ה"י 17.7.11

Hasselblad

New member
תראי

היום בגלל שיש MTS יש מחיר ידוע של NX:MESOS (אומנם משתנה כל תקופה אבל קיים). אני לא יודעת מחירים של ציוד וגם לא יודעת מה את רוצה להשיג, אבל כן שווה לך לבדוק כמה "בערך" קאש יקח לך להשיג את מה שאת רוצה על האוברול הקיים ולבדוק כמה זה שווה במסוס ואז לעשות את ההשוואה של לקנות אחד מוכן. כמה יעלה היום אוברול עם 30 אינט ו 3% אינט? או שאת בכלל רוצה 6%? תאמת מאוד הגיוני שזה לא ישתלם לך להכין לבד מהסיבה הפשוטה שעם המקצועות החדשים אנשים מכינים ציוד מעולה בכולם מאמץ אז אני מניחה שהמחירים יהיו בהתאם.

יש לי אותה בעיה עם MTS...כמו בCS

ככה שאני לא באמת יכולה להכנס ולמכור וכו'.
ואני עדיין מעדיפה לקנות במסוס. ואני רוצה 6% או יותר... אני חושבת שאני אחכה למצוא את האוברול המושלם ואם המחיר יהיה שווה את זה-אני אקנה.

Hasselblad

New member
תגידי איזה התמחות בחרת?

אולי שווה לך לחפש סתם אוברולים עם פוטנציאל חרא ולנסות לאחד. שמעתי שאנשים קיבלו דברים שווים מזה.

מיינינג&אקססורי קראפטינג.

בזה אני בכלל לא מבינה, אז אלכימיה והשילובים של פוטנציאל...

אבישי ר

New member
לוטן

כדאי לך לנסות לקנות חפצים כמה שיותר מהר, המחירים ירדו בצורה מטורפת... ראיתי עכשיו בפרי מרקט כמה 6% STR עגילים/גלימות ב 200 מיל, כל המחירים ירדו בגלל הדבר הזה שהאלכימאים יכולים לעשות עם הפוטנציאל... לנושא: אין לי ממש מה להגיד כי אני לא מבין בזה.

מ י ל ר

New member
למה לקנות מהר?

ההיגיון אומר שכמה שיותר תחכה, ככה המחיר ירד. לא?

אבישי ר

New member
אבל כמובן

שאם את לא לחוצה על זה, אין מה לקנות עכשיו... ואיזה חפצים את תקני? 6% או שאת שואפת אפילו ל 9%?

מקווה להשיג חפצים בין 6-12%

לא חובה שכולם יהיו כאלה, כמובן, כי אני אשאר עם מסו ורבע. אבל יש דברים שאני רוצה שיהיו עם הרבה %אינט.

Orchids

New member
להלהלה

לא הייתי בהוט-טיים, ראיתי את ההארי פוטר החדש...
רמה 84, MP3 זה מקום ממש טוב! עליתי 7 רמה תוך שלוש שעות בערך!! ו, אני צריכה מסוס אבל אין לי כוח למכור דברים. כשהכסף לשיקויים יגמר אני אכין את עצמי נפשית ואוסיף את חלקי לספאם בפרי מרקט.
חיחי

Guid

New member
../images/Emo45.gif היה שווה להפסיד הוט טיים בשביל הארי פוטר

ראיתי אותו לפני כמה שעות, ואין לי מושג אם אני שמח או עצוב...

Macbook

New member
מישהו יכול להסביר לי קצת איך משלבים פוטנציאל?

יש לי את המקצועות Accessory Crafting וMining על האראן וHerbalism + Alchemy על הפלדין. אני רוצה לייצר לעצמי ציוד עם 6% STR, זה אפשרי? הבנתי שצריך לקחת לדוגמה שני זוגות של כפפות שעל כל זוג יש 3% STR ואז יש סיכוי שזה יהפוך ל6% STR? אני מבולבל לגמרי.

Hasselblad

New member
תשובה מאוד חלקית

בעיקרון מי שמשלב חפצים זה Herbalism + Alchemy אתה יכול לשלב שני חפצים זהים. כשאתה פותח את החלון חפצים שלך יש לך שני כפתורים חדשים למטה. אחד גלגל שיניים (שמפרק חפצים למונסטר קריסטל) והשני נראה כמו שיקוי עם + לידו שהוא מאחד חפצים. כמובן שצריך לעשות את זה רק בעיר החדשה ליד השיוקוי הגדול מצד שמאל למטה. יש הגבלה של רמה של חפצים שאתה יכול לאחד והיא תלוי ברמה של ההתמחות שלך.

Macbook

New member
תודה!

יש לי כרגע עגילים ברמה 90 עם 3% STR, ואם אני ברמת ההתמחות המתאימה - אני פשוט יכול לקנות זוג עגילים נוסף עם 3% STR, לאחד אותם וכך בעצם ליצור עגילים עם 6% STR? או שזה יכול לצאת משהו רנדומלי לגמרי כמו 6% INT?

Hasselblad

New member
את החלק הזה אני כבר לא יודעת

ואם תדע תשובה ודאית אשמח לשמוע. ההגיון שלי אומר שזה רנדומלי (וגם ההיכרות עם נקסון
)

Don Nirtin

New member
כן. לכן זה נקרא אלכימי....../images/Emo267.gif

שמע, זה מקצוע ממש משתלם ושווה לנסות אותו. תעלה את האלכימיה לרמה 7 (לדעתי אין צורך להעלות אותו ל10). ל1

Macbook

New member
אז איך המחירים של החפצים עם % פוטנציאל

ירדו כל כך? כי לפי מה שאת אומרת יש סיכוי ממש ממש נמוך בשביל זה.

Hasselblad

New member
מההתנסות שלי

היום איחדי שלושה חפצים. שני כובעים אחד עם פוטנציאל ואחד בלי...קיבלתי כובע בלי פוטנציאל. אחרי זה איחדתי שני רובים אחד עם פוטנציאל אבל אתק ממש נמוך ואחד בלי פוטנציאל ואתק גבוהה, יצא רובה אומנם עם פוטנציאל אבל ממש מתחת לממוצע, איחדתי אותו עם עוד רובה בלי פוטנציאל שוב ויצא רובה מעל הממוצע אפיק שתי שורות 4% סטר 2% אתק. אני מניחה שזה קצת רנדומלי... אבל כיף

למעלה