המפגש!!

MaNcHi 135

New member
אני באיטליה אהיה אז

אבל כשאחזור בהחלט נלך לחגוג את יום הולדתך! ואם ג'ני לא תתצטרף
דמה בראשה!!!

Sivan 85

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שקיווי תגיד לא לסושי?.. לא בגלגול הזה

DanieLushka

New member
../images/Emo6.gif זה לא היה באמת בגללכן כמובן..

אשמתי שאני פחדנית D: אבל פעם הבאה אני אדבר איתם! >:

איזה מפגש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אין עליכם
עשיתכם לי את החופש
את התמונות שלי אני אעביר ברגע שייצא לי.. יש לי פאק עם הדרייבר בגלל הויסטה שהייתי צריכה להתקין
אבל בתקווה אפתור את הבעיה הזו מחר
אין סיכוי שאני אזכור את כולכן אבל באמת באמת שנהנתי ואני לא מצטערת שבאתי אפילו לרגע מהסיבה הפשוטה שלא צריך להשתייך לפורום כדי להרגיש שייך ואהוב
האנשים של הפורום עושים את הכל
וכמה מיוחדים שאני פשוט חייבת
פיץ', מקווה שנהנת איתי ולא סבלת
מתה עליך
את קופצנית שזה מדבקקקקקקק! וזה לטובה
נירוש ונעמונת, כיףףףףף כמו תמיד!!!!
\מאוהב| קרניתוש
ג'ניייי, איזה כיף לראותך שוב ליותר מ5 שניות
ולדבר כמו שני בני אדם מתורבתים
מעייני (מאנצ'י), איזה כיף שנשארת איתנו קצת יותר ודיברנו לנו על שטויות טלנובליות גם חחחחחחח אין עליךך
בקיצור בן זונה של מפגש ושירבו מפגשים נפלאים שכאלה
(סליחה אם לא הזכרתי את כולם.. כרגיל לוקח לי זמן להכיר את כולם... אז עימכם הסליחה
)

mishi 1

New member
שמחה שנהנית מאמי, אני מצפה שתבואי לכל המפגשים

גם בעתיד, נה?

