אנה כנסייי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

non sence

New member
בלילה

הלילה חלמתי שאני בפריז , לא יודעת אם לחופשה או שגרתי שם אבל התעוררתי לבד במיטה גדולה ורחבה ואני מסתכלת סביבי ואני בבית מלון מפואר ,במחשבה של מה אני אעשה היום ? מה שעניין אותי בחלום הזה היה שכשקמתי מהמיטה שבחלום לא חשבתי על חובות ומחויבויות שהייתי חייבת לעשות באותו יום אלא "מה אעשה היום?"- במובן של איזה נוף אני רוצה לראות היום היכן אני יכולה לטייל,ורצו מולי תמונות של נופים מהממים של עצים וחיק הטבע הרים גבוהים מלאים ביערות , ואז ראיתי ברוחי -גן ציבורי מאוד יפה מהודר וגדול ואשה עם כובע כזה גדול ועגול מקש מאוד אלגנטית ויפה פתחה את היידים שלה והתקופפה לתת חיבוק לילד הקטן שרץ באותו רגע לזרועותיה זה היה ממש מרגש.. ואתם יודעים מה חשבתי באותו רגע? מה אני חייבת לעשות היום? "אולי כדאי שאקנה מללמה +פילים? " זהו! זה כל ה"מחויבויות" כביכול שהיו לי באותו רגע אפילו לא זה . אלא משהו שיתרום לעצמי אולי לשלווה שלי .. מה אתם אומרים? מה זה אומר?

loving angel

New member
חלום מעניין....

ולפי דעתי החלום הזה שחלמת בא לומר לך משהו על עצמך, לגרום לך להבין שהגיע הזמן שתעשי משהו בשביל השלווה הנפשית שלך :)

non sence

New member
תודה אולי באמת אני זקוקה למנוחה..

את יודעת חשבתי גם עוד משהו ..כשהתעוררתי מהחלום הזה, אז בייחוד נדבקה בי התמונה הזו של האשה עם הפעוט וחשבתי שאולי זה בגלל המשפחה שלי, שלא בדיוק מראים הרבה אהבה , ושזה בעצם ביטוי לרגשות שלי ..לחסר הזה.. ולרצון שלי להקים משפחה או לחשש שלא אוכל להקים משפחה כי אין לי מודל טוב לחיקוי

sh53

New member
מתאים לפורום חלומות-אני לא מבינה

בחלומות. אני מניחה שאת רוצה תשובה אמיתית וכנה, ולכן זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלך שנוגעת לחלומות.

sh53

New member
חידות,בואו נראה עד כמה אתם טובים../images/Emo8.gif

ולא להריץ חיפוש ברשת
1. איך צפרדע מקללת? 2. מה משותף לחרמן ולגפרור? 3. מה קיבל רמי? 4. -למה חסידה לא נוסעת בשבת? 5. איך אומרים באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי? 6. מה הקשר בין ערס לטנק? 7. שאלה:מה זה קפיץ? 8. מה משותף להירושימה ובגדד? 9. "למה הרואה והבלתי נראה מסתכל במראה מדי פעם?" 10. איך גרוזיני מפנק את אישתו? 11. מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!? 12. למה משה הסתובב עם בנ"י 40 שנה במדבר? 13. מה זה עם כנפיים ומוצץ דם?

spirit noa

New member
חלקם אני דווקא יודעת :)

מה משותף לחרמן וגפרור -שניהם נידלקים מהר....
למה חסידה לא נוסעת יום שבת? - כי בעלה חסיד..
11. סוטה!
12. למה מושה הסתובב עם בני ישראל 40 שנה? כי לא היו אוטובוסים???
13. ערפד.. :) חחחחחחח , או שאתם חושבים על משהו אחר.. ( אהמ אהמ , )

ThE BluEyeS

New member
ועוד משו... ../images/Emo9.gif + ../images/Emo32.gif שלא קשור

מה משותף לחרמן וגפרור - כשהם נדלקים, שניהם מאבדים את הראש
אההה, אגב, חזרתי

יוּבָל

New member
גם אני יודעת חלק... :)

2. מה משותף לחרמן ולגפרור? שניהם נדלקים מהר 4. -למה חסידה לא נוסעת בשבת? כי בעלה חסיד 6. מה הקשר בין ערס לטנק? שניהם לא זזים בלי שרשרת 8. מה משותף להירושימה ובגדד? בנתיים כלום 11. מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!? מבחן בגרות\ פסיכומטרי 13. מה זה עם כנפיים ומוצץ דם? עטלף.. או ערפד

non sence

New member
תשובות!

