סיכום שובעי

../images/Emo15.gifתיזהרררררו ממניייייי ../images/Emo46.gif

אניייי גם רוצה לרחחחחחחחחחחחחחחחחף עם הראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל , חוצמזה אני ראיתי , וגם ליהודה לוי יש שפיצון באווווזן . :][: נהנהנהנ .

lililulu

New member
הלו! זאת הייתה הירידה שלי! מה את

גונבת לי אותה?! עכשיו לא יהיה לי מה להגיד לה כשאני ירצה לרדת עליהD=

ופה הופה

זה שליי ! אני תמיד אומת לה את זה P: חח בעצם אמרתי לה את זה פעמיים חחחח אבל אני אמרתי את זה ראשונה נהננהנהנהנה

../images/Emo20.gifחח מיכל כנסי

שאלתי אותהה [[את שירה]] שירהה אתת באמת היית מכורה לאדם היא אמרה כןןן חעע שירה הבחורה לאדם מכורה

../images/Emo15.gifחעחעחע כןן . D:

אבל אני זוכרת לפני הרבה זמן , שהיא העלתה כל מיני חתימות שהיא עשתה , ואז אמרתי לה - למה לא עשית חתימה לאדם ?
ואז לא זוכרת מה היא אמרה לי , אז אמרתי לה פעם היית הבחורה לאדם מכורה אה ? . חיחיחי , זה היה מש'ו כזה , לא בדיוק במילים האלה , אבל אמרתי לה עוד כמה פעמים - הבחורה לאדם מכורה .
חיחיחי , וואי איזה חופפפרת נהייתי . D:

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה משפטטטטטD:D:D:D:DD:D:D:D והנסיכה סיסי זה לא היה פעם בפוקס קידס [יעני ג'טיקס]?

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש יפה???

רואים שאת מושפעת מדניאלD:D:D: כפרעליה הילדה הכי מושלמת בארץ! אם הייתה לי כזאת אחות מדהימה גמאני הייתי יושבת ורואה איתה סיסי הנסיכהD: אפילו דורה הייתי מוכנה לראות!
טוב אולי קצת הגזמתי...דורה זה התוכנית הכי מפגרת שהאנושות יכלה ליצורD:

יש לך טעות,D;

היא בכלל לא רואה את זה , זה אני אוהבת לראות את זה D; בזמני הפנוי :) חחחחחחחחח איכ דורה היא מטומטמת . ><

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח רותםםם?!?!?!

את רואה סיסי הנסיכה סתם כי בא לך?!?!?!?!?! הרשי לי לגחגח........................................................ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
די נמאס לי...כבר אין לי אוויר לצחוק...אני מקווה שהנקודה הובהרהD:

כן היא הובהרה ><

חה :) גם ארתור אני רואה חח היום ראיתי D; שהיה עם הברווזונים D = שארתור היה רואה את זה מידי יום וזה היה תכנית לילדים בגנון D ;;;;;;; ואז בסטר ופרנסין גילו את זה D ;;;;;; חחחחחח ואז הם ירדו עליו :| מסכן . חחחחחחחחחח אבל אז גם הם התמכרו לזה D;;; חוחו :)

למעלה