המפגש!!

Doe7

New member
היה מדהים ../images/Emo24.gif

היה מהמם נכון? כל-כך כל-כך שמחתי לפגוש שוב את כולכם.. עכשיו שאנחנו כבר מכירים המפגש הזה היה יותר משוחרר וכייפי ורעשני ומצחיק. וכאילו משמיים דווקא לידנו התיישבה משפחה יפנית מקורית עם התינוק המהמם (צפו לתמונות במסר).. מושלם!
ניתה - שאפו ואריגאטו גוזיימאס על הארגון וכל הפרטים. את נפלאה
אליס המלכה - יקירת הפורום - את פשוט מהממת! התמונות שהבאת לנו מקוריאה עם היוני ואלכסצ'ה נפלאות.. וקומאו על הצ'ופסטיקס.
ניר יקירי - היה לי ברור שאני לא מפספסת את המפגש איתכם ובאמת הייתי מוכנה לכל תרוץ
. מעיין - יפיופה אחחח איזה כיף לך... נסיעה לאיטליה! ספרי לי אח"כ איך האיטלקים, נה?
פיצ'י - אנרג'ייזר קטן וקופצני שכמותך.. כמה נושאים אפשר לדחוס בדקה אחת?! בובה.
נועמ-צ'אן - מקסימונת XDD היחידה שהעזה לדבר עם היפנים אחרי שכולנו התלהבנו קשות..בהינו בהם, צילמנו אותם ודי פידחנו את עצמנו.. אבל אפשר להבין.
סיווי - מתה עלייך בחזרה!!
תודה ענקית על הסרטים
וכמובן על שאבי... הצבים כבר לעולם לא יראו לי אותו הדבר
... ואני אנדנד לך במסן
ג'ני אונני - אני כ"כ שמחה שבאת!! סוף סוף אני זוכה לראות את ג'ונקי בלייב. את ממש מדדיממהההה ונפלאה!
אדווה - ילדה יפה
שמבינה אותי כשאני אומרת שאקאמה מושלמים.. פיק עליהם בכתיבה ואת ראשונה לקרוא.. הנה הזהרתי
ספיר - אויש כמה אני נהנית מהשיחות שלנו....... בחזרה ברכב
אם לא במסן.. תמיד אני לומדת משהו חדש על ריו או קאנג'אני. גאונה שכמותך! אגב אם את בפסגה תקפצי לביקור!
דני - יפת עיניים..בפעם הבאה כשיש מלוכסנים בשטח אני ואת נגשות אליהם... דיל?
אסנת וחנה - עם האחיות המקסימות טוב לראות אתכן שוב
רונה - מאוד שמחתי לראות אותך! את מקסימה..
דקלה - שילחי לי את המסן שלך ... נדסקס על הקוריאנים שלנו
נעמה, יעל, בת-אל, נורית - מקווה שיצא לנו לדבר יותר
לכל אלה שלא יצא להגיע מקווה לראותכם במפגש הבא... לולי מקווה שאריאלי מרגיש טוב יותר! חסרת לנו אתמול.

LILIN1

New member
סלחי לי אבל אני התחלתי את השיחה עם היפנים!!XD

עם אישימוטו סאן ויוקי סאן וכפרות על בייבי סאן=] 3>

One Missed Call

New member
איך ידעתי שתתפרצי ../images/Emo6.gif

כן כן.. פיצ' היא זו שהחלה את השיחה אבל אני מיהרתי להיכנס לדבריה כדי שלא יקרה מצב כזה או אחר שאני נשארת מאחור בשיחה הא?
וצאי מזה זה לא בייבי-סאן בייבי לא יהיה סאן לעולם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יש לה שם!!! איי-אישימוטו צ'אן!!!
אני מזכירה לך שמדובר בתינוקת ותינוקות מטבעם הם חמודים לכן זה צ'אן XD והיא לא יוקי זה שם רכרוכי מדי היא יוקו!! [YUUKO, לא YOKO היא לא הייתה מרושעת והיא בטח לא קשורה לג'וני! ולא לג'ון לנון!
היא הייתה חמודה
] והוא הארוטו-אישימוטו

