סיכום שובעי

../images/Emo187.gifעונה.....

שיר השבוע?אמ......Simple Plan - On My Own תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?======> סרט\סדרה\תוכנית TV?השיר שלנו...... ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חוויה רעה...... עדיף שלא תדעוXD (רק ספיר יודעת) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אין משו מיוחד משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין מה קניתם השבוע?בגדים,מחליק שיער..... אדם השבוע?חברה שלי=]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אין

../images/Emo42.gif עונה לביחווושית היפה שלי ;]

שיר השבוע? עוד לא לתמו כל פלאייך-דנידין תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ==> סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופהה... ספר\עיתון\כתבה כלשהי? השבוע לא יצא לי לקרוא כלום.. היתי עסוקה חח.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שופינגגגג.. :) חחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שבוע הבא.. ללכת להופעה בקרית אתא ;] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ.. לא יודעת חח.. מה קניתם השבוע? אולסטאר אדומות.. 2 ג'ינסים.. וחולצה :) אדם השבוע? אממ.. חן, ספיר ודילב :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יש 2 חחח.. XD "חן? את באה לעשות עליו אמבוש? " חח.. "אני מכולבוטק, תיזהר המשטרה בדרך אליך" חחח.. XD לילה לבן[?!] היה הכי מצחיק :)

../images/Emo20.gifיאלללה אמבוש על חןןן חןן עכשיו

תרגישייי מה זה אמבוושש !! דברי איתי בקשר לגבות לאב יו המון

MaStuLa76

New member
עונה , ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? יום אחרון - טל שגב . שיר של סימפל פלאן . עוגות גבינה - ביט 69 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? D = סרט\סדרה\תוכנית TV?אין ספר\עיתון\כתבה כלשהי?רייטינג חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמנ , הרבה . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?נמנמנמ , לא יודעת . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?פפפ לא יודעת חע D ; מה קניתם השבוע? כרטיסייה D ;;; אדם השבוע? תומי , אבי ,נופר D ;;; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אויש , איזה חונקת,איף,צ'או !"

למעלה