1. איך צפרדע מקללת? "ראביט=ראביט.." ==> אתה ארנב אתה ארנב! חח 2. מה משותף לחרמן ולגפרור? שניהם נדלקים בקלות? 3. מה קיבל רמי? רמיקוב ליומולדת! 4. -למה חסידה לא נוסעת בשבת? כי אין לה אוטו היא עפה 5. איך אומרים באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי? באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי 6. מה הקשר בין ערס לטנק? משניהם בא לך לברוח? 7. שאלה:מה זה קפיץ? ברזל מעוקל עם אנרגיה פוטנציאלית או פשוט ילד חסר קשב 8. מה משותף להירושימה ובגדד? (בום) 9. "למה הרואה והבלתי נראה מסתכל במראה מדי פעם?" כדי להגיד לעצמו "כמה יפה אני!" 10. איך גרוזיני מפנק את אישתו?אומר לה תתפשטי ונותן לה מגלחת (מה זו השאלה הגזענית הזו??) 11. מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!? - מבחן בגרות? שוב יורדים על עם שלם ?? 12. למה משה הסתובב עם בנ"י 40 שנה במדבר? היה לו משעמם 13. מה זה עם כנפיים ומוצץ דם? איש מהמקבץ שלי ברובוטיקה

כנפיים ומוצץ דם זה , תחבושת ?

ארוך קשה ודופק בלונדיניות זה ללא ספק משקוף..חחהההה סתם .... זה טסטר במבחני נהיגה......... חחהההההה....( עוד פעם סתם . )

sh53

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

איך צפרדע מקללת? תשובה:רבק,רבק... מה משותף לחרמן ולגפרור? שניהם מאבדים את הראש שהם נדלקים! מה קיבל רמי? ורד! -למה חסידה לא נוסעת בשבת? -כי בעלה חסיד... שאלה: איך אומרים באנגלית תראה הוא שותה מהכוס שלי תשובה: שלוק מה הקשר בין ערס לטנק? שנייהם לא זזים בלי שרשרת שאלה:מה זה קפיץ? תשובה:תולעת רובוקופ מה משותף להירושימה ובגדד? כלום בנתיים... שאלה: "למה הרואה והבלתי נראה מסתכל במראה מדי פעם?" תשובה: "כדי לוודא שהוא עדיין לא שם..." -איך גרוזיני מפנק את אישתו? -נותן לה להתגלח לפניו בבוקר... מה זה ארוך, דופק בלונדיניות וקשה ?!? בגרויות !!! למה משה הסתובב עם בנ"י 40 שנה במדבר? כי פאדיחות להסתובב איתם ברחוב למה בני ישראל הלכו 40 שנה במדבר? איזה גבר ישראלי יבקש כיוון מה זה עם כנפיים ומוצץ דם? אולוואיז אולטרה!

שאאאלום לכולם!!!

כן, כן... אחרי תקופה של שבועיים בערך שלא הייתי פה.... חזרתייייייייי.... הסיבה שלא הייתי פה זה כי המחשב שלי לא פעל ועד שתיקנו אותו ועד שהחזרנו את האינטרנט...לקח קצת זמן... טוב... תעדכנו אותי... מה הפסדתי? מה שלום כולם? ראיתי פה הרבה חדשים אז ברוכים הבאים... שושי... סליחה שלא הגבתי לך למסרים ובכל מקרה עכשיו זה לא רלוונטי... וואי... התגעגעתי לכולכם...כיף לחזור... סיון

loving angel

New member
סיון טוב שחזרת../images/Emo13.gif

הכל מצויין :) מה איתך...איך עבר עליך השבוע?

איזה כיף...

עליי עבר שבוע מצויין.. בסוף שבוע הייתי בטבריה... היה מעולה... למרות שאני כבר כמה ימים עם דלקת במיתרי הקול ובקושי יכולה לדבר (לא שזה עוצר אותי) אבל סכ"ה היה אחלה שבוע...

למעלה