אנה כנסייי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

נינושש

New member
תקשיבי...

תעמידי בקיר של הווילון.... בצד ימין של הווילון למטה בקצה.. תלחצי על הרצפה.. קשה לי להסביר מקווה שהבנת..

enjoi butterfly

New member
למי שלא רוצה לחשוב...הפיתרון..

עם אתם לא רוצים לעדת אותו אז על תקראו את זה!!!!!... שתי ספרים נמצאים במגירות העליונות של השידה ליד המערכת יש קערה הפנים יש טבעת מתחת לכרית יש מפתח שהכררית מורמת לוחצים על הקו שמפריד בינה לבין המיטה ושם יש מקל פותחים את הוילון ואז יש שם עוד מתפתח כשהוילון פתוח רואים כזה מין בליטה עליו לוחצים על זה ואז נופלת עוד טבעת עם המפתחות פותחים את שני המגירות הנעולות ושם מוצאים כבל חשמל שאיתו מדליקים את המערכת לוחצים על כונן הדיסקים ושם יש עוד מפתח מתחת לשידה יש קלטת מאחורי המיטה יש בטריה שמים את שתי הטבעות,המקל והקלטת בתוך הקופסא האדומה רואים איזה פג רוקד ובסוף הוא מצביע ב+ על איזה מקום בקיר לוחצים על המקום הזה נפתחת כספת מקלידים את הקוד 1994 פותחים עם המפתח המיותר לוקחים תמברג הולכים לדלת ויוצאחם החוצה סוף

enjoi butterfly

New member
הסוללה...

מאחורי המיטה... את מגיע לפני הקיר הריק...ושאת מולה את לוחצת ממש ממש הכי שמואלה ולמטה.. ואז את מגיעה..

enjoi butterfly

New member
נכנסת לכספת???

עם כן תלחצי אליה והקוד הוא 1994 ואזס לוכחת את המברג שבפנים ולדלת

sh53

New member
יאיר - ../images/Emo51.gif היה אחלה בזכותך ../images/Emo9.gif

עזרת מאוד, לא הייתי מגיעה לפתרון עם הגיר לעולם, כל הכבוד לך

enjoi butterfly

New member
אחלה אני שמח ......../images/Emo13.gif

שמח שכולם נהנו היום....עם אני ימצא עוד דברים מענינים אני יביא לילה טוב........

spirit noa

New member
חחח עדיף מהר.

לפני שאני משתגעת.. אני מסתובבת בחדר..........! ולא מוצאת שום דבבבבבררררר אחר.... :\ נכנסתי לכל חור....

למעלה