המפגש!!

mishi 1

New member
../images/Emo26.gif המפגש!! ../images/Emo36.gif

אנשים, נהנתי מאוד. היה נפלא לראות את כולם, היה רועש, היה משוגע, היה כיף לא נורמלי
מקווה שמי שבא לראשונה לא נבהל, אנחנו מודים - כולנו מטורפים. ומתים על זה. אוהבת אותכם מאודד! אתם מדהימים!!
לכולם. ובקרוב קישור עם תמונות יתחיל לעבור בנינו...
אוהבתת!!

asia84

New member
היה כיףף מאודד ../images/Emo8.gif

|יאוו היה כיףף ונהדר לפגוש את כולםםםם ממש נהנתי גם אחותי כמובן נהנתה ואמרה שאליסס עשתה לה חשק לנסוע לקוריאה
טוב אני הייתי קצת משוק ממנה מאחותי היא קוראיה טוב אמרתי לה בעזרת השם ניסע כבר נארגן משהו כמה בנות . אליס היה כיףף להכיר אותךך סוףף סוףף ותודה על התמונות וסירטונים שהראת לנו פשוט מדהים עשית לנו חשק
לנסוע גם אבל התמונות שלך משהוו משהוו הרבה אבל שווה את זה זה חויוה של פעם ועשית אותה כמו גדולה אהבתי מאודד את הכול מה שהראת יאוו איזה כיףף לך ותודה שחלקת את זה איתנו
זה פשוט מדהים כל מה שהראת לנו שם
המפגש היה מדהים מדהים שאין לי מלים נהנתי להכיר את כולם כולם ועוד פעם לראות את כולם אוהבת את כולם
שיהיה לכולם המשך ערב קסוםם

Don Nirtin

New member
אני גוש שומן ומוגבל. ואני גאה בזה../images/Emo87.gif

כל הדרך חשבתי לעצמי איך לסכם את כל הבלגן הזה. אז נתחיל מזה שאני מלך קוריאה עד שיבואו עוד בנים ויתחרו על התואר. נה?
דבר שני, אחותי הקטנה- פיצ'י- אני מת עלייך
. לרגע חשבתי לעצמי שהגעתי להופ קטנטנים עם כל הקפיצות שלך
עכשיו נחמד לי לדעת מי זו פיצ'י סופסוף. רק ש... מי זו שושקה:|. XD|מתחבא במחסן הכלים של כאילו| קרנית... קרנית.... צריך לפרסם את הפורום בצורה כלשהי.. לא ייתכן שפאקינג אני אהיה בעל הטסטסרון היחיד במפגש (לא כולל אריאל הדיקטטורי שהיה חולה היום. שיחלים במהרה!!). אליס.... אין מה להגיד. מהממת
ותודה על המקלות. נעמונת ובתאלונת בהתאמה- שתיכן המלאכיות שלי
. פירוט יבוא כבר. מתישהו
. איילה- אחלה תירוץ
חבל שלא דיברנו מספיק. מעיין- סליחה על שלא הכי ממש הייתי מפוקסס.עימך הסליחה, איי גאס?
זה בערך הסיכום שאני מסוגל להוציא תחת ראשי בשעה כזו. סליחה ואריגאטו.
.

spidi333

New member
../images/Emo123.gif ניר נפגעתי!~

מה זאת אומרת אתה לא יודע מי זאת שושקה?! נעים להכיר...
אבל יש לנו גם תמונה ביחד אז כשתראה שיש לך תמונה עם צעירה מהממת תדע שזאת אני

mishi 1

New member
חחחחחחחח "צעירה מהממת" ../images/Emo6.gif

אנחנו חשים צניעות היום הא שושקה?

geminigum

New member
שושקה מהממת וצעירה....

נורא כבדה אבל..... מה את אוכלת? את תמחצי את סובארו, את. זה מהסושי? וסליחה שאני מנצלת את התשובה שלי אלייך, אבל.... מי חמוד? מי יפה? למי יש עיניים מלוכסנות הכי עגולות בעולם? למי יש יד מהממת וורידים מטריפים? מי הילד שלי? מי? מי יפההההההההההההה? מייייייייי????!!! והוא כן!

LILIN1

New member
"הופ קטנטנים" כל הכבוד ניר}-[

איאי אתה מדהים! (חוץ מההופ קטנטנטים והליצן שיוצא מהקופסא וכל שאר ההערות הלא נחוצות) ההיה לי כ"כ כיף דבר איתך! הרגת אותי מצחוק!!!
אתה באמת אדם מדהים=]

DanieLushka

New member
../images/Emo41.gif יאא היה ממש כיף! ../images/Emo9.gif

שמחתי לראות אתכן שוב וחלק בפעם הראשונה.. נהניתי מאוד מחברתכן וצריך לעשות שוב בקרוב! ^^ ופעם הבאה לא נתבייש לדבר עם היפנים }::: תודה לכולן על תרומתכן לנסטי שלי..
ואליס תודה על הצ'ופסטיקס! את ממש חמודה

yaelsn

New member
איזה כיף היה!!

