משחק

../images/Emo151.gif

שלומי עכשיו חרא...רק עכשיו...ההורים לא מרשים לי שחברה שלי תבוא לישון אצלי!!!... אוף!!!!! השבוע היה רגיל כמו כולם...אתמול קיבלתי תעודת שליש... ממוצע 88... ירדתי ב2 נקודות... עשיתי?.. הרבה חח חוגים וכאלה.... ניפגשתי הרבה עם חברות... לי אין חבר...ניפרדנו לפני חודש וחצי בערך...

וואו... זה מעולה...

הממוצא שלך.. הלוואי עליי.... ואולי את תלכי לישון אצלה? למה ניפרדת מחבר שלך?

אממממ...

אצלה לא נראה לי שייצא... זה ההורים שלי...הם משגעים אותי!!!! לא מרשים לי כלום!! ותמיד סיבות דפוקות כאלה... אני לא רוצה להיכנס לזה כי זה לא נושא הפורום... ומחבר שלי ניפרדתי כי הבנתי שאני עדיין אוהבת את ההוא... כבר שנתיים וחצי הוא לא יוצא לי מהראש.... זאת הסיבה היעיקרית... לא רציתי למשוך את זה... אחכ ההוא היה נודניק.. לא נתן לי ספייס...לא הלך בייננו וכאלה...אחכ גם גיליתי שהוא בגד בי...אז בכלל טוב שניפרדתי כי הוא גם לא סיפר לי על זה....

gloom

New member
שאלות../images/Emo66.gif

את אוהבת את שמך
מה את מעדיפה- איש עם קולה/מים בורידים
מאיפה
איך התעודה

אין נושא... חחח סתם...תשובות כרגיל

את אוהבת את שמך ... אמממ כבר התרגלתי אליו...הבנתי שאין מה לעשות השם מאפיין את הבן אדםן והוא חלק ממנו... מה את מעדיפה- איש עם קולה/מים בורידים מה?.. לא הבנתי..חחח מאיפה מחיפה...יש עוד מישו משם? איך התעודה נחמדה... ירדתי... אני אשיפ פה את הציונים...חחח... משעעמם לי... תנ"ך 95 ספרות 78 הבעה 92 לשון 87 אנגלית 87 ערבית 89 מתימטיקה 88 הסטוריה 82 גאוגרפיה 85 אזרחות 89 פיסיקה 83 ביולוגיה 75 של"ח 86 חנ"ג 100 ---> הכי טוב....
מחשבים 98 והלכיות הכול טוב מאוד!...

ThE BluEyeS

New member
ניייימ... ארמממ...

את מפחדת מרכבות הרים ?!
ו.. אם חברה שלך הייתה מפסיקה להתייחס אלייך בגלל שיש לה חבר.. איך היית מגיבה ?! אומרת לה, לא אומרת לה, ממשיכה כרגיל.. ?!

אממממ

מרכבות הרים?... לא ממש.... חחח.... זה כייף... ולשאלה ה2... אם חברה שלי הייתה מפסיקה להתייחס אליי בגלל שיש לה חבר הייתי מדברת איתה... מנסה להגיד לה שמאז שיש לה חבר היא חושבת רק על עצמה ועל חבר שלה.... ושמחברות לא שוכחים....

spirit noa

New member
אהמ.. עוד שאלות!

ואו ציונים טובים!!!!!! :) שלי הממוצע 90! , איזה צבע את הכי אוהבת? , איזה בגדים את אוהבת ללבוש?, איך קראו לחבר שלך? , מה את מעדיפה, שוקולד מריר או חלב? , חורף או קיץ???? מגפיים או נעלי ספורט?????? איזה שיעור בבית ספר את הכי אוהבת...... איזה מורה לאיזה מקצוע הכי מעצבנת בעינייך.? , איך קוראים לילד שאת הכי אוההבתת לדבר איתו ביאסיקיו? , ( 83 אנשים באיסיקיו? לי יש 60 חחחחחח), ממתי את מחוברת לאינטרנט? ( אני 4 שנים! חח), האים יש לך סורק לשלוח לנו תמונה שלך? :))), שנכיר אותך יותר טוף? מה את אוהבת יותר מוזיקה או מחשבים? את מי את מעדיפה ת'דג נחש או את סאבלימינל? את אהבה מעבר לפינה או את חברים? את סמל מגן דוויד או את יונת השלום? ( בטח אתם חושבים שאני משועממת והשתגעתי.. חחחחחחח.. אז.. צדקתם.. חח ס-ת-םםםםםם......) מה היית רוצה לעשות היום בערב? , מה את רוצה לעשות מחר בבוקר???? עם מי את רוצה להיות ברגע זה? , האים את מאמינה בגלגול נשמות? ( עוד שאלה דפוקה.. חחחחחחח,) אם כן מה את חושבת שהיית בגלגול הקודם?????? חחחחחחחח ונראה לי שאני יפתח שרשור על זה.. חחחחח רק כי משעמם לי.. טוב זהו בנתיים....... חחחחחח :) תהניי לענות על השאלון.......