אתמול היה חלום../images/Emo99.gif

וחבל שנאלצתי להתעורר ממנו
אני פשוט לא יכולה לתאר לכם במילים כמה נהניתייייייייייי החל משעה 12:30 שנפגשתי עם ניר, עד 22:30 שהלכתי הביתה, זה היה פשוט יום מדהיםםםםםםםם מלא בהפתעות וריגושים
אני לא יודעת מאיפה להתחיל, קודם כל שתדעו שנהניתי לפגוש שוב את כולכםםם, היה קטעים לא נורמלים, כולכם משוגעים ואני מתה עליכם
נירוש
קומפטההה על השרשרת המהממת
כמו שאומרים, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
ותשים כבר תחבושת על הרגל שלך
פיץ' ראי תגובה מלאה להודעה שלך
אני מתה עלייך, והחולצה שלך באמת שהייתה מהממת
גם אם את לא מאמינה לי
ותתחילי להשתמש בסמיילים אמיתיים במסנג'ר
בתאלונתתת
פעם הבאה תבואו גם את ופיץ' מוקדם יותר
אליס-סאן
באמת שאת אור אחד גדול, כ"כ שמחתי להכיר אותך אתמול, למרות שלא יצא לנו לדבר הרבה, כי באמת שהיה מטורף
אבל אני מקווה שבפעם הבאה נדבר יותר, רק שתדעי שאני ממש מעריכה ומעריצה אותך על איך שאת מחליטה להגשים חלום ואת פשוט הולכת ומגשימה אותו
אני חייבת להודות שחלק מהתמונות שלך הרגו אותי פשוט (סליחה אם אני קצת ירוקה
) אבל זה פשוט נראה כמו חלום
פשוט כל הכבוד לך
ותודה על המחמאות בסוף הערב
ג'ני
ראי הודעה אישית מלאה למעלה
אבל באמת ששמחתי מאוד לפגוש אותך, והקריות זה לא רחוק מטירת הכרמל, אולי פעם נוכל להיפגש איפשהו באמצע הדרך
ניטה (...סאיורי
כך כתוב בספר
) את חייבת לי סיני
וקצת יותר תשומת
אחרי שנפרדנו והתחלת ללכת רציתי לצעוק לך סרנגהההה
אבל אני יותר מדי מודעת לעצמי
חנה ואוריאנה, היה מאגניב לפגוש אותכן שוב, אבל תעשו טובה, תחסכו ממני ספוילריםםםם
עכשיו כבר לא בא לי להשלים את הפרקים של היהלום
או בכלל להמשיך לצפות בדרמה
מנצ'י
היה מהנה ביותר להמשיך לפטפט איתך בסוף עם קבוצת הטלנובלות הקטנה
את פשוט מהממת
ונהדרת
ושמחתי מאוד להכיר אותך קצת יותר
שיהיה לך המון בהצלחה באיטליה, אני בטוחה שתצליחי בזה ובכל מטרה שתציבי לעצמך
אם שכחתי מישהו, אני מצטערת, לא דיברתי עם כולם אחד על אחד
כי היינו פשוט הרבהההה
אבל נהניתי מאוד ואני אוהבת את כולכםםם
מחכה לפעם הבאההה

