ה"י 17.7.11

וואו !

אייך ההשגת את הכיסא פינק בין הזה? אף פעם לא היה לי. לא יכולה להרשות לעצמי אחד......

חבר שלי פרש מהמשחק ונתן לי ירושה../images/Emo3.gif

ועוד כמה דברים טובים למכירה
יש לי כרגע בסביבות ה3.3B ואני מתה לקנות איתם ציוד טוב כבר.

מצבניק

New member
רמה 94.

עבדתי קשה אתמול והאראן רק מעודד אותי להמשיך. הדמות נהיית חזקה יותר ויותר! אני בילגנתי קצת את סדר העלאת הסקיל פויינטס אבל זה עובד רק לטובתי! יש לי סקיל מהמם חדש שלא היה לאראן הקודם עדיין. יש לי יכולת להסתובב במקום ולהשיג קומבואים במהירות! כך שהפרנייר מנוצל לחלוטין חח (הזאבים הסגולים שפוגעים פעמיים במפלצת וחזקים בטירוף) אני מבסוט כי האראן הזה כבר הרבה יותר חזק מהאראן הקודם. אני מתכוון לעלות לרמה 103 עד סוף השבוע בע״ה ואני עדיין לא חושב על ציוד או כסף. (אני מתהלך כרגע עם 10 מיל שלוטן סך הכל נידבה לי והם כלל לא שלי!) אבל האראן חסכן. ללא ספק. אני כלל לא משתמש בשיקויי HP!! אבל שיקויי MP נגמרים ללא רחם (אני קונה אותם בנגלות של 700 שיקויים פר ריפוטס) קיצר חפירה. אני עדיין לא מעלה לכם תמונה, כי הוא ממש עוד לא שווה את זה, שיתאמץ קצת ויגיע לרמה 100. משם נעלה.

TheParrot

New member
אדם אתה חייב לעשות קצת כסף אחי

אין ברירה חחחח , אתה יודע, לעשות Trade noobs וכאלה.. אם לא , יהיה לך קשה להחזיק מעמד ברמות הגבוהות כי אז תצטרך לקנות בגדים משופרים והרבה מאוד שיקויים... תחשוב על זה P:

מצבניק

New member
אני לא ממש מסכים איתך...

אני חושב שכרגע עלי להשקיע בלעלות רמות בכל הכוח... ברגע שאגיע לרמה 120 אפילו הדרופים יהיו שווים יותר... אז אתחיל להתעסק בזה.

אבישי ר

New member
אני גם חושב שאתה צריך קצת כסף...

לא רק בשביל ציוד יותר טוב, אלא גם בשביל שיספיק לך כסף לשיקויים. יש לי כל כך הרבה שיטות להשיג כסף, שבאמת אם תרצה אי פעם אתה מוזמן לשלוח הודעה במסרים.
וכן זה גם חיסרון אצל האראנים, אפילו שהם די חסכונים שזה קשור ל HP ה MP זה סיוט.

מצבניק

New member
האמת היא...

שמבחינה חסכונית האראן הוא ממש מדהים! אני ממש לא זקוק לשיקויי MP יקרים (אני משתמש באלה שבאים אחרי השיקוי הכחול הפשוט) ואני לא זקוק לשיקויי HP. כלומר, אני כן משתמש בשיקויים יקרים במקצת, אבל ממש ביחידות, במקרה שאני מפספס את הDRAIN (הסקיל שממלא לי את הHP)... זה קורה לי בעיקר שאני מחליף צ'אנל כדי למצוא ספוט טוב בMP3...

מסכימה עם אדם

יש עכשיו בונוס ניסיון לקיץ. ויש לאדם הזדמנות וזמן לעלות דרגות. בדרגות הגבוהות תהיה לו אפשרות ללכת לבוסים, לחסוך כסף ולשדרג את הציוד שלו. אדם, יש זמן עם ציוד וכסף. זה לא בוער. אני משדרגת בנחת את ההרואית שלי אפילו בפנסיה.... לעומת זאת אם יש לך זמן ומרץ לעלות דרגות אז זה מעולה לדמות שלך. יותר דרגות = יותר SP..... יותר אפשרויות במשחק להיכנס ולהרוג דברים.

מצבניק

New member
אני פשוט משוכנע

כאראן תהיה לי יכולת לעשות בוסים בצורה לא מבוטלת כלל. ראיתי את האראן בסירטון שלך והתמוגגתי.

btekx

New member
כן אראן יותר מגניב בפאץ הכאוס

בפאץ הכאוס, דמות אראן זה משפר בהמון!! (יותר מאוון וכפול להב) מזל טוב על הכול!

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמחזק ../images/Emo45.gif

אם יש דמות שהשתפרה מקצה לקצה זה האראן. אח שלי היה מיואש מהאראן, הוא חיכה שישתחרר הפאטץ' כדי לפרוש לאיזה DB, ואז! טהטהטהטהטהטה קראש ענק באראן, הוא לא עוזב אותו! האראן נהיה ממש אטרקטיבי, חזק, מהיר פשוט דמות אחרת! לי זה נראה כאילו לקחו את הכוחות של המכניק והביאו לאראן, נקסון החצופים F3

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמתי הספקת לפתוח?

ואו אני ממש מבין את ההלהבות שלך מהמכניק, למרות שהחלישו אותם ושינו לגמרי את התפיסת אימונים שלהם, הם עדיין דמות ממש כייפית להתאמן איתה! אני מסתובב לי בעולם המייפל, מביא למפלצות Rocket Punch למוח, הן מקבלות STUN ואז אני משמיד אותם... אתה מבין במכניקים בעבודה שלישית? יש לי שאלות

נקסון, תודה שנתתם לי כלום בפיתה.♥

זה נורא ריגש אותי. עד שהצלחתי להכנס לCS בלי בעיות מסתבר שלא מחכה לי שומדבר מיוחד...

התלבטות...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני לא מתכננת לקנות עכשיו ציוד, אני רוצה קודם כל לראות מחירים. אבל הדבר הראשון שאני מחפשת זה אוברול, כי יש לי אוברול של 30 אינט אבל בלי פוטנציאל. לדעתכם אני אוכל להשיג מתישהוא אוברול עם HB ו%אינט ביחד? לא ראיתי דבר כזה בחיים, ובכלל-אוברולים של אינט אני כמעט ולא רואה. שווה לי לחפש ולחכות שאני אמצא דבר כזה, או שאני אחפש אוברול בלי HB? זה משהו שאני מאוד רוצה ויכול להיות מאוד חיוני. בכלל, 2 הדברים שאני הכי רוצה זה SE וHB. אין לי מושג אם אני בכלל אצליח להשיג דבר כזה. נראה לכם שזה אפשרי לי? למצוא חפץ שהוא גם סקיל וגם %אינט?
בכ"א, אוברול זה הדבר שאני הכי צריכה כרגע ואני לא יודעת אם כדאי לי לחפש אחד עם סקיל או אחד עם הרבה %אינט...

למעלה