איפה אני מוצאת אותם?! מישהו מצא?! חיפשתי בכל מקום!
E enjoi butterfly New member 22/2/04 #72 מאחורי המיטה... את מגיע לקיר הריק..ואז למטה בצד שמואל ושם זה נימצא זה יקח אותך לאחורי המיטה
S spirit noa New member 22/2/04 #74 ../images/Emo10.gif נשאר לי רק ת'טבעת השנייה?, מישהו יכול להגיע לי איפה היא נמצא<? נו יאירררררררר~!!!!!!!!!!! תעזור לנווו.. תן עוד רזמים!
../images/Emo10.gif נשאר לי רק ת'טבעת השנייה?, מישהו יכול להגיע לי איפה היא נמצא<? נו יאירררררררר~!!!!!!!!!!! תעזור לנווו.. תן עוד רזמים!
נ נינושש New member 22/2/04 #78 אופס.. כן מצאתי.. טבעת אחת מצאתי ליד הרמקול וטבעת שנייה מתחת לכרית אם אני לא טועה אני לא ממש זוכרת ואת המקל מתחת למיטה....
אופס.. כן מצאתי.. טבעת אחת מצאתי ליד הרמקול וטבעת שנייה מתחת לכרית אם אני לא טועה אני לא ממש זוכרת ואת המקל מתחת למיטה....
A As היחידה New member 22/2/04 #77 לא שם זה הבטריה/סוללה איפה המקל?! ומה עושים עם הקלטת הסוללה הדף לאינטרנט והזה לדיסק? והמפתח ה3?
E enjoi butterfly New member 22/2/04 #88 המקל ליד המיטה בצד של המיזרון ושני הטבעות אחד ליד המערכת והשניה ליד הוילון למטה אני לא זוכר בדיוק אני חושב שצריך לפתוח ולספור את הוילון ואז זה נופל או שזה על העדן של החלון
המקל ליד המיטה בצד של המיזרון ושני הטבעות אחד ליד המערכת והשניה ליד הוילון למטה אני לא זוכר בדיוק אני חושב שצריך לפתוח ולספור את הוילון ואז זה נופל או שזה על העדן של החלון
S spirit noa New member 22/2/04 #91 איך ליד המערכת??????!!! איזה מהמערכות? על מה ללחוץ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????? או,ףף