ה"י 17.7.11

btekx

New member
דבר אחד, לאוברול אין HB, אלא מכנסיים בלבד

כן זה מבאס...

מ י ל ר

New member
אין כזה דבר אובראול עם hb

כי הסקיל רק למכסיים פעם אחת ראיתי מישהו שמוכר מכנסיים (אלו שמכינים מדרופים של גאצה) עם איזה 6 או 10% אינט המחיר בטח 5-6 ביל אם לא יותר. אני שוב אציין שקוסמים לא מתים מהר, יש לך מלא מלא חיים. ואת כן תוכלי למצוא דברים אחרים, כובע עם אחוזי אינט ודלת, נעליים עם אחוזי אינט והייסט (בעבר ראיתי 9% אינט והייסט בביל) או לקנות כמו שלי 12% אינט והייסט, שעלה 2 ביל. יש לך אובראול אדיר, שלי רק 23 אינט לדוגמא (עם 3% אינט בנוסף) הייתי ממליץ לך להשיג כובע כאוס זאקום עם אחוזים יפים של אינט, 6 או 9 כמה שהכסף שלך יתאפשר.

Macbook

New member
אני במקומך הייתי קודם כל שם לב ל% INT

בואי נודה שאת קוסמת ואת לא ממש צריכה HB. כן זה נחמד, אבל את לא "צריכה" את זה. SE לפי מה שהבנתי רק על כפפות Reverse ואת לא יכולה להשיג את זה היום... וגם Haste את לא ממש צריכה, כי בעצמך אמרת שיש לך מהירות ממש גבוהה ויש לך גם טלפורט

מ י ל ר

New member
Se זה נחמד אבל!

השרשרת ברקים תוקפת לאט ומכה בודדת ולא כמה מכות Se יהיה ביזבוז של כסף, זה מסוג הדברים ששומרים לבסוף אם בכלל. נכון ש-se כן מעולה ואדיר, אבל ממש לא דחוף. מה שכן יש לשרשרת ברקים 15% קריטיקאל מובנה ויוצא דיי הרבה מכות קריטיות. לדעתי שווה להשקיע את הכסף על כאוס זאקום גודלי כזאת... 15% או 21% אינט.

Hasselblad

New member
אכן המאמר לא מעודכן

המידע שבו נלקח מ KMS ששם יש גם באוברולים. בכל אופן כמו שאמרו לך פה לדעתי סיקילים זה מותרות כרגע ובהחלט עדיף לך אחוזים. בנוסף אני אהיה חצופה ואשאל כמה כסף את מוכנה להשקיע באוברול? אולי עדיף לך לשים פוטנציאל על מה שיש לך ולעשות קוביות? יכול להיות שהמחיר שתשלמי על אוברול חדש יהיה זהה למחיר שלך ההוצאות קאש.

../images/Emo31.gifאני לא רוצה להוציא על קוביות

לא בזמן הקרוב, לפחות. אני מעדיפה לקנות במסוס...פשוט לא בא לי לקחת את הסיכון-גם כי יש לי בעיות CS וזה גיהנום לנסות להכנס ולצאת [אם אנשים רואים שאני מתנתקת ומתחברת 245245 פעמים-זה בגלל שאני בקאשופ ומנסה להוציא דברים
], וגם-הסיכוי שזה יקח לי מלא קוביות גבוה ואין לי כרגע מספיק NX להוציא על זה.

מ י ל ר

New member
אני מאמין שהכוונה של סיוון הייתה

להמיר את המזו לקאש.... כמו לקנות כפפות 10 אטטק ב-300 מיל ולמכור בטרייד סיסטם

למעלה