גם אני באותו מצב...!
S spirit noa New member 21/2/04 #47 ????!!!!!!!!!! אהמ איך את יודעת כמה דברים חסר לך? , אני מצאתי שני מפתחות, אחד דבר כזה עגול, דיסק ריק, קופסא אדומה שלא נפתחת.. ועוד כמה.......
????!!!!!!!!!! אהמ איך את יודעת כמה דברים חסר לך? , אני מצאתי שני מפתחות, אחד דבר כזה עגול, דיסק ריק, קופסא אדומה שלא נפתחת.. ועוד כמה.......
נ נינושש New member 21/2/04 #50 אני מצאתי: 2 מפתחות קלטת חוטים טבעת קופסא אדומה קופא של דיסק ריקה ודף נייר שכתוב ליו משהו.. אמממ זהו..! זה הכל??????? לאן ממשיכים ???
אני מצאתי: 2 מפתחות קלטת חוטים טבעת קופסא אדומה קופא של דיסק ריקה ודף נייר שכתוב ליו משהו.. אמממ זהו..! זה הכל??????? לאן ממשיכים ???
S spirit noa New member 22/2/04 #53 גמני מצאתי את כל מה שאמרתם! יאיררררררררר?????? אתה יכול לעזור פה?? .. אהמ .. שלושתינו נתקענו חחחחחחח
נ נינושש New member 22/2/04 #55 עזרההההההההה אתה מתכוון לעזור לנו?? פליזזזזזזזז... ד"א מצאתי עוד מפתח ככה שיש עכשיו שלושה.. לסיכול יש לי 9 פריטים...
עזרההההההההה אתה מתכוון לעזור לנו?? פליזזזזזזזז... ד"א מצאתי עוד מפתח ככה שיש עכשיו שלושה.. לסיכול יש לי 9 פריטים...
A As היחידה New member 22/2/04 #60 להההההההה ../images/Emo4.gif כאילו לא הבנתי את זה קודם חחח... תן רמז איפה זה נמצא וכאלה. אני מסתובב ולא מוצאת כלום
להההההההה ../images/Emo4.gif כאילו לא הבנתי את זה קודם חחח... תן רמז איפה זה נמצא וכאלה. אני מסתובב ולא מוצאת כלום
E enjoi butterfly New member 22/2/04 #61 ליד הכרית בצד של המיזרון..ואז יש סרט....ובסרט אז מוצאת עוד רמז ואז כספת ואז מברג..ואז לדלת.. בהצלחה
E enjoi butterfly New member 22/2/04 #66 הגעת לסרט...ובסרט בסוף...וא מצביע.. על פלוס כזה ככה...+ את צרכה ללחוץ אליו שהוא מסים לרקוד..ואז יש כספת.. ואז קוד... ואז מברג...ואז לדלת והחוצה...
הגעת לסרט...ובסרט בסוף...וא מצביע.. על פלוס כזה ככה...+ את צרכה ללחוץ אליו שהוא מסים לרקוד..ואז יש כספת.. ואז קוד... ואז מברג...ואז לדלת והחוצה...
A As היחידה New member 22/2/04 #67 לא הגעתי לסרט... ../images/Emo10.gif יש לי קלטת... וזהו. אין לי סרט.. =\
E enjoi butterfly New member 22/2/04 #68 את צרכה לחפש.. שתיי תבעות בטריה ומקל....והם נכנסים לקופסה האדומה... ואז יש סרט..ואז מה שכתבתי למאלה