ה"י 17.7.11

spongbob

New member
../images/Emo110.gifשאלה

אם אני מאחד 2 אביזרים למכניק: שניהם עם 5 STR, אחד עם 61 דף והשני עם 60. יש לך ניחוש מה יקרה?

MomerS

New member
אסף עשה את זה אפילו בלבל 63 בערך....

פשוט אני והראל עשינו KS לאנשים עד שהם הסכימו להיות עם אסף בפארטי..... אבל בעקרון רשום עליהם שהם ללבל 70

מ י ל ר

New member
דרגון PQ עם שפיציק ואח שלו

בפיקיו השני מתתי כי לא שמתי לב לדמג' ריפלקשן.. איבדתי 10% יקרים מאוד. אבל היה כיף D: אה בפיקיו הראשון גם לוטן הייתה, אבל לא נראה לי שיש תמונה מיזה. אגגב תודה גדולה לשפיציק על המתנה היקרה!!!!!! הוא עשה לי גיפט לעלה הירוק שמסתיר לי בעצם את המסיכה של הדואל בלייד!

כןכן, יש תמונה!

שד"א, 8 דק' אחרי החבריקו שלנו נזכר להופיע כדי שנהרוג אותו חיחיחי.

Don Nirtin

New member
תגידו חבריקו../images/Emo267.gif

יש מצב שאתה לוקח אותי לזה בשביל שאסיים שם את הקווסט של הלקחת את הדרופ של ההוא המעופף הזה? מצידי אתם הורגים מה שיש שם ואני שומר על החיים שלי......... העיקר לקחת את הדרופ המעפן הזה ולהרוג את הקקי השני....

מ י ל ר

New member
אם תיהיה מחובר מתי שנלך שוב אז אין לי בעיה

עכשיו שאני יודע שיש לי יתרון על 2 הבוסים ולא לוקח לי יותר מידי לעשות אותם (כמובן בעזרתם של 2 האבירים שלי שפיציק ונירו [אח של שפיציק]) אז כן אני דיי יכול לעשות את הבוס בקלות (יענו אנחנו)

מ י ל ר

New member
אגב בקשר לשיער המוזר שלי

בקרוב אני קונה מאיציק אנקס, ואז אני אתקן את השיער! D:

מ י ל ר

New member
אין לי מושג

התכנון לעשות רויל עד שאני אקבל שיער יפה על הדמות אם כבר התחלתי עם רויאל הגיע הזמן לעשות שיער יפה.

מצבניק

New member
לידעתך המרובה עם ריבה ../images/Emo3.gif

השיער הזה תפור על הדמות שלך. פשוט מדהים.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהיה כיף וזה גם EXP חמוד, בערך 10%

אני אקח אותך שוב מחר אולי, תתנהג יפה ותפסיק למות! פשוט פירקתי את הבוסים, אסף עזר טיפל'ה עם החשמל שלו, לא קריטי... תאמינו לי, הנובים של היום...

למעלה