סיכום שובעי

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחמורןןןןןןןןןןןןן

קרועה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלקקק לקחה את כול השמיכהה נאי היתיי באמצעע שקרניתתא ז לא שמנהה איפה השמיכהה תהיההה היתי מכוסההXDDDDDDDD זה את שלקחת הכול מסכנהה לא מספיקקקק היא אתמול יתקרררהה בחוץ שעה וחצי בגללי חחחחחחחח ועכשיו מהלילה עוד יותר היא תהיה מקוררת חחחחחחחחחח

lililulu

New member
>>עונה<<

איזה אולסטאר מוזרות
שיר השבוע? זאת במקומי - קרן פלס תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? XD סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו
תמרה זוכרת?! רני לא אוהבת אותה?! אחח יונתן ושמששש...איזה זוג מדהים
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? שבוע יבששש...יום ראשון היה סבבה כל השאר משעמםםם... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? הסדר
למי יש כוח לכל המשפחה בבית שלי?!
מה קניתם השבוע? מצות?
אדם השבוע? חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין

lililulu

New member
איכס טחינה! השבוע אני יוסיף חומוס!

ככה יהיה גם לא יבש וגם טעים

hen love noli

New member
עונה נה נה: )

שיר השבוע?עם הוא ילך-
הראל סקעת
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?:::> סרט\סדרה\תוכנית TV?"השיר שלנו" ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?חחחחחווווווווווופפפפפששש משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?ליל הסדרר אצל סבתאאא משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נאממ..לא'דעת חייח מה קניתם השבוע?נאמממ..מדבקות של דורה חוחוחו אדם השבוע?הראלי ושרונו'ש ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אביר נעוריי אני כל חיי בישבילך מצאתי שלווה וחום אהבה.."

עונה,P=

שיר השבוע? רצית - שי גבסו. ביט 69- דני מכור לבמבה . גו גו דולס- Iris The Frey-How To Save A Life אביב גפפפן - מלח הדמעות || עצוב בלעדייך. שירה G - הבוקר יאיר. P ;;; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כוח. P; סרט\סדרה\תוכנית TV? השיר שלנו, הנסיכה סיסי.D: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות , חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חופש,חע.P; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הסדר, סתם זה לא כיף ועוד כולם באים אלללללינו ,D: והמשחק של מכבי מול צסק"א ,D;;; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לעשות ספונג'ה בחדר של אחי.\; מה קניתם השבוע? כללללום,[; אדם השבוע? תימי, ירדן, אבירם. [[[[[; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אמא - יא, רותם בואי שנייה. אני - מה קרה ? אמא - תראי, כתוב על המסך " נא להמתין .. " , מה אני אמורה לעשות? D;;;;;;;;;;;;;;;;;;

למעלה