עוד תשובות.... ../images/Emo99.gif..

וגם כולם מוזמנים לענות.... איזה צבע את הכי אוהבת? , כחול... איזה בגדים את אוהבת ללבוש?, אמממ ג'ינסים וסוודרים בחורף וטישירט בקיץ... אבל ממש תלוי לאן ומה המצב... איך קראו לחבר שלך? , חחח על זה לא ממש בא לי לענות...:) מה את מעדיפה, שוקולד מריר או חלב? , שום שוקלוד אבל אם כבר אז מריר חורף או קיץ???? חורף שולט!!! מגפיים או נעלי ספורט?????? מגפיים... אבל נעלי ספורט יותר נוחות... איזה שיעור בבית ספר את הכי אוהבת...... אממ אני אוהבת כול שיעור שאני מבינה בו כי זה כייף.. אבל ככה ספורט איזה מורה לאיזה מקצוע הכי מעצבנת בעינייך.? , מדע...בעע איך קוראים לילד שאת הכי אוההבתת לדבר איתו ביאסיקיו? , ( 83 אנשים באיסיקיו? לי יש 60 חחחחחח), חחח גם לא יכולה להגיד שמות... אבל 83 זה לא הרבה...אני מכירה אנשים עם 160 או כאלה ען 200 הם בחיים לא מוחקים כאלה שניכנסים אלייהם...בעעעע .. לי יש את רק מי שצריך... ממתי את מחוברת לאינטרנט? ( אני 4 שנים! חח), אני מחופש גדול הזה...חחח עד ששיכנעתי אותם.... האים יש לך סורק לשלוח לנו תמונה שלך? :))), שנכיר אותך יותר טוף? אמממ אין לי סורק... אבל אני אשים אחכ תתמונה שלי בגלרייה... בהתחלה הורדתי אותה כי יש כאלה ששמים באינטרנט סיפורים מזוייפים על תמונות...
מה את אוהבת יותר מוזיקה או מחשבים? אחד נובע מהשני... אין מוזיקה יפה אם אין מחשב... קאזה...חחח... אבל ככה מעדיפה מסיבה מאשר מחשב.. או בעצם איסיקיו..חחח... יש לי פיצול אישיות... את מי את מעדיפה ת'דג נחש או את סאבלימינל? סאבלימנל את אהבה מעבר לפינה או את חברים? חברים... את סמל מגן דוויד או את יונת השלום? אמממ מגן דויד מה היית רוצה לעשות היום בערב? , כבר החלטתי אני יושבת בבית ונחה לשם שינוי!!! מה את רוצה לעשות מחר בבוקר???? אממממ תמיד אותו הדבר בימי שבת כך שאין ברירה... : לקום, לאכול, לראות טלויזיה ולשבת להכין שיעורים עד הערב...
עם מי את רוצה להיות ברגע זה? , איתו...מי שאני אוהבת האים את מאמינה בגלגול נשמות? כן... אם כן מה את חושבת שהיית בגלגול הקודם?????? חחחחחחחח אמממ אני ושבת שהייתי רוח מפני שעכשיו (לא יודעת אם יאמינו לי או לא ) אני יכולה לשבת בכיתה לדוגמא ולראות את הכיתה מזווית אחרת...

אני הכי מפחדת...

לאבד בן אדם מאוד חשוב לי...לא משנה אם זה מהמשפחה חברים או מישהו שאני מכירה ...אני פשוט פוחדת מזה!!

As היחידה

New member
אנשים.. זה כל כך מבאס עשיתם כזה

שירשור ענק ואני לא מבינה כלום.לא תמשחק ולא את מה שכתבתם.. מתי אתם תפתחו הודעה חדשה על המשחק הזה?

spirit noa

New member
יום חדש מי הערפד?????

צריך לפתוח שרשור חדש.. כי פה הוא מפוצץ הודעות.. ומי הערפד???????????

sh53

New member
אפשר להמשיך פה כי השרשור עדיין קופץ

כשהוא לא יקפוץ, אני אקפיץ אותו בעצמי - יש לי מקל קסם להקפצת שרשורים שלא קופצים

As היחידה

New member
מישהו יכול קודם להסביר לי איך

משחקים.. כאילו שוטאלים אותו שאלות ואז מה?

As היחידה

New member
לא יודעת מי הערפד.. דקה זה שהיא

אמרה לי שהיא תשמח לעזור לי זה אומר שאני הערפד? זתומרת היא לא באמת תעזור לי להבין תמשחק הזה? אנשיטם אפשר עזרה אני לא מבינה כלום!

למעלה