../images/Emo2.gif יעלייי../images/Emo70.gif

יואווו מיאנההה שכחתי להזכיר אותך|קוברת את הראש באדמה| את יודעת שאני אוהבת אותך נכון
ואני חייבת לומר כשהכרתי אותך בפורום טלנובלות בחיים לא חשבתי שאראה אותך כמו שראיתי אותך אתמול, לגמרי מתלהבת ואנרגטית, וכאילו יותר צעירה ממה שהיית לפני שנתיים כשהכרנו
וזה לגמרי לטובה, זה פשוט היה כיף לראות אותך ככה, במיוחד בסוף הערב עם פיצ' ששיגעתם את לולי עם השירים בפלאפון, והתעקשתם שזה נשמע כמו עברית
הייתן פשוט קוואיייייייי ורצינו לאכול אתכן
סרנגה יעלייי

yaelsn

New member
נעמונת../images/Emo23.gif

חחח תודה תודה
אני מסמיקה פה
היה ממש כיף! במיוחד בסוף הערב כשיצא לנו לדבר קצת יותר. ואיך שימחת אותי כשהפתעת אותי עם האורחת המיוחדת! קומאוו על הכל

../images/Emo9.gif

דה נאדה
אני עדיין לא יודעת איך אומרים את זה בקוריאנית
אני נהניתי כמו שלא נהניתי הרבה זמן
אז תודה גם לך

Don Nirtin

New member
מה?!../images/Emo87.gif חנה+ אוריאנה- דמכן על ראשכן../images/Emo70.gif

אף אחד לא הורס לנעמונת שלי את החוויה של הצפייה
אף אחד
ואני מתאפק כל השבוע ומחכה שהיא תשלים כבר...
נעמונת- את מה שיש לי לומר אני אגיד לך במסן כבר

geminigum

New member
אוי נעמה../images/Emo8.gif....

הלוואי והייתי שומעת את הספוילרים של היהלום, כי ממש לא בא לי להמשיך איתו. הוא קצת איטי בשבילי. הכל חוזר על עצמו בינתיים. עוד תחרות ועוד תככים ועוד תולעים במרק. לא יודעת, אולי אחרי אילג'ימה יש לי עומס יתר של האנבוק (השמלה המסורתית)?^^.... אני ממשיכה להקליט ביס מקס, אבל זה התחיל די להמאס עלי. לדעתי אפשר היה לקצר לפחות ב-20 פרקים.

אונני...

מדובר בספוילר אחד, ספוילר ענק, ואני לא יודעת אם לספר לך אותו או לא, כי לי זה ממש הרס, וזה היה בפרק של יום רביעי, לא ראית אותו עדיין
למען האמת, אני די מאוכזבת, זו אמורה להיות סדרת מופת, אני לא יודעת למה הם מתכוונים כשהם מגדירים סידרה ככה, כי בינתיים היו לי יותר אכזבות ועצבים מאשר הנאה...
ואני מסכימה איתך, בהחלט יכלו לעשות אותה הרבה יותר קצרה