הייתי מתחברת עכשיו למסן וממשיכה לחפור עם כולכן אבל באמת שאני חייבת לישון כי מחר אני צריכה לקום בארבע וחצי כדי להיות בצבא בשבע
לילה טוב

nurit224

New member
המפגש היה ממש כיף ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואוו ממש נהנתי היום זה לא מילה
היה כיף לראות את כולם שוב ולראות את כל אלה שלא ראינו במפגש הראשון .... ממש נהניתי היום וצחקתי הרבה
!!! אליס התמונות שהראית לנו מהטיול שלך היו מהממות !!! איז כיף לך שהיית שם !! לצערי הייתי צריכה ללכת מוקדם כרגיל בגלל הרכבת
ככה זה כשאת תלויה ברכבת וגרה די רחוק מהמרכז !!! מצפה בקוצר רוח למפגש הבא !! אשמח לראות את כל התמונות שצולמו במפגש !!!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gifקיווי נהנתה!!!../images/Emo9.gif

קודם כל אני רוצה למסור לכוווווווווווללםם:
ונעבור לחפירות: קודם כל מתנצלת באמת על כל הפדיחות והבלאגן שעשיתי, אני קיווי רעשן והיום הייתי שמחה במיוחד כי לא ראיתי אותכם הרבה זמן ומזיכר לי חולצת ניוזה.. אני מסתובבת לי בבית כמו על עננים, מרגישה קצת יותר פאנגירל אורגנילית ולא כמו סתם חיקוי עלוב מישראל...
ון המפגש הראשון ידעתי כמה כיף הולך להיות אז הייתי טיפה יותר מדי שמחה מה שנקרא
תודה שסבלתם והגבתם בהבנה...
אריגאטו מיוחד לכל המלאכיות שלי שהגשימו לי חלום ועשוארגיאטו גוזימיאס!! תודה שושקה צ'אן על המתנה המדהימה, אני אנצור את הצוואר של ריו לנצח בתוכה!!! אוהבת אותך שושקה כפוי תודה שכמוך!!! פיצ'י תודה על נובוטה שחורי משלי!! אני אקח אותו איתי לכל מקום ואזכר בך בכל פעם שאני אכתוב בו!!!! דניאל.. מצטערת שלא נתתי לתינוקת המושלמת את הבלון שלי אבל זה היום הולדת שלי וזה מתנה... ואני אנוכית.. גומן.... מצטערת שלא דיברת איתם בגללי! מבטיחה שפעם הבאה לא אתערב בשיחות היפניות שלך!! שכטרית-תודה שהקדשת לי יום הולדת שמייח של ניוזה!!! זה עשה אותי האפי האפי בירסטדי!!!
ואת מדהימה.. מתה עלייך... ג'ני, גיסאשתי היפה, תודה שבאת! תודה שבידרת אותי ברכבת.. תמיד כיף איתך...
אוהבת'ך.... איילה...
חולה עלייך... תתחילי לדבר איתי קצת יותר במסן.. את רואה שזה משתלם... ואם אני לא עונה-תנדנדי!!!
היה לי כיף!! תודה על הבדיחות הפנימיות...
אנשים אנשים... איזה חבורה נחמדה שאנחנו נכון?.. זה אומנם רק המפגש השני אבל בחיי שאני מתה עליכם... (אני מתחילה להשתפך שוב
) תמיד חוששים במצבים כאלה שאנשים ישתעממו ולא יהיה להם על מה לדבר.. אבל לא אנחנו.. נראה לי שאנחנו יכולים לבלות יחד כמה ימים ברציפות ועדיין נוכל לחפור במרץ על היתרונות והחסרונות של היפנים מול הקוריאנים למול הסינים והתילאנדים
תודה על בילוי מדהים! מקווה שניפגש שוב בקרוב!! אוהבתכ'ם!!!

Sivan 85

New member
ההודעה קצת התחרפנה מהתרגשות../images/Emo9.gif

תנסו לפענח..
שיהיה בהצלחה!

geminigum

New member
אני עוד חייבת לך שתי מתנות. זוכרת?

אבל מרוב שהמוח שלי לא מחובר (את אשמה, עשית לי קצר במוח), השארתי אותן בבית. שיט! אבל מזל שאת גרה קרוב. תבואי, תבואי....... יש עוד זמן עד ליומולדת. נכון?

Sivan 85

New member
חה חה.. בדיחות נהריה...../images/Emo6.gif

את לא גרה כזה רחוק ממני ג'ני צ'אן...
הזמן הוא אותו הזמן.. אבל דוגרי.. כן.. זה יםםםם זמן בנהריה... למרות שרשמית ביום הולדתי אני אהיה בכלל בעמק יזרעאל.. אז אולי הזמן יעבור קצת יותר מהר...
אף אחד לא חייב לי כלום.. הספיק לי כל המתנות אתמול!!! עשיתן לי את היום ואני עד עכשיו עם חיוך מחולצת הניוזה שלי, הקופסת ריו צ'אן והנובוטה שחורי החמוד שלי!!!

למעלה