LILIN1

New member
המפגש של פיצ!!!!!../images/Emo176.gif

מדהים!!!! אומנם נכון שהייתי קצת(הרבה) משוגעת ומטרידה ונכון שהייתי נראת זוועה ונכון שדיברתי מהר ונכון שדיברתי הרבהXD ונכון שעצבנתי אנשים (ונכון שאכלתי מהר?XD) ונכון שהמאבטח הגיזען סילק אותנו(וגם הקשיות אהמ קיווי תמיד מפקירים את השחורים?! או שמא הוא סתם שונא חולצות ניוז??) ונכון שאכלתי הרבה אבל בסופו של דבר? הייה כ"כ כיף!!! קיווי-שיהייה לך (העתיד) מומולדת שמח! והברכות עוד יבואו! אני מתה עלייך מדהימה שלי והייה לי כל כך כיף!!!אפילו שחירפנתי אותך! היינו תאומות! וחיכינו שעווווווווווווות במכונת כרטיסים.XDD שושקה- הנה אייקון בשבילך: .XD זה פרצוף צוחק עם נקודת חן כמו של ריו כפרות עליו
וואי הייה כיף אפילו שגררתי אותך איתי אהמ לכל מקום אהמ מוכרות מעצבנות מוות עליהן. נועמ-עמדתי לבכות שהלכת! וואי אני מאגניבה הייה כל כיף לראותך! ולדבר עם אישימוטו בעל רישיון הבימבה-שקסיייייייייייייי ועם יוקי ועם בייבי צאן=] והשמירות בשירותיםXD דני-איאי דני אראשי רולזP-: נשנשים חמדמדים=] ראית שבסוף דיברתי עם אישאימוטו?!?!?! כפרות עליו. איאי ולימדת את נועמ משפט!!!מאגניבה! ניר- איאיאי הייה כיף נכון? הטרדתי אותך לא קצת אבל הייה מצחיק! הרגת אותי מצחוק!!!!! אני פשוט התחלתי לבכות מצחוק בגללך! נעמה-קרועה בטח שאת האוניי שלי הייה כ"כ כיף לחכות איתך עד הסוף! אני מתה עלייך בחיי את מדהימה! ויש לך שער מדהים! נית-איאי את מדהימה אבל את יודעת שאת תמני אותי לנסיכת טיוואן=] אני מתה עלייך מנהלת מדהימה ומוכשרת שכמותך תראי לאן הגענו ואנחנו עוד נגיע רחוק(כל הפורום) ג'ני-XD זה הדבר היחיד שמתאר! אוי הייה בא לי למחוץ אותך בחיבוקים! אני מתה עלייך! מאוהבת! מבינה?! אה!?!? אה!?!?!?!?!?!?!?!? עכשיו לחזור ולשנן 10000 פעם!(משפטי לוליקXD) מעיין-איאי את יפיפיה בחיי! אם אני אשמע הערה בסגנון הערת התחתונים הוא חוזר אלי בחזרה הבנת!??!!
הושי-איאי אאת מאגניבה אני מתה עלייך מבריזה מישיבות שכמותך! הייה כ"כ כיף! אנחנו במילא נדבר בטח עוד 10 דקותXD אדווה-איאי את גרה קרוב אלי! יאללה נפגש בקניון! נסגור פרטים במסנ! הייה כ"כ כיף לפגוש אותך! ניצן צחור ודקלה -הייה מאוד נעים לי להכיר אתכן=] מקווה שלא תפחדו ממני או משהוXD האחיות המאגניבות-אריאנה ואחותהXD אני פשוט אוהבת לקרוא לכן ככה! אתן כאלו מאגניבות! טריפוליטאים רולז!XDDD (האם הפנתרים השחורים קמים לתחייה?) ואליס אהובתי=] את מדהימה . השארת עלי רושם מאוד עמוק=] אני לא יודעת איך להודות לך על הכול=] אני עוד באופוריה=] ממש תודה בחיי אני פשוט מתה עלייך!!!!
לאסיה ואחותה האהובה: אייאיא התגעגעתי! אסיה זוכרת את האימל ששלחת לי לגבי עזריאלי??!? הוא הכניס אותי לפארנויות!!!!! נועמ זו הסיבה שהחזקתי לנו את התיקים בשירותיםXDD וואי הייה כיף והיו צחוקים=]!! נורית-מצטערת אם יש שגיאה בשם=] הייה מאוד מאוד כיף לדעת שיש עוד מישהי שמתה על DBSK חוץ מאדווה=] ומכירה את הסופר ג'וניורז וסליחה לכל מי שלא כתבתי פשוט אין לי כוח לחפור ואני כבר חצי מתה=] מי שרוצה ליצור איתי קשר שיפנה אלי במסר=]

LILIN1

New member
../images/Emo195.gif ופינת החיילות שלנו!../images/Emo195.gif

בת אלי- את מדהימה הייה מדהים וכ"כ כיף לבוא ולחזור איתך! ובכלל כל הזמן שבילינו בייחד הייה נהדר! יעלי!=] יאיאי את מדהימה יש לך צלצול של דאיטה סניוריטה של יאמפאי !!! יש עוד חייל\חיילת לא ידועים?

yaelsn

New member
פיצ'../images/Emo25.gif

פצצת אנרגיה קוואית שכמותך! את כזו מתוקה!! היה ממש כיף לראות אותך ולתת לך חצי בעל

את משוגעת../images/Emo11.gif

ואני מתה עלייך
ומה ז"א שנראית זוועה
היית מהממת
ואת מדברת על השיער שלי
הרי שלך פשוט מהמם
כ"כ שמחתי שנשארת איתנו אחרי שהרוב הלכו, ושיכלנו לדבר בצורה קצת יותר אישית
דונסאנגית קטנה שלי

