אנה כנסייי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך
אני לא...חחחח...מרי לו..כן,בטח...

אבל אני הולכת להצגה ביום שני עם השיכבה...בקאמרי...בעעעעעעעעע...תהרגו אותי...

נינושש

New member
אמממממממממ לילה טוב?!

שיהיה לכווווווווווולם לילה טוב... וקסוםם.. אוהבת... בה ביי..

spirit noa

New member
לילה טוף גם לך נינוש!

|ירח
לילה טוף טוף!!!!!!!!! וחלומות פזזזזזז....

האחמית

New member
הכל סבבה מה איתך?

איך עבר עלייך השישישבת? הייתי היום אצל דודה שלי בבית חולים(היא ילדה לפני יומיים)

As היחידה

New member
לא טוב! ../images/Emo10.gif

מזל טוב!!!!!!!!!
השישבת עבר לא טוב.... רבתי עם אמא שלי. היא לא הרשתה לי ללכת למסיבת פיג'מות ובגלל זה ידיד שלי כעס עלי וכועס.. ואני כועסת עליו כי זאת לא אשמתי והוא צריך להבין תמצב ובסוף אני סתם מסבכת הכל
רבתי היום עם אמא שלי עוד פעם... לאחיינית שלי יש אבעבועות רוח. חחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה

האחמית

New member
בעע...

תסבירי לו למה לא יכולת לבוא, אני בטוחה שהוא יבין
ואת לא מסבכת כלוםםםםםםםםםםםם בעע לא היה לי אבעבועות רוח..אבל כשלאחי היה זה היה ממש מצחיק...כי הוא מה זה השתגע מזהה..חח בת כמה האחיינית שלך?

As היחידה

New member
בת 11

לא היה לך?! חחחחחח לי היה .. הדביקו אותי בגן כשהייתי בת 5.. בעע.. קילפתי אחת ונשארה לי צלקת כזה כאילו אני הודית.. באמצע במצח
חחחחחח.. בכל מקרה לגבי ידיד שלי הוא יבין אבל הוא ממש עצבני עלי אבל לא נראה לי שהז יעזור במיוחד ההבנה הזאת.. =\

As היחידה

New member
אני מקווה בכל מקרה

אני אקח לעצמי כמה ימים של שקט .. לבד... יש לי הרבה על מה לחשוב..

As היחידה

New member
אנשים אני משתגעת!!!

אני שומרת על שני ילדים קטנים! אחיין שלי וחבר שלו בן ה-4!
איזה בלאגניסטים! איזה שטויות הם מדברים! הם בילגנו לי את כל החדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אנשיםםםםםםםםםםםםםםםם אני משתגעתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!

As היחידה

New member
WTF?!

הם רואים "הופפפ" אנשיםםםםםםםם ... רציני ... תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!1 תביאו מחבל או משהו!~!!
הם אומרים לי- " את קקה " אני?! אני זאתי ששומרת אליהם!
הוא הרביץ לזה -זה בע לבכות - השני בע נתן לו כאפה,
ההוא החזיר בוכה בעעעעעעעעעעעעע... אנשים!!!!!!!!!!!!!1 תגידו משהו שירגיע אותי! תשלחו לי מוזקיה מרגיעה! פליז!

חחחחחח...אין לי מוזיקה להרגעה...

לא יכולה לעזור לך חומד...סורי..חחחחח...אני עדיין מתה מצחוק פה..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.......עכשיו אולי מבינים מה אני עוברת כל יום..

As היחידה

New member
למזלי אחד הלך

החבר שלו.. ועכשיו אני מתעללת באחיין שלי כי בחבר שלו אני לא אתעלל אבל בוא למי אכפת.. חחח המצאתי תרוץ שהוא ילד רע עכשיו הוא עומד בפינה.. מסכן.. לפחות קצת שקט!

enjoi butterfly

New member
משחק!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif

אז ככה אני רוצה לראות אותכם פוטרים את החידה הזאת.... אתם בתוך חדר...ואתה צרכים לעסוף דברים ולאצת מימנו אני רוצה לראות אותכם פוטרים....בהצלחה...

enjoi butterfly

New member
אז ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם אמורים למצוא רמזים ולהשתמש בהם בשביל לצאת מהחדר... אתם עושים דברים ומשתמשים בהם בשביל לצאת מהחדר..... יוצאים מהדלת...זהו אין יותר רמזים אתם תעספו אותם ותראו למה הם משמשים...

spirit noa

New member
גמני נכנסתי אבל.

זה נתקע.. כאילו אני נכנסת מוצאת את הדברים ששייכים, מצאתי הכל.. אבל הדלת לא נפתחת
, מה עושים??????!!!!!!!

למעלה