mishi 1

New member
"כל המטורפים לכאן" ../images/Emo124.gif

זה מה שהיה כתוב על השלט IDA שקיו עיצבה, והיא לא יכלה לקלוע יותר! אני מרגישה כאילו איזו עננה אפורה עטפה אותי ואין לי מושג מה קרה אתמול בין 16:00 ל22:00... איבוד שליטה טוטאלי. הייתי עייפה נורא אבל כל כך נהנתי, וכל כך היה נפלא לראות את כולם, לקשקש, לצחוק, לריב (שושקה! אין רגע דל איתך חחח לא רדפתי ככה אחרי אנשים מאז שהייתי בבית ספר... פאדיחה
|מסמיק|) וכן, הרשנו לעצמינו להשתגע. זה כיף. מפגש משעמם שמדברים בו ביובש על מזג האוויר... כבר לא יהיה לנו! אנחנו כולנו רעש וצלצולים ולא יכל היה להיות מטורף יותר אתמול! (אלא אם אחת מאיתנו היתה צועקת "להתקפה" וכולנו היינו קופצות כמו פאנגירלז על ספידים על המאבטח שהוציא אותנו ... אבל מצד שני, אם זה היה קורה, קרוב לודאי שהיינו מסיימות את הערב במשטרה. או בשלוותא... ) שמחתי לראות את כל מי שבא, ומקווה שזה לא היה מוזר מידי למי שבא לראשונה. מדהים איך הכינויים קמים לחיים ואנחנו בדיוק כמו שאנחנו מתנהגים בפורום - גם במציאות. וכמובן שאנחנו כאלה, רק עם עצמינו... שאר העולם עדיין חושב שאנחנו נורמלים במידה מסויימת
טוב אני כותבת באקראי לכל אחד: נעמונת - את צודקת, בקושי יצא לנו לדבר.. פעם הבאה! ובהחלט נפגש אם ייצא... אבל שמחתי נורא לראות אותך וטוב שגם טלנובלות הגיחו... טעם לימים עברו... למרות שלא יצא לי לדבר עימם הרבה, היה נחמד לראותם
חבל שאלוש לא באה... נירו - שמחה שיצא לנו לדבר קצת יותר הפעם..וכן, אתה מלך הפורום! אמרתי לכולם והיו קריאות הסכמה כלליות
בתאליטה - זה נכון שאת ממש מעט בפורום, אבל את רואה מידי פעם סדרות איתנו ואת בהחלט חלק מהגדוד
עכשיו תחשבי מה הסדרה הבאה שאת רואה כי יש לך השלמות לעשות!
הפתעת אותי לגמרי שבאת עם פיצ', בהתחלה חשבתי ששמעתי לא נכון חחחחח מאוד התגבשנו כולנו, הא?
לולי מאמי, נורא רציתי שתבואי, אבל כשאי אפשר אי אפשר, ותמיד תהיה פעם הבאה... וכמו שזה נראה, פעם הבאה תמיד תהיה רועשת ומטורפת יותר עד לרמה שאין לדעת מה יקרה....
ג'ני, אני ממש שמחה שבאת! אהבתי להציג אותך (ואת הצגת את עצמך גם) כ"ג'ונקי" וכולם ישר ידעו מי זו וקפצו עלייך... חחחח... אהבתי כשתיארת מה היה קורה אם היית בהופעה של ג'ונקי והוא היה פונה אלייך
אני מאמינה לך לכל מילה שתדעי
קיוי. אוהבת אותך נוראאאא. אני זוכרת שאמרת לי פעם שבטח תתביישי לדבר עם אנשים.. (כן, אממ סליחה שאני חושפת אבל זה בשם הפואנטה) והרשי לי לומר - ממש!! אני זוכרת שחלק גדול מהרעש הגיע מהכיוון שלך!
אני שמחה שאהבת את החולצה. אני זכרתי
. התאימה לך בול! והאמת שהתרגשתי נורא מהתגובה שלך...
אליס, אני חייבת לספר לך מה אמרתי לג'ן היום. אמרתי לה שכל פעם שאני מדברת איתך, או נפגשת איתך, אני מתלהבת ממך יותר! פשוט ככה. את מהממת, באמת שכן. תודה על הכל
פיץ' כפרות עלייך כמה רעש את עושה! כמה מילים את אומרת בדקה? את כמו המיפ מיפ מהסרטים המצוירים... אין עלייך! הרסת אותי את פשוט לא מתעייפת לעולם
