משחק

אמממ התכוונתי למשו אחר...

בטח לא הסברתי טוב... אם היו מציעים לך ולעוד מישו לנסוע לירח..או לך או לו... האם מוותרת בשביל שהוא ייסע (במקומך..) לדוגמא?

spirit noa

New member
אה.. עונה..!

בטח שהייתי מוותרת שהוא יסע... חח אבל לא נראה לי שהוא היה רוצה כ"כ.. הוא היה מעדיף להישאר בבית מול משחקי המחשב שלו.. חחחחח . ואררררר.ארררר לא יודעת למה אני אומרת את זה.. מחקה ערפדה אר...ררר... ומריה.. שלחה לי הודעה עם אררררררררר את הערפדה ומאותו הזמן אני עם ה- אררר הזה .. חחח אבל זה יעבור לי עד מחר כשאני יהפוך מישהו לערפד אחר..חח עוד שאלות אר? !!!!!
*
*|

As היחידה

New member
שאלות.

בת כמה? מאיפה? יש קרובים בנתניה? האם ה"ארררררר" ישאר עוד הרבה זמן?? או שתספסיקי איתו לאחר שתנשכי מישהו ?חחחחחחחחחחחחחחח
איך נראת ארץ הערפדים?

spirit noa

New member
עונהההה ארררררררר..

בת כמה? 15 וחצי........ מאיפה? : אמממ .. תל אביב.. יש קרובים בנתניה.. : אני מכירה מישהו.. ידיד שלי.... האררררררר ימשך עד מחר ארררררר..... כי מחר כבר יהיה ערפד אחר.... ארץ הערפדים איך היא נראת? אהממ. מפחידה.. חשוכה .. דם בכל מקום.. ורעשים של ערפדים אחרים .. עם הרבה אר אר אר בכל מקום וזה מפחיד!!!.. כניראה שהאר אר אר שלהם השפיעה עלי אר אר אר.....!!!!! חחחחח עוד שאלותי:))))),

spirit noa

New member
עונה

איך נראה לוח זמנים????? עמוססססס... לנשוך.. ולחפש טרף כל היום..! צמאה לדםםםםםםםם!!!!!!! בוווווווו!!!!!!!! ........ ארררררר!!! חחח ומה הפאדיחה? שנשכחתי את חברי הערפד..... ואז הוא כעס עליי .. ולא דיברנו מאזזזז ...........
חחחחחחחחחח......... עוד שאלותיייייייי

As היחידה

New member
חח טוב אז משהו קטן..

חחח לי יש שני ערפד כאלה. חח מה לעשות.. כאילו יש לי שן אחת חדה כזאתי.. אז באמת פעם אחת נשכתי ילדה אחת. מסכנה בגלל השן הזאתי התחיל לרדת לה דם.. :)

spirit noa

New member
חחחחחחחחחחחחחח

לא באמת נשכתי מישהו...... חחחחחחחח " כאילו כערפדה וירטואלית ארררררר" יש עוד שאלותי???????

spirit noa

New member
כולם אבל הכי הכי..

את זה..
וגם את זה
חחח , עוד שאלותייייייי~~~~~!

spirit noa

New member
אהמ תשובהה :)

סוף סוף .. יש פה מישהו ער.. חחחחחחח..... פיצה!!!!!! ואיטריות...... :)))........ והאוכל של אמא!!!! יאמיייי.......

As היחידה

New member
לא.. הינה כמה:החח את אוהבת שאלות אה

מה הדבר הכי אהוב עליך? מה הדבר הכי שנוא עליך? את ילדה של קיץ או חורף? מה את מאחלת לכולם.?

spirit noa

New member
יוהווו אני מתה על השאלות!

חחחחחחח.. מתה על שאלות......!!! מה עשיתי היום? למדתי למבחן.. גלשתי הרבה באינטרנט.. טלווזיה. מחשב,.. ושוב המשכתי להתכנון למבחן.. ונראה לי שאני יחזור עכשיו להתכונן אם אני באמת רוצה להצליח...... מה הדבר הכי אהוב עלי? : אבי! למרות שהוא לא דבר! חחחחחחחח :), שנוא עלי? מבחנים.. ושקריםם.. שונאת שמשקרים לי....... ילדה של קיץ.. אנ'לא אוהבת חורף וגשם!!!!!! ובוץ יאכסההה! אני מאחלת לכולם הרבה אהבה
, אושר עושר בריאות ושימחת חיים!
*
*

spirit noa

New member
עוד?

דורשת עוד!!!!!!!! חחחחחחחחחחח סתם.. :) טוב לא משנה אני יזוז.. להתכונן למבחן אין לי כוח.!!!!! בעעעעע

למעלה