרות בקרוב.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gifמתוקה;;../images/Emo24.gif

הבעיה שאני רוצה שזה יקרה עכשיו, אני ממש צריכה את עכשיו..וממש רוצה את זה. הו, את מותק. תודה לך
[לא אני לא רוצה לישון;;]

אני לא מבינה את זה:[

היום כל אחד שלא מתנשק עם כל אחד הוא לא טוב? מילא היית בת 18 או משהו, את רק בת 13!! אל תעשי שטויות רק כי אומרים לך..תתנשקי עם החבר שלך ולא עם סתם ילד כדי להיות כמו כולם. אני שונאת ילדים שעושים שטויות רק כדי להיות חלק מהחברה..אל תהיי גם אחת מאלו.. הכל בסוך יהיה בסדר,אל תדאגי

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני בחיים לא יהיה אחת מאלו,

אבל תביני זה קשה, זה קשה כי אני רוצה את זה...וזה לא יבוא בקרוב אני רוצה להתנשק, אני ממש רוצה..ואני רוצה חבר..לא יודעת אני ממש צריכה את זה..אין לך מושג כמה. וזה לא הולך לבוא..כל כך לא. אני צריכה מישו שיחבק אותי, ויגרום לי להרגיש טוב עם עצמי ועם החיים שלי. אני יכולה להגיד לעצמי "יהיה טוב!" אבל בעצם, זה מה שעשיתי כל 13 וחצי שנות חיי. והיה טוב? לא. ארג. וכשחשבתי שיהיה טוב, זה היה שקר..שיקרו יל עבדו עלי. אני פשוט פורקת עכשיו, אר, סורי שאני מוציאה את זה עליכן..פשוט אתן מבינות אותי
. [ופשוט בקשר למה שאמרת, אתמול יכולתי להצתרפת עם מישו, כי רוב האנשים בישרא לא אכפת להם
אבל אני כן נותנת לזה חשיבות, ובגלל זה גם לא עשיתי את זה. משומה אנשים שיתנשקו מתנשאים מעלי. ולא אני כל כך לא תמימה, אז שיפסיקו להגיד את זה.]

GalGul000

New member
איכס גם כן הישרא האלה.

אני לא אגיד פה מה אני באמת חושבת עליהם כי יכול להיות שזה יפגע פה בכמה אנשים. הם פשוט ילדים יצורים. עם דגש על הילדים. מתישהו הם יתבגרו ויצאו מהבועה המטומטמת שלהם.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאבל אל תכלילי..זה לא כולם.

אני יודעת הרוב ככה...אבל כן פגשתי אנשים נחמדים..אמנם לא הרבה, אבל כמו בכל מקום יש..כי זה מקום של בלוגים אניוואי.

GalGul000

New member
זה לא מקום של בלוגים כמו בתפוז...

זה מקום של בלוגים, אבל מצורף עם זה כל כךךךךךך הרבה פוזה. [אני מדברת בעיקר על אלה שבאים למפגשים...] עזבי אין טעם להכנס לזה..

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהומ.אני באתי למפגש.

את צודקת יש שם המוןןןןןןןןן פשוט המוןןן פוזה, אבל פגשתי אנשים נחמדים, זה היה קשה אמנם למצוא כאלה><

למעלה