ה"י 17.7.11

אתה מטומטם ואני מציעה לך שוב

אני מביאה SOK אתה מוכר לי ב10 מסוס. די להיות קמצן.

TheParrot

New member
אמרתי לך שאני לא מוכן לעסקה כזאת

שאני יוצא מופסד! זאת העיסקה וככה היא תישאר - אני משלם 10ביל ומביא לך את המדליה בתנאי שאת לוחצת על כפתור ה "trade" , עשינו עסק? תחשבי טוב כי לא תקבלי הצעה כזאת מאפחד אחר.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifסתם קקה, 3 פיים והדברים הרגילים

עוד מעט נספר על הדאבל, שיגמר קודם...

btekx

New member
קיבלתי רק 5 FAME, וזהו

איפה פרס שני? כמו כרטיסים?? היה בלאגן בדמויות מילויים היה לי המון המון ומפוצץ ב2 חשבון (אחד בישופ של אחי ושני פיראטים שלי) מלא אבנים, קריסטלים, שק קסם צבעוני, צמחים ואבנים שעשיתי עם פיראטים... עברתי זה לזה וזה לזה וזה לזה לזה... עד שסידרתי הכול לדמויות בחשבון אחד (אל חשבון הפיראטים אררררררררררררררר!) פיראט אקדחון 16X - דמות עם מקצוע נפח, פיראט סיגנוס ברק 120 - דמות כעת בעיקרי אלכימיה ואוסף צמחים קוסם אש 50 (בשביל טבעת) -דמות מיול ששומר את שק קסם צבעוני ואבנים (לא מילוטים) מכונאי האגדיי 153 - דמות הראשית, המאסטר, הסולטן, האדון, המלך... + אסיפה אבנים וגם יוצר תכשינים (הלוואי שדמות זה יהיה ראשון בסדר הדמויות בחשבון...) ג'ק קשת הפרוע רמה רק 16 - למכירה בחנות בשוק כול מיני דרופים מעצבנים... (קניתי NX חנות ל3 חודשים...) פיראט אגרוף (עם סקילים של סיגנוס) 50 - שומר קריסטלים ואבני שכבר מילוטים (פלטה, קריסטלים יהלומים וכו'...) אראן 50 (דמות חינם) - שומר שיקויי בסיס שיצרו סיגנוס (קטיפה צמחים) וכפול להב 80 (בשביל מסכת דם) - לשמירה לשאר דרופים ומיני דברים שאין מקומות כמו למשל יש שם 8000 עליי מייפל ליום הולדת... זהו זה לילה טוב/בוקר טוב/צהרים טוב/שבוע נעים/סופשבוע נעים/חג שמח/מזל טוב/וכו'......

מ י ל ר

New member
חרא דאבל

לא מצאתי את המתכון היה שלב שהיה 3 באטל מייג׳ האקר (טלפורט מאסטרי) מלא אנשים שעושים קיי אס האדמין אמר לי שקיבלתי קוביה וגצה, שנכנסתי לקאש שופ הוא זרק אותי וכמובן שלא קיבלתי כלום. לא מצאתי את המתכון של הטבעת, התחלתי שם מ-9 בערב עד 1:20 בלילה. (פרשתי מהחיפושים, נמאס) קיצר כלום בפיתה. אני מיואש אשש, איזה שיעמום להיות רמה 172... להתאמן זה משעמם אש אין מצב שאני הולך לטירה בזמן הקרוב עכשיו צריך לחכות לפאץ קפיצה (השני) שהקוסם יתחזק בצורה יותר רצינית...

TheParrot

New member
יש לי פיתרון!!!!!!

פתח עבודה אחרת! אתה יודע...סתם שחקן.. שיהיה עד הפאצ' קפיצה תגוון, תיהיה חסר עמוד שידרה כמוני! פתח שחקן כל יומיים ! תתפרעעעעעעעעעע!!! אל תשכח שב2012 נחרב העולם!!!!! WTF, לילה טוב , הזמן עושה את שלו מסתבר...

מ י ל ר

New member
יש לי כבר את ההרמיט

רמה 112 חחח אין לי כזה כוח אליו בזמן האחרון, התרגלתי שאני פשוט מתאמן ויותר מחפש מקורות מימון לקוסם.. אבל אפשר ללכת יום אחד לטירה שנינו ולעלות אותי קצת רמות D:

אבישי ר

New member
וואו אני כל כך עלוב...

נכנעתי כל כך, ופשוט פתחתי מכניק
ממש ממש עלוב בכל מקרה רמה 30

כןן גם אני..

אבל נמאס לי ממנו כבר בלבל 38
כולם בקרניבל רצו אותי אבל הסתכלו עליי כאילו אני איזה עב"ם..

אבישי ר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

כן אני התייאשתי ב 39, וב CPQ החוצפנים האלה דורשים ממך לעלות למעלה לתת להם לעשות סולו לצערי באמת UE חשוב, רק בשביל לעבור את הרמות עונש האלה

איך בדיוק קיבלתם את הקוביה??

לי אמר שקיבלתי אבל לא הופיע לי כלום באינבנטורי והיה לי מקום פנוי.... והרגע שנכנסתי אין לי כלום בCS....:/

מצבניק

New member
זה פשוט היה בסלוט של הקאש.

כפשוטו! אבל אני הייתי צריך ללחוץ על המעטפה מספר פעמים. קיבלתי גם 8 פיים...

אבישי ר

New member
אני לא קיבלתי את זה...

לא מבין את זה פשוט מעצבן עד שנקסון נותנים דברים טובים בחינם

למעלה