סיכום שובעי

../images/Emo103.gifכפרעליייך תיקראי את משפט

השבוע שלי =] אנ אוהבת אותך שחף היפה שללי, 3>

כה צודקת יפשלי..

רציתי ליכתוב כמוך אבל אמרתי לא משנה חח גמאני אוהבת אותך כל כךך אחותיייייייי אין עליך 3>

עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע?-girlfriend-Avril Lavigen תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? התמונה של בת דודה שלי לא עולה אז הינה אחת של שרון שגם העבירה לי את השבוע בכיףף סרט/סדרה/תוכנית TV? מה קשור ? ספר/עיתון/כתבה כלשהי? כתבה על הגיים בויז בראש 1
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל)? לנקות את המקרר נחשב ?
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שייגמר ואז אני בירושלים עם המשפוחה שלי! משהו שאתם לא מחכים שיקרה השבוע?שהוא יגמר, כי אז אני בירושלים ולא בטוח שאוכל לדבר איתכן ואני אתגעגע טילים! מה קניתם השבוע?
אדם השבוע? אח שלי כפרה עליו לא נתן לשיעמום להשתלט עלי חח
ציטוט/סקופ/משפט השבוע? " לא בוכים על חלב שנשפך כמו על חבר שהלך"

יא סתומה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פוטנה חחחחחחחחחחחחחחחח יש תכנית כזאת חחחחחחחחחחחחחח

עונהה...

כן כן אני יודעת שזאת פעם ראשונה שאני עונה.. חחח... שיר השבוע?אמ..תני לי סיבה... תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין לי כוח עכשיו אני ישים פה תמונה אחרי זה חח.. סרט\סדרה\תוכנית TV?סוד של אהבה..בויוה.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אמ..אין.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?פגשתי את הבויזזזז...בבאר שבע כבר סיפרתי לכן.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אמ..כלום אבל אני מחכה שתיהיה ההופעה במימונה כי יש מצב שאני יבוא.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אמממממממ לא יודעת.. מה קניתם השבוע?אמ..כלום...ח.. אדם השבוע?שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן... ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אמ...לא יודעת.. אוהבת אותכןןן מריה סנדלר.

../images/Emo20.gifעונה לשמנמנה שלי

שיר השבוע? רוצה אותך :]] תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?שמאלה D: סרט\סדרה\תוכנית TV?הש''ש , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? נאמ לא קוראת חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?צחוקים ,אכזבה | : משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום שני ערב חג : ]] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?נאאאאאמ שום כלום D: מה קניתם השבוע?בגדים :) אדם השבוע?כולכם :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"מה שצריך ליקרות יקרה, מה שניססתר עוד התגלה :]]" חג שמייח .:]] שבת שלום :)

למעלה