סיכום שובעי

עונההה:)

שיר השבוע?לילות קסומים-שראל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה:) ספר\עיתון\כתבה כלשהי?
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?עזרה לאמא בניקיון לפסח
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?פססססח
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?
מה קניתם השבוע?
אדם השבוע?דוני שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo97.gifע-ו-נ-ה-!

שיר השבוע? אשם-סינרגיה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין לי כוחחח סרט\סדרה\תוכנית TV?לחיות עם דרק ו ה---א---ל---ו---פ---ה---!!!!!!!!!!1 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 הבויז חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? קניות משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?פ-ס-ח~! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?_____________ מה קניתם השבוע? מה לא? נעלי בובה+נעלי אולסאא אדומות סקיני ג'ינס חולצה לבנה קצרה ועוד חולצה לבנה ארוכה תיץ-פסים{לבן אדום} 3 גופיות {אדומה כחולה וצהובה} חצאית מיני מהממתתתתתתת וזהו! אדם השבוע?זוהר אחינית שלי {אומנם בת שנה} אבל עזרה לי לצאת מהקשיים ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כואב לי.... אוהבת המון 3> = טולי = חעחעחע

../images/Emo85.gif עונה (:)

שיר השבוע? אם הוא ילך - הראל סקעת . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה (:) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 היתה כתבה על הבויז
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נפגשתי עם מורן וספיר בקניון (:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מממ ...שבת...עושים עוד לילה לבן..לא ?! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממ...לאדעת.. מה קניתם השבוע? פיצה בקניון..וממתקים ..וראש 1... אדם השבוע? ספיר , מורן , וחברות שלי (:) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? =

../images/Emo204.gif עונה

שיר השבוע?אם את עדיין אוהבת אותי-בעז שרעבי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? פסח :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע?
אדם יוסף
,
יונתן כהן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo192.gif עונהה באיחורר של שבוע :|

שיר השבוע? אם הוא ילך - הראלו'צצ :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ה-א-ל-ו-פ-ה-
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? :\ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סרט , אתמול .. מעפןן תחת :| משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הסדר :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לקנות את הבית בגלל שהסדר אצלנו :\ מה קניתם השבוע? בנתיים כלום , אבל עוד מעטט אני קונה :) אדם השבוע? - ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo15.gifאני רואה ש " אם הוא ילך " שולט

פה אה ? . :][: חעחע , ליני אל תגזמי ,
לא שבוע חעחע . אוהבבבבבבת .

../images/Emo182.gifעונה באיחור של שבוע ליפה :)

שיר השבוע? ביוטיפול ליאר-ביונסה ושאקירה (אינלי כוח לכתוב באנגלית XD ) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
ה-יפות! סרט\סדרה\תוכנית TV?סוד של אהבה,השיר שלנו האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אמרו ששוקולד לא טוב לבריאות :O חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אצל סבתא'לה :D משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ליל הסדר 3> משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שיגמר :( מה קניתם השבוע?בגדים לחג אדם השבוע?
שרון 3>3>
נופר 3>
דילב 3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע? -אוהבת הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי שבבבעווללם! קטנטנה שלכן 3> -

../images/Emo182.gifתפוזבללללים!

לא מעלה לי את התמונה :( טוב אתן כבר מכירות אותה זו התמונה שדילב הכינה על התמונות של כל הבנות להלהלה :) אוהבתת

מסכמת... : ]

שיר השבוע? כל השירים של סינרגיה, וההיפ הופפפפפפפפפפפ
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? --> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופהההההה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אממ...הכתבה ל בר רפאלי- עיתון של החג. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עכשיו חזרתי מהכותל..אבא שבשמיים אתה קדוש ושימך קדוש.
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? דודים שלי מבאר שבע באים אלינו שבת.. : ] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לעשות ת'עבודה בהסטוריה .= | מה קניתם השבוע? בגדיםם :] אדם השבוע? אהוובייי = ] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? תגידי י'הבלה מי ייקח אותך חוץ מאלוהים ? D = חחחח, סופ"ש מצוין : ]

למעלה