אנה כנסייי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
הפורום מתחדש ומתעדכן בזכותכם ../images/Emo127.gif

עדכנתי לכבודכם ולכבוד שבת את שער הפורום, כדי שיהיה לכם מעניין בעיניים כשתגלשו בפורום בשישי-שבת.
כמובן שהוספתי קצת קישורים לבלוגים שלכם. מי שרוצים להוסיף קישור לבלוג שלהם, אפשר לשלוח לי מסר בענין זה או לשרשר את הודעתכם מתחת להודעה זו. מי שהקישור לבלוג שלהם ישן כי החליפו ניק בינתיים, מוזמנים אף הם להביא קישור לבלוג החדש שלכם.
מי שעדיין לא הצטרף ללוח האירועים שלנו, מומלץ מאוד. מבטיחה לכם שביום ההולדת שלכם תקבלו אחלה שרשור של
בפורום, ואפילו תזכו ליחס מיוחד - תככבו בדף הפורום במשך יממה שלמה בראש הפורום

As היחידה

New member
../images/Emo45.gif

אמ...הינה קישור לבלוג שלי.. =\ הוא לא עובד הקישור אז מצאתי קישור אחר שאני נכנסת דרכו. =\ הוא קישור זמני. מקווה שיעבוד!

As היחידה

New member
איזה כיף... ../images/Emo9.gif

אמרו לי שהבעיה תפתר ביום ראשון.. =\ כי שישי שבת הם לא עובדים על כאלה. =\ בעע.. בכל מקרה מיום א'. יהיה לי בלוג.. הקישור שנתתי עובד?

האחמית

New member
../images/Emo32.gifאנה כנסייי

אני לא יודעת מה עובר על האייסיקיו שלי..אבל מה פתאום חסמתי אותך?? אני רואה מה שאת שולחת לי ..ואני כותבת לך ולמה שהוא זה לא שולח לך..:( ובשביל שזה לא יהיה סתם שרשור..מה אתם עושים היום?

As היחידה

New member
אני לא רואה תתגובות שלך!

וכתוב "חסמו"
ומה עשיתי היום?? הייתי עצובה ועשיתי שליף למבחן היסטוריה והמורה לא גילתה אותי.. חה חה! היא גילתה ילדים אחרים. כל הכיתה עשתה שליפים.! ואני מתגעגעץ למישהו...

spirit noa

New member
בוקר אור לכולם ../images/Emo42.gif

השמש זורחת :)
, שיהיה לך בוקר טוף ויום הכיי טוףףף בעולם! , אוהבת אתכם, נועה
!!!!!!

BaBy BoY14

New member
בוקר טוב...שבת נפלאה לכולם...

יש לך שם מקסים...נועה..! הבת של חברים של אבא שלי קוראים לה נועה והיא ילדה מה זה מתוקה!

gggirl 16

New member
בוקר טוב לכולללללם!!!../images/Emo9.gif

שיהיה לכם יום נפלללללא!!!!!

בוקר טוף!../images/Emo42.gif

בוקר טוף לכולם!!! חחחחחחח...אני הולכת לארוחת צהריים אצל סבתא..חח..ארוחה חגיגית כזאת....בעעעעע...אז ביי לכם חמודים שלי!! המשך יום נעים ונפלא שיהיה לכם מתוקים!!!! ביוש! ממני, הדרוש!!!!

spirit noa

New member
בוקר ?! כבר צהריים ../images/Emo42.gif

, ותודה אליהו, גם לך יש שם יפה.....
, אני הולכת להצגה של מרי לו!!! .. בעוד שבועיים, מישהו מכם יבוא?..

למעלה