../images/Emo192.gif בוקר בוקר../images/Emo185.gif
סתם היה חרא, אתם חבורה של כונפות מטורפים, שאוהבים כל מיני גמדים מכוערם..... עשיתם לי פאדיחות.
נראה לכם? קודם כל אני שמחה שבאתי. תודה לקרנית, שעשתה לי את המוות (וגם לאיילה
). אז ככה, כולם בלי יוצא מהכלל היו מקסימים ואני מבקשת סליחה מכל מי שלא דיברתי איתו, כי פשוט הייתי נורא מבולבלת שם. מסר למנהלת - תתחילי לחשוב על מקום אחר מעכשיו. אני ממש לא טובה בזה (אגב, אני גם לא מהמתחבקים, אבל אתמול זה היה יותר חזק ממני
), אז ככה: חנה ואחותה (חנה, טוב ככה?) היו מקסימות (וכן פיצ'י - יפות! ג'רי יקבל שבץ ממך), דניאל ונועמצ'אן המקסימות, פיץ' הקופצנית, אדווה (וואו, אדווה את מהממת, כמה את שוקלת?). רונה, אני שמחה שיש עוד מישהי בת 27 (
, נכון גיל טוב בחרתי לנו?), שאוהבת ילדים בגילה (גם הוא בן 27...). אז ככה, נירוש, אני מצטערת שלא ביליתי איתך יותר זמן, אבל השתלטו עליך כל החתיכות של המפגש ולא היה לי סוכוי נגדן. בת אל, היה לי כייף סוף סוף להחליף איתך יותר משתי מילים בפגישה, נעמה המקסימה, אני יותר מאשמח להמשיך את השיחה הפתוחה ההיא מהארוחה המפסקת. מעיין אני לא נוסעת איתך לקוריאה, רק שתדעי לך, כי אני לא מקרבת אותך צעד אחד לג'ונקי, את שומעת? כונפה!
מצד שני, סיוי, אנחנו לא לוקחות את איילה ליפן!!!!! את מבינה?! אני לא מוכנה שהיא תתקרב איתי לצביקי או לפיצי!!! איילה, את יפה! וואו!!! קיוי, פרי ירוק ששלי וגיסאשתי בריבוע המדהימה. אני חולה עלייך. אמרי לך שאני שומעת את הקול שלך במסן? אה, כן? 9875694769784 פעם??? אז הנה, אמרתי שוב! שושקה קטנה? אוהבת אותך
. מאוד
. שינגו מוסר ד"ש
..... והוא כן!!!!!!!
טוב, אז ככה..... סליחה אם לא זכרתי או לא הזכרתי, זה לא בגלל שמישהו היה פחות חשוב או לא מעניין, זה בגלל, שגם ככה יש לי בעייה בקניונים ואני די הולכת לאיבוד במקומות כאלה עם מיליון אנשים ונמנעת ממפגשים גדולים כאלה. אבל, לשם שינוי נורא נהניתי ושמחתי להכיר את כולכם. תודה, היה לי כייף!
בג'ונקי, היה כייף!
אה, הייתה מישהי בשם קרנית?
יו, אני מתה עליייך!!!
אוי... יעליייייייייייי, את מקסימה... פשוט מקסימהההההההההההה
ולוליק? נורא היית חסרה לי שם
ותמונה למצב רוח......