סיכום שובעי

lililulu

New member
מאיפה יש לי תמונה שלו?!D:

הוא איתי בביצפר אני רואה אותו כל יום אני לא צריכה תמונות שלו במחשבXD סתם יש לי בפלא' אבל אני לא מצליחה להבין איך מורידים משם למחשב

lililulu

New member
האמת כשחושבים על זה זה באמת מוזר../images/Emo12.gif

איך זה הגיוני שיש לי במחשב תמונות של כל החברות והידידים שלי ושלו אין לי?! נראלי כי הכרנו רק השנה וכל התמונות של האחרים זה מלפני שנה:]

ע*ו*נ*ה*ה*ה*ה =]

שיר השבוע? כולם רוקדים-שורטי ודנידין ה*מ*ל*ך!!! תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?::::::::> סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה=שליטטטה!!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ממממ...ראש 1... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ח-ו-פ-ש-ש-ש-ש-ש-ש ע*א*ע*א*ע*א*ע*אע*א משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ליל הסדר אצל סבתא.! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מממממ...כלום.. מה קניתם השבוע? בגדים ונעליים.. אדם השבוע?
אדם שלייייי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "והלילה תרקדי רוח ים תגן עלינו עד הבוקר לצידי חשופה אהבתנו..."

../images/Emo15.gifעונה ! [:

שיר השבוע? דנידין - הסוד שלי ממך . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני כברר ישרשר .
סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , הראל בוראיטי . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? נממממ . :][: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא יודעת . . .
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? פסח
. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נממממממ . . . מה קניתם השבוע? חולצה + סקיני . :][: אדם השבוע? הראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלי ,
ראאאאיתי סופסופ את הראל בוראיטייי עם הילדדדה כי אותו יום שהיה לא ראיתייי , וואי איזההההה מתווווווווווווווווווווווווווק !!
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "נ.ב. הראל סקעת בכבודו ובעצמו כתב לך את זה . " חחחחחחחחחחחחח איזוו חמווודה הילללדה . :][:

../images/Emo15.gifט'חחחח מצחיקות .

זאת תמונה מדההההההההימה !!
תראאאו איזה חיייייייייייוך , אני מתתתתתתתתה חעחע . D: כפרררררררררעליו - מוווווושלם .

../images/Emo15.gif * אותו * ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חח מה לעשות שאני יותר מדיי אוהבת את עצמי ? .

למעלה