המפגש!!

אז קבענו ../images/Emo8.gif לפעם הבאה ../images/Emo6.gif

את בעצמך נראית קטנטנה (זו מחמאה) ושמתי לב שהרבה היו מאד קופצניים... היה מאד שמח, אחלה חבורה אנחנו

אליס241

New member
ערב טוב לכולם הסיכום שלי:)

הייי טוב אני חייבת לציין שאחרי המפגש הכייפי הייתי בעננים כי רק אתן באמת יכלות להבין אותי!! אז נכנסתי לטירוף היפני , כן כן סיוון ראיתי חנה קימי 12 שעות ברצף ככה שלא ישנתי עד 11 בבוקר , וקמתי עכשיו אחח איזה סידרה מצחיקה עד דמעות ומרגשת ואמאאאאאאאא היפני החתיך אוגרי שון כן בטח הוא תפוס של משהיא אבל שניה הייתו אני ישמח לקבל ככה שבנות יאלה תהיו נחמדות וזרקו לי עצם, היפני הראשון אהה בעצם לא הכי שווה זה יאמאפי !!! אז ככה לכולם אבל כולם מקסימים, מצטערת הם לא דיברתי או ישבתי הם משהוא, זה הפעם הראשונה ובגלל שאנחנו פורום ענק ואוהב צריך ימים לבלות הם כולם ולא כמה שעות! אז בנות ונירוש אני נהנתי מכול שנייה, כול אחת והאשיות המדליקה והמעניינת שלה. אני הייתי קצת בשוק מצטערת כן כן לוקח זמן לחזור למציאות, אבל אתם עוזרות לי אני נהנתי באמת שנהנתי היה כייף אז אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת אוהבת את כולם!!!!! וניר אתה המלאך שלי:) מצטערת שהודעה קצרה ולא מפורטת לכול אחת אישית,כי עכשיו קמתי ויש עבודה היום באסה:( אז לולי פעם הבא אני מאוד השמח לראות אותך ולראות את האישה המדהימה ! בנות באמת זה נהיה רגשני מאוד מאוד אבל אתם מקסימות אני אוהבת אותכן מאוד אתם מקסימות כול אחת ואחת! נשיקות וחיבוקים כול אחת ושהיה שבת שלום נשיקות וחיבוקים אוהבת את כולכן אליס
נ ב מחכה למפגש הבא ,היה כייף תודה לכולן !

Sivan 85

New member
אליס../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

כולנו מאוהבים בך גם!!! היה לנו נורא כיף לשמוע את כל הסיפורים שלך (למרות שבטח יש עוד מלא) ולראות את כל התמונות המדהימות.. את כזאת מקסימה ותודה על הצ'ופסטיקס!!! אני שומרת עליהן כמו על אוצר...
פעם ראשונה אף פעם לא מספיקים לפטפט עם כולם.. בשביל עושים עוד ועוד מפגשים!!! שמחה לשמוע שנהנית...

edvil1

New member
../images/Emo140.gifאיזה מפגש אדיר

כל כך נהנתי כל פעם מחדש אני בשוק שאנחנו קבוצה כל כך גדולה של אנשים!! כל כך נהנתי לראות את כולם שוב חיכיתי לזה הרבה ולא התאכזבתי הפורום הזה זה ממש משפחה מדהימה רק אנשים טובים ומקסימים
ממש נהנתי אתמול מצפה לראות את כולם שוב בקרוב ^______^ ולולי ההית מאוד חסרה...ואחרי שקיווי ונית סיפרו על הבישולים שלך אני רוצה הזמנה לארוחה אצלך

mishi 1

New member
אני מסכימה איתך, אני חושבת שאנחנו קבוצה מדימה

פשוט נכס לעולם הזה אני מתכוונת להכריז עלינו כעל הפלא השמיני....

Sivan 85

New member
../images/Emo196.gifהנך עצורה ../images/Emo196.gif

על שימוש יתר באהבה עצמית
כן כן... מדימות מדימות...

geminigum

New member
וואו קיו......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכנסת חזק לסיפורי הכלא, הא?

Sivan 85

New member
נו.. זה לא סוד שלצביקי יש השפעה כזאת

עליי...
פיק לחלוטין הורס!! קראתי אתמול עד איזה 2 בלילה...

geminigum

New member
כן שמעתי את קולך המקריא את הפיק....

עד הבית שלי שמעתי.... או שזה היה פיצי? טוב, לא נורא....

NewNJ

New member
שמחה שהגעתי למפגש../images/Emo9.gif

היה מהנה לפגוש את האנשים מאחורי הכינויים. כן, מפגש ראשון שלי (ובכללי מעולם לא הלכתי למפגש פורום- ככה שאתם הראשונים שלי
)...אני יודעת ששמתם לב
נהניתי לפגוש את כולם ולדבר (אמנם לצערי לא עם כולם) ולהחליף רשמים, חוויות ולראות תמונות (של קוריאה, ביני ואלכס
במחשב של אליס). צריכה לצאת ועל כן לא אחפור עכשיו הלאה.

למעלה