אנה כנסייי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

As היחידה

New member
שמתי ../images/Emo23.gif שאת לא נמצאת.. ../images/Emo4.gif

חשבתי דווקא שאני פספסתי משהו שכתבת שנסעת או משהו ולא שמת לב לזה.. טוב ,שמחה מאוד שחזרת!!

sh53

New member
שלום שלום לך

אין דבר בקשר למסרים, בסוף הייתי בספארי בשבת, חיפשתי אותך, אבל הבנתי שסגרו את פינת הליטוף כי יש המון יילודה של בעלי-חיים, נתתי לאחותי את התמונות לפיתוח, אעלה תמונות לפורום של החבר'ה כשיהיו לי התמונות.

../images/Emo23.gif מי גומר ראשון ../images/Emo35.gif

קמילה פאליי תארח את המנחה הטרייה של ערוץ "פלייבוי", נגה שחר, שתענה לשאלותיכם בפורום סקס. היום (רביעי), בשעה 19:00. זו ההזדמנות לשאול את כל השאלות שלא העזתם לשאול, ושלא היה מי שיענה עליהן.
עוד היום באודישן הגדול: שישה מתמודדים נותרו: אור, אופיר, ארז, יניב, דנה וגלית... מי מהם יעזוב את התוכנית ויגיע להתארח בצ`אט Live היום בשעה 23:15, שני המתמודדים שינופו מהאודישן הגדול יתארחו כאן ויענו לשאלות שלכם. אז... מי הם יהיו?
היום בארבע אחרי הצהרים שרון דוראני, אסף אשתר ודודידו יפתחו מבצע התרמה למען ילדים שאין להם. כוכבי ערוץ הילדים מחכים לכם בחנות ההיפר נטו בקניון ברמת אביב, ומזמינים ילדים לתת משלוח מנות לילדים שאולי לא יקבלו משלוח מנות אחר השנה. מחר בשעה 18:00 יתארח אסף אשתר בתפוז אנשים, ויספר על המבצע

sh53

New member
יש בעיה עם 3 תאריכי יום הולדת

א. מי נולד ב- 31.7? לא כתוב הניק שלך בתאריך של היום הולדת שלך. ב. מי נולד ב- 16.9? לא כתוב הניק שלך בתאריך של היום הולדת שלך. ג. יש אפשרות לשים עד 50 תווים במקום האירוע ולא ידעתי מה למחוק (כי יש יותר מ-50 תווים בהודעה הבאה), אז עזרתך נדרשת כאן, כי לא רציתי למחוק על דעת עצמי : בביקתה קטנה בקצה היער, נו אתם רציניים? בבית עם משפחה , בעריאלי עם חברות..

spirit noa

New member
זו אני חחחחחחחח ../images/Emo70.gif

אהמממ .. זו אני...... ואהמממ . תכתבי באירוע: סוף העולם שמאלה, בביקתה קטנה בקצה היער האפור חח אני והשטויות ש'לי......

למעלה