היה מדהים ../images/Emo24.gif
היה מהמם נכון? כל-כך כל-כך שמחתי לפגוש שוב את כולכם.. עכשיו שאנחנו כבר מכירים המפגש הזה היה יותר משוחרר וכייפי ורעשני ומצחיק. וכאילו משמיים דווקא לידנו התיישבה משפחה יפנית מקורית עם התינוק המהמם (צפו לתמונות במסר).. מושלם!
ניתה - שאפו ואריגאטו גוזיימאס על הארגון וכל הפרטים. את נפלאה
אליס המלכה - יקירת הפורום - את פשוט מהממת! התמונות שהבאת לנו מקוריאה עם היוני ואלכסצ'ה נפלאות.. וקומאו על הצ'ופסטיקס.
ניר יקירי - היה לי ברור שאני לא מפספסת את המפגש איתכם ובאמת הייתי מוכנה לכל תרוץ
. מעיין - יפיופה אחחח איזה כיף לך... נסיעה לאיטליה! ספרי לי אח"כ איך האיטלקים, נה?
פיצ'י - אנרג'ייזר קטן וקופצני שכמותך.. כמה נושאים אפשר לדחוס בדקה אחת?! בובה.
נועמ-צ'אן - מקסימונת XDD היחידה שהעזה לדבר עם היפנים אחרי שכולנו התלהבנו קשות..בהינו בהם, צילמנו אותם ודי פידחנו את עצמנו.. אבל אפשר להבין.
סיווי - מתה עלייך בחזרה!!
תודה ענקית על הסרטים
וכמובן על שאבי... הצבים כבר לעולם לא יראו לי אותו הדבר
... ואני אנדנד לך במסן
ג'ני אונני - אני כ"כ שמחה שבאת!! סוף סוף אני זוכה לראות את ג'ונקי בלייב. את ממש מדדיממהההה ונפלאה!
אדווה - ילדה יפה
שמבינה אותי כשאני אומרת שאקאמה מושלמים.. פיק עליהם בכתיבה ואת ראשונה לקרוא.. הנה הזהרתי
ספיר - אויש כמה אני נהנית מהשיחות שלנו....... בחזרה ברכב
אם לא במסן.. תמיד אני לומדת משהו חדש על ריו או קאנג'אני. גאונה שכמותך! אגב אם את בפסגה תקפצי לביקור!
דני - יפת עיניים..בפעם הבאה כשיש מלוכסנים בשטח אני ואת נגשות אליהם... דיל?
אסנת וחנה - עם האחיות המקסימות טוב לראות אתכן שוב
רונה - מאוד שמחתי לראות אותך! את מקסימה..
דקלה - שילחי לי את המסן שלך ... נדסקס על הקוריאנים שלנו
נעמה, יעל, בת-אל, נורית - מקווה שיצא לנו לדבר יותר
לכל אלה שלא יצא להגיע מקווה לראותכם במפגש הבא... לולי מקווה שאריאלי מרגיש טוב יותר! חסרת לנו אתמול.
היה מהמם נכון? כל-כך כל-כך שמחתי לפגוש שוב את כולכם.. עכשיו שאנחנו כבר מכירים המפגש הזה היה יותר משוחרר וכייפי ורעשני ומצחיק. וכאילו משמיים דווקא לידנו התיישבה משפחה יפנית מקורית עם התינוק המהמם (צפו לתמונות במסר).. מושלם!