7han

New member
המפגש היה כיף

היה נחמד לפגוש את כולן שוב ולפגוש את אלה שעוד לא היכרנו ופיץ מה זה אורינה ואחותה חנה ואחותה אני הייתי קודם סתם היה כיף לפגוש את כולם אליס תודה על התמונות הראת שאפשר להגשים חלום בנות היה ממש נחמד

geminigum

New member
../images/Emo192.gif בוקר בוקר../images/Emo185.gif

סתם היה חרא, אתם חבורה של כונפות מטורפים, שאוהבים כל מיני גמדים מכוערם..... עשיתם לי פאדיחות.
נראה לכם? קודם כל אני שמחה שבאתי. תודה לקרנית, שעשתה לי את המוות (וגם לאיילה
). אז ככה, כולם בלי יוצא מהכלל היו מקסימים ואני מבקשת סליחה מכל מי שלא דיברתי איתו, כי פשוט הייתי נורא מבולבלת שם. מסר למנהלת - תתחילי לחשוב על מקום אחר מעכשיו. אני ממש לא טובה בזה (אגב, אני גם לא מהמתחבקים, אבל אתמול זה היה יותר חזק ממני
), אז ככה: חנה ואחותה (חנה, טוב ככה?) היו מקסימות (וכן פיצ'י - יפות! ג'רי יקבל שבץ ממך), דניאל ונועמצ'אן המקסימות, פיץ' הקופצנית, אדווה (וואו, אדווה את מהממת, כמה את שוקלת?). רונה, אני שמחה שיש עוד מישהי בת 27 (
, נכון גיל טוב בחרתי לנו?), שאוהבת ילדים בגילה (גם הוא בן 27...). אז ככה, נירוש, אני מצטערת שלא ביליתי איתך יותר זמן, אבל השתלטו עליך כל החתיכות של המפגש ולא היה לי סוכוי נגדן. בת אל, היה לי כייף סוף סוף להחליף איתך יותר משתי מילים בפגישה, נעמה המקסימה, אני יותר מאשמח להמשיך את השיחה הפתוחה ההיא מהארוחה המפסקת. מעיין אני לא נוסעת איתך לקוריאה, רק שתדעי לך, כי אני לא מקרבת אותך צעד אחד לג'ונקי, את שומעת? כונפה!
מצד שני, סיוי, אנחנו לא לוקחות את איילה ליפן!!!!! את מבינה?! אני לא מוכנה שהיא תתקרב איתי לצביקי או לפיצי!!! איילה, את יפה! וואו!!! קיוי, פרי ירוק ששלי וגיסאשתי בריבוע המדהימה. אני חולה עלייך. אמרי לך שאני שומעת את הקול שלך במסן? אה, כן? 9875694769784 פעם??? אז הנה, אמרתי שוב! שושקה קטנה? אוהבת אותך
. מאוד
. שינגו מוסר ד"ש
..... והוא כן!!!!!!!
טוב, אז ככה..... סליחה אם לא זכרתי או לא הזכרתי, זה לא בגלל שמישהו היה פחות חשוב או לא מעניין, זה בגלל, שגם ככה יש לי בעייה בקניונים ואני די הולכת לאיבוד במקומות כאלה עם מיליון אנשים ונמנעת ממפגשים גדולים כאלה. אבל, לשם שינוי נורא נהניתי ושמחתי להכיר את כולכם. תודה, היה לי כייף!
בג'ונקי, היה כייף!
אה, הייתה מישהי בשם קרנית?
יו, אני מתה עליייך!!!
אוי... יעליייייייייייי, את מקסימה... פשוט מקסימהההההההההההה
ולוליק? נורא היית חסרה לי שם
ותמונה למצב רוח......

geminigum

New member
ההערה: (וכן פיצ'י - יפות! ג'רי יקבל שבץ ממך),

הייתה צריכה לבוא אחרי השם של פיץ', כי היא כל הזמן התלוננה שהיא ...א המממ.... אהמממ.... לא יפה???)
מה אני אגיד? אם את לא יפה, אני צריכה להפסיק לצאת מהבית?

LILIN1

New member
אויש ג'ני*מסמיק* תודה רבה../images/Emo9.gif

סרנגה=] ולא קראתי לך אג'ומה במפגש באקה!!!!!!!!!!
אני האג'ומה ברשותך!

geminigum

New member
../images/Emo192.gifאליס../images/Emo192.gif

בכוונה פתחתי לך הודעה נפרדת. את לא רק מקסימה ויפה וחכמה ואני אוהבת אותך מאוד, את גם היית חסרה לי נורא חודש וחצי.
אני שמחה שנהנית בקוריאה, שמחתי לפגוש אותך אתמול ולדבר אי תך, חבל שלא היה לנו יותר זמן. פשוט תודה לך. את מדהימה!
איך חנה קימי?

למעלה