ואת מהממת! את יפה, השיער שלך מהמם (ולא אכפת לי שזה פן נועמ!) ואני מתה על הגומות שלך אז תפנימי.
נועמ ודני! יצא לנו לדבר פחות מפעם שעברה אבל לא נורא, הרי היה רעש כללי סביב כולם.. חחח נועמ ופיץ' כל הכבוד לכן שהצלחתן לדבר עם היפנים! אני גם נורא התרגשתי כשדיברתי פעם עם יפני.. איי~ מטורפות. הרסתן אותי איך הספקתן לדבר על כל כך הרבה במאיה וחצי שדיברתם איתם!
! ודני, התמונה מהממת! באמת שכן, אני גאה בי שהצלחתי לתפוס אותך ככה... והעיניים שלך ירוק תכלת.. טוב? פשרה
אדווה, מהממת, אני מזה שמחה שבאת! היו לי חששות.. כי לא הכרזת על הגעה...
אבל בסוף באת
שושקה, נהנתי להתכסח איתך! ונהנתי לשחזר את סצינת הנפילה מהמפגש ההוא! מטורפת! חולה עלייך! (אבל עדיין לא נראה לי שאני אראה את הסדרה....
) מעיין! בהתחלה קצת דאגתי שלא תמצאי אותנו, ושמחתי נורא לראותך מגיעה! היה נחמד נורא שגם טלנובלות היו לידינו. אני זוכרת שאמרת שלא היית במפגש פורום לפני כן, ואני יודעת שאת המון בטלנובלות ובטח שמחת לפגוש אותם גם
דקלה ורונה, טוב שבאתן! פעם ראשונה היא תמיד הכי מוזרה, אח"כ כבר נכנסים לתלם... מקווה שלא נבהלתן מאיתנו, אנחנו פשוט במציאות בדיוק כמו שאנחנו בפורום, רעש וצילצולים. אבל זה הייחוד שלנו ולנצח נאהב את זה ככה
מקווה לראותכן גם בפעם הבאה! חנה ואוריאנה - היה טוב לראותכן! שמחתי שיצא לנו להחליף כמה מילים.. אוריאנה מזל טוב! אני תכף הולכת לאחל לך בשרשור, וחנה, את נראית יותר צעירה! ממש הפתעת אותי , לא היתי מנחשת שיש לך בת בת 14.. הכי הרבה הייתי נותנת לילדים שלך גיל 7...
אסיה ואסנת(נכון?), כמה טוב שגם הפעם יכלתן להגיע. בקושי יצא לנו לדבר הפעם, אבל תמיד תהיה לנו גם את פעם הבאה
יעלוששששששש! איזה כיף שיכלת לבוא מוקדם!! הרסת אותי עם החיוכים שלך כשצילמתי "יעני" אתכן ובעצם את היפנים... רק בגלל שהייתן כל כך קוואי הגנבתי גם תמונה שלכן
הוכחות יתגלו בקובץ
וכן, את באמת יותר שוקקת חיים במפגשים שלנו ממה שהכרתי אותך לפני...
איילה! שמחתי נורא לראותך מוקדם (נו, מה המצאת לבוס?
) ואת רואה? שניה אחרי שאני אומרת לך שיש פתק עלייך את מקבלת אותו! מתוך כמעט מאה שהכנתי!! זה דסטיני!!
נורית, היה כיף לראותך! אבל עכו? באמת? עכו?! ואוו. חבל שבגלל זה היית צריכה לעזוב מוקדם.. אבל לא נורא. מקווה שהגעת בשעה נורמלית.. פעם הבאה אני מאמינה שזה לא יהיה בת"א (אבל יש מצב לירושלים אז לא יודעת כמה זה עוזר גחחח) ובטוח מתישהוא נעשה בצפון כדי שיהיה נוח לצפונים ותוכלי להשאר יותר
זהו. עשרים איש
אני רק יודעת שאכלתי אתמול כמו בהמה טיבטית מצויה (החל מהארוחת צהריים עם ג'ן ואליס
שהיתה מוי כיף איי~ סושי! מרק ובסוף עוד פיצה.. אנורקטית אני כבר לא אהיה
) ויצאתי מותשת וצרודה (איכשהוא זה תמיד קורה לי...
) אבל נהנתי כל כך! שבא לי להכניס את כולכם לקופסא ולשחק איתכם כל יום.. אבל אתם כאן בפורום אז זה "סוג של"
תודה לכל מי שבא! אוהבת, נית

