סיכום שובעי

../images/Emo90.gifעונההההה !

שיר השבוע? אליאור אלון ודוד בודה - לא אשכח את המילים תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו =) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא קוראתתתת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אמממ... שופייייייינג ע-נ-ק
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ליל הסדר חע ...ברמת גןןןן משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעתתתתת :\ מה קניתם השבוע? ה-ר-ב-ה אדם השבוע? חבר שלייי 3> אחח כפרוטטטטטטט ציטוט\סקופ\משפט השבוע? איייייין

עונה XP ,

שיר השבוע? אתניקס - כתם הפרי
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שללללללנו [; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? 7 לילות . xP חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חופש :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ליל הסססססססדר :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נאאמ , לא יודעת . xD מה קניתם השבוע? נעליים [: אדם השבוע? ליייייייטל , 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? " שימו בחתונה שירים של אתניקס . " D: חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ג'סי ג'סי ג'סי ג'סיקה אואואוא D : חחחחחחחחחחחחחחחחחח אאאאאאו דון קישוט XD אמאלה גל יש לך אמא ממש שרוטה D;

../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחח

אזז יש לי דודים סרוטיםם
גםם דודהשלי עושה לנו עליקק אני לא רוצהה שירים פלצנייםם אני רוצהה דון קישוטט ואנחננו עלל הריצפהה.. וזה גםם חתונהה .. דיי אני רואהה שדודה שלי היא לא הסרוטה היחדיה
היאא לא רוצה רעש :\ כל היףף בחתונהה זה כל הרעשש אזז למההה?

למעלה