Don Nirtin

New member
סיכום מאלף|מהנהן במרץ|../images/Emo87.gif

ואני לא רעשים וצלצולים. אני סתם גוש שומן לא מוסבר בעליל
אה וגם המלך של קוריאה עד שיבואו אלו שיקראו עליי תיגר
ואני שמח שנהנית
זה המהות של המפגשים האלה. היה לי עוד הערה לכתוב אבל זה כבר לשיחה פרטית ולא לכאן.

חחח פיצ' כמעט ולא באה../images/Emo3.gif

אבל למה שלא נבוא יחד אם אנחנו גרות באותה העיר??
ובטח שמגובשים.. חבל"ז

LILIN1

New member
אחח הפטריוטיות(שאין לי)לרחובותXDDוקרנית!

אני מדברת מהר והרבה ואני גאה בזהP-:

yaelsn

New member
ניתי../images/Emo24.gif

חחחחח "שוקקת חיים" עאלק
פשוט נהייתי פאנגירל מצויה
היה מה זה כיף לראות אותך
והחידות היו ממש מגניבות!! עוד כמה דקות אני אשלח לך מסר עם התמונות שצילמתי כדי שתצרפי את זה גם לקובץ שאת שולחת לכולם

asia84

New member
נית זה אסיה וחנה ../images/Emo9.gif

טוב לא נוראה בטח שכחת או מרוב שהיה שם המון לא שמת לב לשמות יאוו נכון לא יצא לנו ממש לדבר אבל לא נראה עוד נדבר אבל היה מקסים כזה לראות את כולםםם ממש את כולם את גיני יאוו כמה שהיא מדהימה וקופצנית אני שמחה שהיא הגיעה יאוו התגעגתי ללולי אני מקווה שאריאלי מרגיש טובב יאוו הוא כזה מתוק שיתושים יעזבו אותו מהרר את מתוק הקטן הזה היה כיףף לראות את כולם את מעיין טוב שהיא מצא אותנו שמחתי לראות אותה מאודד יאוו היא נוסעת לאיטליה לשבועיים איזה כיףף לה טוב אל תשכחי לעשות לנו עידכון אחרי זה .
איילה יאוו היא חמודה נוראה יוצא לנו לדבר במסן מידי פעם אני מקווה שלא התעצבנת אלי שם שהזזתי אותך מידי פעם טובב יאוו נועמ הקטנה ופיצי' החמודה שבאוו ממש הקפיצו ושם שאת את כולם ואדווה וספיר ודניאל יאוו היינו הרבה זה כיףף גדול שכולם היו אהה רונה שגם בה והפתיעה אותי מאוד אני עוד זוכרת שאת צריכה להתחבר אלי טובב אם לא מסתדרר לך תשלחי לי מסר טובב טוב שבאת היה נחמדד אהה נורית גם שבאת היה כיףף לראות אותך שוב למרות שלא יצא לנו לדבר הרבה שם אבל פיטפטנו קצת אבל אנחנו מידי פעם מדברות במסן אבל נחמד שבאתת ועוד לקחת חופש מעבודה יאוו מדהים לך אני בקושי יצאתי שם מעבודה זו שלי בקיצור נהנתי מכולם שם יאוו גם מאליסס שהיא הדהימה אותי מאודד

אייייי ניטההההה../images/Emo99.gif

כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך
סרנגהההההה דונסאנגית קטנה (גדולה
) וחמודה שלייייי
המפגש פשוט היה פצצה
ואני חייבת להודות, שאיחוד טלנובלי קטן היה פשוט הדובדבן שעל הקצפת, וגם הקצפת הייתה הכי טעימה שאכלתי אי פעם
אני מחכה לפעם הבאה, אבל אני גם מקווה לפגוש אותך עוד לפני כן
אמרתי לךךךךךך חדרה זה לא רחוק ממנייייייייייי

Don Nirtin

New member
שתי תמונות למי שלא היה במפגש../images/Emo87.gif

גוש שומן מכוער ובלתי מוסבר ממזמז עמוד... מממ...

למעלה